Bu akşam MasterClass var. Kaos yok. Ben o yüzden izlemiyorumTV izleyemeyecegim. Evde değilim. Ama olsam Masterchef izlerdim
Ben illa açıp bakıyorum alışkanlık oldu artık az da olsa bakıyorumBu akşam MasterClass var. Kaos yok. Ben o yüzden izlemiyorum
Kötü Kan'a haftaya Zafer Algöz geliyor. Umarım ivmeyi yukarı doğru çıkartmaya devam ettirir.Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm
TOTAL (1) : 6,26
AB (1) : 7,66
ABC1 (1) : 7,53
Yalı Çapkını 75. Bölüm
TOTAL (3) : 4,29
AB (6) : 2,44
ABC1 (5) : 3,13
Arka Sokaklar 682. Bölüm
TOTAL (5) : 3,56
AB (11) : 1,58
ABC1 (7) : 2,84
Kötü Kan 3. Bölüm
TOTAL (11) : 2,58
AB (7) : 2,41
ABC1 (8) : 2,77
Kara Ağaç Destanı 17. Bölüm
TOTAL (15) : 1,98
AB (17) : 1,33
ABC1 (21) : 1,69
- Kızılcık Şerbeti tüm gruplarda düşüş yaşadı
- Yalı Çapkını tüm gruplarda düşüş yaşadı
- Arka Sokaklar TOTAL ve ABC1'de yükseliş, AB'de düşüş yaşadı
- Kötü Kan TOTAL ve AB'de yükseliş, ABC1'de düşüş yaşadı
- Kara Ağaç Destanı TOTAL'de yükseliş, AB ve ABC1'de düşüş yaşadı
Güzel mi dizi ?Kötü Kan'a haftaya Zafer Algöz geliyor. Umarım ivmeyi yukarı doğru çıkartmaya devam ettirir.
Abartma istersen, Kızılcık Şerbeti 2-3 haftaya ritmini bulur, sanki 4 reytinge düşmüş gibi konuşmak anlamsız...İzleyici "cuma akşamı yeni dizi istiyorum" diye bağırıyor adeta. Potansiyelli ve iyi bir iş gelirse cumaya, zirveyi alır. Evet, kızılcık şerbeti'ne rağmen alır. Geçen sezon imkansız gibi görünen şey bu sezon çok kolay gerçeklesir. en geç Kasım ayında cuma her üç kategoride zirve yeni bir dizinin olacak...
2-3 haftaya senaristler rayına oturtur cmm biliyorsunŞerbet dün akşam uber sıkıcıydı, bu gidişle çift haneleri zor görür. Yeni sezona yeni başlamış bir dizi için fazla sıkıcı ilerliyor.
Biliyorum hayatım Yasak Elma'dan tecrübeliyim. Fakat boş bölüm görmek istemiyorum daha fazla.Abartma istersen, Kızılcık Şerbeti 2-3 haftaya ritmini bulur, sanki 4 reytinge düşmüş gibi konuşmak anlamsız...
------
2-3 haftaya senaristler rayına oturtur cmm biliyorsun