Cennet'in Çocukları'nın Adı Değişti! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,377
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20221005_143523-jpg.118969

TRT 1'in Gold Film imzalı yeni dizisi Cennet'in Çocukları'nın adı değişti!

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin, senaristliğini Ayla Hacıoğulları ile Vilmer Özçınar'ın üstlendiği, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Ayça Bingöl ve Mesut Akusta'nın başrolünü paylaştığı dizi yayına Yürek Çıkmazı adıyla çıkacak.

Çekimleri devam eden dizinin merakla beklenen ilk tanıtımı ise yarın akşam izleyici ile buluşacak.

Yürek Çıkmazı, yakında TRT 1'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: Angelica
Yeni ismi de güzel olmuş, tanıtıma göre belki şans veririm internetten ilk bölüme.

Dizi bu arada Atike Hınçlıer’in Yürek Çıkmazı kitabından uyarlanmış.

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Güzel olmuş ama İrem Helvacıoğlu'nun hangi dizisi tutmuş ki :A :A

Bu ikiliden rekor reyting beklemiyorum. Max 4 reyting alırsa şükretsinler.

Başka isim olsaydı değiştirmeselerdi diyecektim ama Yürek Çıkmazı güzel kitabın kendi adıyla olması güzel olacak

Balkan Ninnisi bu haftadan gün değiştirdiğine göre yayın tarihli bir tanıtım gelecektir, 25 Ekim Salı akşamı başlar. BBCS'nin düşüşte olduğu, ÜKK'nin de eski etkisinin kalmadığı dönemde başlayacak, umarım bunu avantaja çevirir.

Yeni adı da güzel olmuş ama eski adı daha iyiydi. Sanırım ATV'de böyle bir dizi olduğundan değişikliğe gidildi.

Balkan Ninnisi bu haftadan gün değiştirdiğine göre yayın tarihli bir tanıtım gelecektir, 25 Ekim Salı akşamı başlar. BBCS'nin düşüşte olduğu, ÜKK'nin de eski etkisinin kalmadığı dönemde başlayacak, umarım bunu avantaja çevirir.

Yeni adı da güzel olmuş ama eski adı daha iyiydi. Sanırım ATV'de böyle bir dizi olduğundan değişikliğe gidildi.
O dizi Cennetin Gözyaşları'ydı bu çocukları. :A

Oha böyle bir dizinin varlığından hiç haberim olmadı. 😱

Kimse izlememiş herhalde kaç bölüm sürmüş ki?
Bayağı eski bir diziymiş, bende geçen gün Google'da birkaç habere görürken fark etmiştim.

YouTube kanalında 3 bölüm var ama o kadar mı sürdü bilmiyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt