Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,377
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FfGhUQjXEAA12kC

Kanalların yayın akışında 'Bartın' değişikliği!

Dün akşam saatlerinde Bartın Amasra'da bir maden ocağında meydana gelen patlama sonrası 41 kişi hayatını kaybetti. Bu nedenle kanallar yayın akışında değişikliğe gitti:
  • Şarkılar Bizi Söyler'in yeni sezon ilk bölümü ileri bir tarihe ertelendi, yerine ise 'Annem' adlı yerli sinema filmi yayınlanacak. (Kanal D)
  • Oğuzhan Uğur, Tuba Ünsal ve Miss Turkey güzellerinin konuk olacağı 'Doğu Demirkol ile Alelade Show' ekrana gelmeyecek. (Star TV)
  • Güldür Güldür Show tekrarı yerine ise Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin tekrar bölümü izleyici ile buluşacak. (Show TV)
(Yeni bölüm yayınlamama kararı alan yeni yapımlar oldukça konu güncellenecektir.)

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: ömer karataş
Show TV ve Kanal D doğru karar vermiş. Bugün dizileri olan ATV ve TRT 1'de dizilerini yayınlamamalılar.

ATV'de Kardeşlerim var sanırım, az önce fragmanını gördüm.

Gönül Dağı yeni bölüm ön izleme yayınlanmadı henüz. Olmama ihtimali çok yüksek.

ATV'de Kardeşlerim var sanırım, az önce fragmanını gördüm.

Gönül Dağı yeni bölüm ön izleme yayınlanmadı henüz. Olmama ihtimali çok yüksek.
Sosyal medya hesaplarından da herhangi bir paylaşım yapılmadı Gönül Dağı ile ile ilgili, büyük ihtimalle yok. Birkaç saate açıklama gelir.

• Beğendim
Reactions: NES
Star TV'nin yayın akışına göre Doğu Demirkol ile Alelade Show da yayınlanmayacak, yerine dizi tekrarı yada sinema filmi ekrana gelecek.

Star TV'de doğru karar vermiş halen ATV'den bir hamle yok!

Gönül Dağı yayınlanmaz diyordum özette imiş, yeni bölüm olacak yani.

Deprem olduğunda yeni diziyi başlatan kanala bir şey demeyenler şimdi başka kanallardan hamle bekliyor, oldukça ilginç.

• Beğendim
Reactions: Hazem
Dizi program güldürü eğlence değilse yayınlanabilir kanal onu yayınlanmasa yine bir şey yayınlayacak zaten. Mesela Şarkılar Bizi Söyler için doğru karar

Kardeşlerim zaten dram dizisi neden yayınlanmasın? O yayınlanmazsa yerine başka bir dizinin tekrarı verilecek, peki ne değişecek bu durumda? Şarkılar Bizi Söyler ve Doğu Demirkol'un yayınlanmaması doğru fakat Gönül Dağı veya Kardeşlerim bence yayınlanabilir.