'Recep İvedik 7' Disney+ Türkiye'de Yayınlanacak!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,521
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
resized_c3989-ac748222maxresdefault.jpg

'Recep İvedik' serisinin yeni filmi ile ilgili sürpriz gelişme!

'Dikkat Şahan Çıkabilir' programında yer alan skeçten beyazperdeye uyarlanan ve gişede büyük başarılara imza atan Recep İvedik serisinin yeni filmi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Yapımcılığını Çamaşırhane Film'in üstlendiği, başrolünde Şahan Gökbakar'ın yer aldığı ve çekimleri İstanbul ile şehir dışında toplam 6 hafta sürecek olan film, 14 Haziran’da Türkiye eğlence pazarına giriş yapacak olan Disney+ Türkiye'de yayınlanacak.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Sinemada izlemek isterdim. :(

Merakla bekliyorum filmi, umarım eğlenceli ve komedisi yüksek bir iş olur. Şahsen son iki filmini çok da beğenmemiştim.

• Güldürdün
Reactions: cookies
Hepsinin birbirinden kötü olması :A iyi bari sinemalarda görmeyecez güzel olmuş :Z

İlk duyduğumda berbat bir fikir gibi gelmişti. Ancak ilk yılımız komedi ağırlıklı olacak dediklerinde tahmin edilesi bir durumdu. İzler miyim üye olduğumda bir göz atarım ancak pek meraklısı olduğum söylenemez.

Disney+ için Dikkat Şahan Çıkabilir'deki farklı bir tiplemenin dizisini yapabilirdi. Yanlış karar olmuş.

Büyük bir haber aslında. Sevip sevmemek sayıp saymamak ayrı konu ama Türk sinemasında en çok gişe yapan serilerden biriydi yıllarca ve şimdi sinemaları terk edip Disney+'a geçiyor.

Dijital platformlar için çok olumlu, sinemalar için ise son derece olumsuz bir haber...

Öte yandan Şahan'ın Disney+'a daha farklı bir iş yapıp kendini yenilemesini isterdim.

• Beğendim
Reactions: Gizmen and Sherlock
Sinemalarda gösterildikten sonra yayınlanacak platform olarak Disney plus ile anlaşmışlardır diye düşünüyorum. Hiç kimse o kadar yüksek gişe garantisi olan bir filmi sinemada yayınlamaktan vazgeçmez.

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Sinemalarda gösterildikten sonra yayınlanacak platform olarak Disney plus ile anlaşmışlardır diye düşünüyorum. Hiç kimse o kadar yüksek gişe garantisi olan bir filmi sinemada yayınlamaktan vazgeçmez.
Yapılan haberde filmin platform için hazırlandığı söylenilmiş. Yani direk platformda yer alacak.
Bir süredir dinlenen Gökbakar geçen haftalarda dünya devi Disney Plus ile anlaşma yapmıştı.
Gökbakar’ın serinin yeni filmi Recep İvedik 7’yi Disney için hazırladığı öğrenildi

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Bu serinin ve karakterin geldiği son noktayı hiç sevmiyorum ama Türkiye’deki sinema salonlarının kaderini ciddi anlamda etkileyecek bir gelişme bu. Hem sinema salonları hem de Şahan Gökbakar açısından ciddi bir gelir kaynağından vazgeçmek oluyor bu. Bu sebeple bence de Organize İşler’in son filmi gibi önce salonlarda, ardından izleyiciyi çok bekletmeden Disney Plus’ta yayınlanacaktır.

Şu film serisinin hala nasıl kapışıldıgına şaşiyorum yaa 😱 Hiç mi espiri anlayışı gelişmez bir ülkenin:T:

• Olmamış
Reactions: Emre Ozansoy