BKM'den Yeni Dizi: 'İkinci Şans'

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,011
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
2019122511324319435.jpg

'Ramo' ve 'Sol Yanım'ın yapımcısı BKM'den yeni dizi!

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturacağı, senaryosunu Gani Müjde'nin kaleme aldığı ve kod adı 'İkinci Şans' olarak belirlenen yeni dizinin hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Kadrosuna yeni yüzlere fırsat verilecek olan ve Show TV'de ekrana gelecek dizi, lise gençleri arasında geçen etkili bir hikayeyi ekrana taşıyacak.

İkinci Şans, yakında Show TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: Angelica
Sonunda bir gençlik dizisi geliyor, çok iyi haber. :Z

Yönetmen çok iyi, kadroda yeni yüzlerin olması da güzel haber. Gani Müjde kalemi de renk katacaktır, Pis Yedili gibi bir iş olur umarım. Detayları merakla bekliyorum. :X

• Harika
Reactions: mrt-06
Gani Müjde yazdığı için içinde absürt komedide barındırır ama merakla bekliyorum. :Z

• Harika
Hayat Bilgisi, Pis Yedili çoğunlukla no name isimlerden oluşuyordu ve ilgi görmüşlerdi. Umarım bu dizide iş yapar da yıllar sonra farklı konulu bir dizi izlemiş oluruz.

• Harika
Yaza geliyorsa eğer konusu bakımından yazın çok iyi gider, yani izlemek için çok iyi manasında dedim. :A

• Harika
Sonunda bir gençlik dizisi geliyor, çok iyi haber. :Z

Yönetmen çok iyi, kadroda yeni yüzlerin olması da güzel haber. Gani Müjde kalemi de renk katacaktır, Pis Yedili gibi bir iş olur umarım. Detayları merakla bekliyorum. :X
Yaz sezonu için NTC Medya'nın FOX'a gençlik dizisi hazırladığı söyleniyordu ama bir bilgi yok daha hakkında. :(

• Beğendim
Reactions: Yiğitt