Mahkum'da Flaş Ayrılık! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,013
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
seraykaya_275448021_1026129641582419_6892907811975515944_n-696x856.jpg

FOX'un perşembe akşamlarına damga vuran dizisi 'Mahkum'da flaş ayrılık!

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk'ün oturduğu, senaryosunu Uğraş Güneş'in uyarladığı, başrollerinde; Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı diziye Seray Kaya veda ediyor.

Cemre karakterine hayat veren Kaya'nın, senaryodaki hikayesi bittiği için 2 bölüm sonra diziye veda edeceği ortaya çıktı.

Mahkum, yeni bölümüyle perşembe 20.00'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

@kerem ağlıyor hocam tuvalete gidebilir miyiz. :A Hikayesi bitti deyip çıkarmak da MF Yapım'ın geleneği oldu ama EHHŞ'de nasıl işi kadın oyuncular taşıyorsa burada da erkekler taşıdığı için pek sorun olmaz. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and NES
Oha dizinin başrolü değil mi bu kadın nasıl hikayesi bitebilir?

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
Demek ki 2 bölüm içinde Fıratın aklanma kısımları olacak ki bitiyor hikayesi daha izleyemedim bir izleyeyim anlarım
Zannetmiyorum ama bakalım. Bir de Cemre'nin ailesi konusu açıldı son bölümde ve teyzesinin başına bir şey geldi, hikayesi nasıl bitti anlamadım.

• İlginç
Reactions: Angelica
Orijinalde hikaye bitimi yoktu ki. Finale kadar dizideydi. Arada fragmanlara bakıyorum, genel olarak dizi çoktan senaryoda değişikliğe gitmiş.

Fırat hapishane den çıkınca pek görünmüyor o zamana kadar hikayesi vardı
------

Aynen. Tahir, Fırat'a ulaşmak için "baban Zahit Yesari yüzünde içeri girdi" dedi ve ailesi ile ilgili dosyada varmış sanırım onda.

Bizimkiler dur spoi içine alayım bunu
Bügenin hikayesini Cemreye yazmışlar orjinalinde babası Yesariler yüzünden hapise giren Bügeydi Cemre değildi bizimkiler Cemreye yazmışlar bunu

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
Rolü gereği İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna kadar ön planda değildi ama dizideki en aktif kadın karakterdi. Yine doğru ve kaliteli projelerle merakla bekliyoruz kendisini. Dijitale kapak atsa güzel olur hatta. :Z

@kerem ağlıyor hocam tuvalete gidebilir miyiz. :A Hikayesi bitti deyip çıkarmak da MF Yapım'ın geleneği oldu ama EHHŞ'de nasıl işi kadın oyuncular taşıyorsa burada da erkekler taşıdığı için pek sorun olmaz. :A
Batan gemiyi terketmiş. Tam tersine, sevindim. :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Aserat
Rolü gereği İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna kadar ön planda değildi ama dizideki en aktif kadın karakterdi. Yine doğru ve kaliteli projelerle merakla bekliyoruz kendisini. Dijitale kapak atsa güzel olur hatta. :Z

Batan gemiyi terketmiş. Tam tersine, sevindim. :A
Farah'a kızıyorsun ya Seray'a da kız o da dizisini yarıda bırakıyor hem de sezon sonu gelmeden. :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: 12.Adam and kerem
Fırat hapishaneden kaçınca ve şirketin avukatı olunca rolü çok azaldı ama çıkmasa daha iyi olurdu sanki... :( Disney+ için o kadar proje hazırlanıyor, tekrar Kuruluş Osman gibi dizilere kaptırmadan orada birinde görürsek çok iyi olur. :Z

• Harika
Reactions: kerem
Fırat hapishaneden kaçınca ve şirketin avukatı olunca rolü çok azaldı ama çıkmasa daha iyi olurdu sanki... :( Disney+ için o kadar proje hazırlanıyor, tekrar Kuruluş Osman dizilere kaptırmadan orada birinde görürsek çok iyi olur. :Z
Evet bu dizide başrol olmasına rağmen erkeklerin arkasında kaldığı için pek üzülmedim. Böyle bir karaktere 15 bölüm kafi bence de. :X Burak Deniz'in partneri olsa tadından yenmez hatta. İnşallah amin. :Z

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy