Ahsen Eroğlu ve Mehmet Ozan Dolunay 'Merve Kült' Filminde! | Netflix

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
63,964
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
3u721ne.jpg

Ahsen Eroğlu ve Mehmet Ozan Dolunay 'Merve Kült' filminde!

Geçtiğimiz sezon rol aldığı 'Menajerimi Ara' dizisi ile yıldızı parlayan güzel oyuncu Ahsen Eroğlu, çekimleri Mart sonunda başlayacak olan O3 Medya imzalı 'Merve Kült' adlı dijital film ile anlaştı.

Ceylan Naz Baycan’ın 'Merve Kült-Bir Çöküş ve Diriliş Öyküsü' kitabından uyarlanan filmde Eroğlu'na, başarılı oyuncu Mehmet Ozan Dolunay (Anıl) eşlik edecek.

Zuhal Olcay (Nevra) ile Olgun Toker'in (Şehmuz) de kadrosunda yer aldığı ve Cemal Alphan'ın yöneteceği film Netflix'te ekrana gelecek.

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Harika
Reactions: Angelica
Geçen defaki Netflix filmi konusunda yazdıklarımı yeniden yazıyorum. Dijital filmler boşuna para harcamaktan başka birşey değil. 1-2 gün konuşulur ve unutulur gider.
Şunlara harcayacakları parayı global seviyede güzel etki edecek diziler için harcasınlar.

Kitabın konusuna baktım da Kocan Kadar Konuş, Hadi İnşallah, Benden Ne Olur kafası bir iş geliyor sanırım. İçerik olarak çok önemli bir şey beklememek lazım ama Ahsen'in Netflix'e iş yapmasına sevindim. :Z

İddialı bir proje gibi duruyor, Zuhal Olcay'ı özlemiştik.

Olgun Toker yine her taşın altından çıkmaya başladı.

Geçen defaki Netflix filmi konusunda yazdıklarımı yeniden yazıyorum. Dijital filmler boşuna para harcamaktan başka birşey değil. 1-2 gün konuşulur ve unutulur gider.
Şunlara harcayacakları parayı global seviyede güzel etki edecek diziler için harcasınlar.

Niye unutulsun canım olurmu öyle şey :D

Mayıs ayında çekimlere başlanılması planlanıyor. Yapım şirketi Lannister Medya (O3'ün yan şirketi gibi bir şey)

Son zamanlarda Netflix'e sanırım ortak iş yapıyorlar. Aşk Taktikleri'ni de sosyal medya hesaplarında paylaşmışlardı.

O3 Medya'nın kendi içerisinden kurulmuş bir şirket anladığım kadarıyla. Yurt dışı satışı olan içeriklerde devlet teşviki gibi bir durum olması gerekiyor ve şirketlerin belirli kotaları var bu teşvikle ilgili. Belki ondan faydalanmak için kurmuşlardır (Kesin bilgi değil, kulağıma böyle geldi)