Baba'nın Yayın Tarihi Belli Oldu! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
63,961
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
6rw5zvo.jpg

Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Baba'nın yayın tarihi belli oldu!

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Gökhan Horzum ile Ekin Atalar'ın kaleme aldığı, başrollerini; Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in paylaştığı dizi salı akşamları izleyici ile buluşacak.

Baba, ilk bölümüyle 15 Şubat Salı 20.00'de Show TV'de başlıyor!

Eyvah eyvah Salı işler iyice kızışıyor. Keşke Üç Kız Kardeş de 15'inde başlasaydı.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Klişe bir konusu mu var acaba diye hafiften tırsmaya başlamadım değil. Ama mesajları olan kaliteli oyunculukları olan bir iş olacak gibi duruyor. Şans veririm gibi ilk bölümlere.

Eyvah eyvah Salı işler iyice kızışıyor. Keşke Üç Kız Kardeş de 15'inde başlasaydı.
Kan gövdeyi götürücek. :A
Klişe bir konusu mu var acaba diye hafiften tırsmaya başlamadım değil. Ama mesajları olan kaliteli oyunculukları olan bir iş olacak gibi duruyor. Şans veririm gibi ilk bölümlere.
Gökhan Horzum aksiyonlu sahneleri güzel yazıyor, dramı iyi olur mu bilmiyorum. Oyuncular çok iyi, dini mesajlar üzerinden gider gibi şimdilik. İlerde senaryo saçmalarsa faciaya döner. :D

EHHŞ :( ve Masumlar Apartmanı için veda zamanı :A Salı rekabeti kızışmaya başlıyor :A

Son düzenleme:
Üç Kız Kardeş için 22'si iyi olur diye düşünüyordum tam ama artık öyle düşünmüyorum. :A Ah öne çekseler se 15 Haziran Salı olduğu gibi yine 15 Şubat Salı kapışma olsa ve yine Kanal D ve Ay Yapım. :A

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Ay inanmıyorum budamı salı ya üç kardeşle baba netten izleyebilcem :(
Bu da iyi gözüküyor ama kasvetli geldi bana. Üç Kız Kardeş iyi gözüküyor ama. :A Doğru tercih. :A

Beril iyi olmuş bu arada. :A
------

Net tutar onu bile alabilirse öpüp başına koysun :A

Bence kardeş kardeş takılacaklar ikisi de zirvede :A
Bilmiyorum bu sefer Süreç işini becermiş gibi ama bu...

• Beğendim
Reactions: Angelica