Kanal D'nin Yeni Sezon Tanıtım Filmi Yayınlandı! | Başrol Sensin!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,654
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
pgegs8w.jpg

Kanal D'nin yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı!

Arka Sokaklar, Sadakatsiz, Baht Oyunu, Yargı, Kırık Hayatlar ve Camdaki Kız dizilerinin yanı sıra; Ece Üner ile Susma, Şarkılar Bizi Söyler, Gelinim Mutfakta, Çok Güzel Hareketler 2, Neler Oluyor Hayatta? ve Arda ile Omuz Omuza gibi programları izleyici ile buluşturan kanalın yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı.

Metin Arolat'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve çekimleri yaklaşık 1 hafta süren tanıtımın sloganı ise "Başrol Sensin'

Diyaloglu olunca biraz garip olmuş ve fazla uzun geldi bana izlerken. :A Beğenip beğenmediğimi birkaç kere anlar yazarım. :A

Bu arada Hakan Ural özellikle kendi programı hakkında yanlış bilgi verdi ve samimiyetsizdi, partneri de aynı şekilde. :A

''Başrol Sensin'' o kadar çok tekrarlanmış ki başım ağrıdı... Farklı tarzda bir tanıtım olmuş, alışmışız hep müzikli şarkılı tanıtımlara. Böyle sözlü tanıtım garip geldi ama beğendim mi evet beğendim. Ama eski Kanal D tanıtımları tadını aldım mı hayır tabi ki. ATV'nin bu sezonki tanıtımından güzel olmuş, orası ayrı. :X

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Ay ne kadar anksiyete verici bir tanıtım olmuş ya sürekli parmak gösterip sensin demeleri. :A Hayır bir de birkaç kez dersin ama 2 dakikada en az 50 kişiden duyunca gerçekten sıkmış. Keşke kadroda üç tane müzisyen de varken şarkılı türkülü klasik tanıtım olsaymış. Yine de geçen seneki slayt şov rezilliğinden (ve hele ATV tanıtımından) çok daha iyi. :A

Ve tabii ki en güzel taraf. :bhr: Beni parmakla gösterip sensin demesine katlanabileceğim tek kişi. :Z
E_BZDObWEAE-rLq.jpg

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Başrol sensin çok fazla kullanıldı :A kendini suçlu gibi hissettiriyor parmaklar :A onun haricinde harikaydı Sadakatsiz ve Yargı :bhr:

İzlerken yoruldum, daha kısa ve derli toplu olabilirmiş. Gerçi geçen seneki faciaya göre şaheser kalıyor :A :A

İğrenç demek bile hafif kalır bu ne biçim tanıtım. 😱

Moral, motive veren İG sayfalarının yazıları gibi sürekli başrol sensin sensin, ne mana yani.

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Üstteki tanıtım yerine bunu dikkate alıyoruz bundan sonra. :F :F :F

Diyaloglu olunca biraz garip olmuş ve fazla uzun geldi bana izlerken. :A Beğenip beğenmediğimi birkaç kere anlar yazarım. :A

Bu arada Hakan Ural özellikle kendi programı hakkında yanlış bilgi verdi ve samimiyetsizdi, partneri de aynı şekilde. :A
''Başrol Sensin'' o kadar çok tekrarlanmış ki başım ağrıdı... Farklı tarzda bir tanıtım olmuş, alışmışız hep müzikli şarkılı tanıtımlara. Böyle sözlü tanıtım garip geldi ama beğendim mi evet beğendim. Ama eski Kanal D tanıtımları tadını aldım mı hayır tabi ki. ATV'nin bu sezonki tanıtımından güzel olmuş, orası ayrı. :X
Cansu Dere'den gözüm kamaştı, diğerlerini göremedim :love1:
bende izledim güzel
izlerken yoruldum :A :A
İzlerken yoruldum, daha kısa ve derli toplu olabilirmiş. Gerçi geçen seneki faciaya göre şaheser kalıyor :A :A