31 Temmuz 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

EveN post: 1395330' Alıntı:

Doksanlar Totalde geçen hafta düştü ve bu düşüşün maçla alakalı olduğunu sanmıyorum.

Daha önce de dediğim gibi eylüle kadar A/B`si ile Totalinin arası açılır. 4.49 aldı galiba geçen hafta Pis Yedili olmasa 7.5 alması imkansız. Yeni sezonda da A/B`de ayakta kalır ama Totalde düşüş yaşar ve en fazla 4 alır. Tıpkı Seksenler gibi.

Hababamın en iyisi en güçlüsü geçen hafta Salı vardı zaten ama yine de GB yükseldi. Salı kuşkusuz en zorlu gün. Pis Yedili 3 reyting alırken de Doksanlar 5 reyting alıyordu yani.

Salı illa her kanal bir yapım koymuş. Çarşamba 2 yapım var sadece kaale alınabilecek yapım...
Salı güne Güneşi Beklerken dizisi dışında başka dizi var mı.
:D
@takas

mrt-06 post: 1395337' Alıntı:
Salı güne Güneşi Beklerken dizisi dışında başka dizi var mı.
:D
@takas
İlla dizi olması gerekmez. Hababam efsanesi var ve Pis Altılıdan da daha fazla reyting alıyor. )

Bir Aşk Hikayesi de öyle düşük reyting almıyor yani.

Show sinema koyuyor ama ne fayda.

Atv de zaten yazın en önemli kozu Nihat Hatipoğlu var 1 saat. Bunu geçsek bile KMOİ var en güçlü yaz işlerinden biri. )

İlla dizi olması gerekmez. Hababam efsanesi var ve Pis Altılıdan da daha fazla reyting alıyor. 😉

Bir Aşk Hikayesi de öyle düşük reyting almıyor yani.Show sinema koyuyor ama ne fayda.

Atv de zaten yazın en önemli kozu Nihat Hatipoğlu var 1 saat. Bunu geçsek bile KMOİ var, en güçlü yaz işlerinden biri. 😉

Sen zaten açıklamışsın Salı günü 2 kanalda iddialı değil Yazmamışsın ama Star TV'de Salı iddialı değil yine yazmamışsın ama dizi ile çakışan Kapanmadan Kazan'da dizi ile çakışıyor ama o da güçsüz yani tek güçlü yapım Güneşi Beklerken tek başına bir gün geçiriyor işte sen yazmışsın. 😉

Sen zaten açıklamışsın Salı günü 2 kanalda iddialı değil Yazmamışsın ama Star TV'de Salı iddialı değil yine yazmamışsın ama dizi ile çakışan Kapanmadan Kazan'da dizi ile çakışıyor ama o da güçsüz yani tek güçlü yapım Güneşi Beklerken tek başına bir gün geçiriyor işte sen yazmışsın. 😉
Ben öyle bir şey yazmadım.

KMOİ çok erken başlıyor ve 90 dakikası ile çakışıyor.

Kapanmadan Kazan da bir 3 reyting alıyor, Bir Aşk Hikayesi de öyle. En düşük oranlarını toplasak 6 reyting ediyor. 😉

Showun sineması en az 2 reyting alsa bu da bir etken.

Neyi tartışıyoruz ki, TVR diye bir şey var artık. Ona bak anlamak mümkün. 😉

Ben öyle bir şey yazmadım.

KMOİ çok erken başlıyor ve 90 dakikası ile çakışıyor.

Kapanmadan Kazan da bir 3 reyting alıyor, Bir Aşk Hikayesi de öyle. En düşük oranlarını toplasak 6 reyting ediyor. 😉

Showun sineması en az 2 reyting alsa bu da bir etken.

Neyi tartışıyoruz ki, TVR diye bir şey var artık. Ona bak anlamak mümkün. 😉
😱 😱

Rekorlar Dünyası 2.5 reyting alsa , Star TV'nin sineması 3 reyting alsa , FOX filmi ile en az 2 reyting alsa TRT 1 Seksenler'in tekrarı ile 1.5 reyting alsa yine Salı'dan daha fazla reytingli rakip söz konusu. 😉

20:30 - 20:45 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 5.75
2) SHOW: 3.37
3) TRT1: 2.98
4) KANALD: 2.79
5) STAR: 1.58

😱 😱

Rekorlar Dünyası 2.5 reyting alsa , Star TV'nin sineması 3 reyting alsa , FOX filmi ile en az 2 reyting alsa TRT 1 Seksenler'in tekrarı ile 1.5 reyting alsa yine Salı'dan daha fazla reytingli rakip söz konusu. 😉

Film değilde Babam Sınıfta Kaldı tekrarı iyi gider bence. :D

Nihat Hoca ve Show Haber iyi gidiyorlar. Kanal D ve özellikle Star'daki film kötü gidiyor.

😱 😱

Starın sineması hayatta 3 alamaz rahat ol. FOX`ta fil mi var Babam Sınıfta Kaldı rekrarı en fazla 1.50 reyting alır. Seksenler 1.5 mi? Geçen hafta onun yerinde hangi dizi vardı bilmiyorum ama en yakın oran 0.87, Seksenler olsa da aynısını alır. :D

Neden hesaplıyoruz ki? TVR`e baksana. :)

Starın sineması hayatta 3 alamaz rahat ol. FOX`ta fil mi var Babam Sınıfta Kaldı rekrarı en fazla 1.50 reyting alır. Seksenler 1.5 mi? Geçen hafta onun yerinde hangi dizi vardı bilmiyorum ama en yakın oran 0.87, Seksenler olsa da aynısını alır. :D

Neden hesaplıyoruz ki? TVR`e baksana. :)

Durdurulamaz filmi var TV'de İlk Kez 22.45'de. :)

Doksanlar, yeni bölümüyle şimdi atv'de!

Bu bölüme özel etiketimiz;
#DoksanlardaEnÇok Yorumlarınızı bekliyoruz...