31 Ocak 2023 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Survivor 2023 | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Vazgeçme yine yüksek oranlar almış ama hak ettiğini düşünmüyorum. Olayı gün yüzüne çıkarmış olabilir ama program akışı oldukça saçma. Her ne kadar son dönemde kendisini antipatik bulsam da Müge Anlı'dan başka kimse yapamıyor kriminal program işini.

Aşk ve Umut sezon sonunu garantiledi diyebiliriz.

Hicran 100 bölüm çekilmişti, devamı çekildi mi bilmiyorum.

Canım Annem kanal etkisiyle devam eder, Yalnız Kalpler'in fişi çekilir yakında...

danke @denizz19 :pala:
Screenshot.png

Reyting sisteminin iyice suyu çıktı, dopdolu günde AB'de 3-4 reyting alan dizi birinci çıkıyor 😱 Gündüz kuşağının prime-time'dan daha yüksek reyting alması da ayrı olay. Denekleri kendi taraflarına göre dizayn etmeye çalışırken sistemi bozdular.

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Bence Didemi sırf katil kim diye merak ve heyecan var diye ilk 10 da oldu
------

Reyting sisteminin iyice suyu çıktı, dopdolu günde AB'de 3-4 reyting alan dizi birinci çıkıyor 😱 Gündüz kuşağının prime-time'dan daha yüksek reyting alması da ayrı olay. Denekleri kendi taraflarına göre dizayn etmeye çalışırken sistemi bozdular.
eskiden öyle bişey yoktu hepprime timelar daha çook izlenirdi gunduz kuşağıda 30 lardaydı harelde ill 10 da olmazdı

Aşk ve Umut (KanalD 16:00) çok çok iyi gitmiş böyle 1+ giderse yeni sezonu olur.