31 Ocak 2020 Cuma Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Payitaht Abdülhamid (TRT 1)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
Babil'in tutması çok sevindirici, dijitale planlanıp daha sonra televizyonda yayınlanacağı haberi gelince tutmayacağını düşünmüştüm açıkçası ama oranlar gayet olumlu. Umarım İçerde ve Çarpışma gibi tek sezonluktur ve fazla uzamadan, bozmadan bitirirler. Dijitalde olsa sezonlar boyunca devam etmesini isteyebilirdim konusu sebebiyle ama televizyonda olduğu için durum maalesef bu.

Babil, AB ve ABC-1'de kimseye geçit vermemiş, tebrikler. TOTAL yine bildiğimiz gibi şaşırtmamış...

Babil AB ve ABC1'de çok iyi gitmiş, total grubunda da 6'yı geçmesi sevindirici.

Doya Doya Moda ABC1'de 2,21 reyting almış, baya tuttu program.

Hiçbir diziyi izlemedim tek dikkatimi çeken Totalde Benimle Söylenin özetinin yeni bölümden daha fazla izlenmesi...Total olaydan kopuk :) :) :)
Dizilere gelince gene kültür ve seviye farkı diyeceğim ama yalnış anlaşılmak istemiyorum ama Total ve AB nin 2 farklı yönü temsil ettiğini herkes bilir..Bir tarafta 2476826289471 yıldır varolan Arka Sokaklar Diğer tarafta fazla üst perdeden ilerleyen Babil.

Şu an mobilim uygun olunca halledeceğim hemen. :(
Şu mobilim mesajlarınıza sinir oluyorum gördükçe :A Tablo kısmı belki zordur öyle tecrübem olmadığı için ama diğer türlüsünü deneyebilirsiniz. Geçen cumartesi konusunu alıntı yaparak düzenlersin sadece :A :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat