31 Ocak 2017 Salı Reyting Sonuçları

hadi oradan bee ben istedğim şekilde kullanırım bu gece kullanıcam inş ama listelerinde büyük hatalar keşfettim :F
sus kız sen aha da Kur'an'a el bastım @mrt-06 @Aserat şahit olun siz de meryoşa 7 den aşağı point verirse oyları geçersizdir çikinellanın :A
index.jpg

sen kendine bak be duyan da çağla şikel boyundasın sanacak da laf ediyor bana hem bodur hem sıskasın hem de evde kalmışsın :F
ben diyeceğimi dedim :A
Listendeki hataları bildirim sana şimdi gece ona göre oylayacam ayoll çıkarıcağım ekleyeceğim kişiler var :A :A :A

Düğme Cevher bereketiyle gelmiş. HŞ özellikle Total'de büyük sıçrama yapmış, AB'de de Anne'ye yetişmiş. Kaldı ki 2-3 hafta sonra onu sollayacak gibi görünüyor, hadi hayırlısı. Tabii dizide artık sır kalmadı ve HülKer boşanması dışında yeni olaylar da lazım, ama halledilmeyecek iş değil. :Z

Birkaç gün önce Anne'nin fragmanına denk gelmiştim, sanırım bölümün son sahnesiydi. Onun etkisiyle gelecek hafta kıpırdanabilir.

EDHO'ya da tebrikler. :)

53. sırada 1.08 reyting gayet iyi asıl haftaya 1.50 - 2'ye çıkarız bence ki çok güzel izlediniz değil mi sizde artık?! @mrt-06 @sokak sanati :bhr::bhr:
oh oh FOCUS FİLM - FOX yine oh oh :D

Meryoşum sayesinde edho, anne gibi çökmemiş survivor karşısında elime düştünüz @Çiğdem- @batuhankaralar :A arada @mrt-06 ya da nanik yaparım sokak totoşuna biş idemeye gerek yok etkisiz eleman o konusu bile elinden alınabliyor @denizz19 tarafından:A

neyse anne dün son sahnede coştu haftaya yükselmezse bir kere daha tühh o şikeci tns nin kalıbına derim

hayat şarkısı yükselmiş zaten @Çiğdem- yeni oğlanı beğenmişti barış arduç gibi kalıplı diyordu @vadikızı ve@dosimosi ile o diziyi izlemiştir bence çiğdem türü:A
Zirveyi kaybetmiş dizi daha ne olsun, başarısız bir algı operasyonu yürütüyorsun bunları ben yemem. :A Geçen sezon EDHO Survivor'u geçip tüm kategorilerde zirvede yer alıyordu tam da bu zamanlarda. :D

Zirveyi kaybetmiş dizi daha ne olsun, başarısız bir algı operasyonu yürütüyorsun bunları ben yemem. :A Geçen sezon EDHO Survivor'u geçip tüm kategorilerde zirvede yer alıyordu tam da bu zamanlarda. :D
geçen hafta 3 grubun 3ünde de zirvedeyd bu hafta 3te 2 :D survivorın anneye, pazar dizilerine etkisi ortadayken edho hala zirvede nanik sana :A
geçen seneki sonuçlara bakmam lazım gçeen sene de salı mıydı eleme (b) macun tüm haftaya yaydığı için sürekli dğeişiyordur herhalde:A

geçen hafta 3 grubun 3ünde de zirvedeyd bu hafta 3te 2 :D survivorın anneye, pazar dizilerine etkisi ortadayken edho hala zirvede nanik sana :A
geçen seneki sonuçlara bakmam lazım gçeen sene de salı mıydı eleme (b) macun tüm haftaya yaydığı için sürekli dğeişiyordur herhalde:A
Ben geçen sezona bakarım öyle ya da böyle bahaneleri kenara bırakırsak bu sezon EDHO da düşüş var. :A

ANNE DİZİSİ SURVİVORDAN NEDEN BU KADAR ETKİLENDİ ANLAMADIM.ERGENLERİN ANNE DİZİSİ İLE NE İŞE OLUR HALBUSAKİ...:kiki:

Hayat şarkısında o kadar müthiş bölümler vardı bu yıl başta Hülya-filiz çekişmesinde sonra bir süre Cem ile güzel gitti ama o bölümler bu Reyting İ alamadı Cem öldügünden beri beğendiğim bölüm sayısı 3 Haftaya izlemem :F:bağır::F:Tfragman da pek güzel değil! :ppp:

Ab grubunda daha ikinci haftadan aldık liderliği Eşkıya'dan :A

Arka Sokaklar da yaza doğru düşüyor, Acun illa ki totali de alır zamanı gelince :Z
oylama haftasıymıs fragmana kavga bile koydunuz ayoll ab alsın bir zahmet ama survivor ara sıra ab gruplarını zaten alır ben toteli takip ediyorum cuma gününüde atlatırsak bu haftada 0 ile uğurlayacaz sizi :A :A :A @EFE UYSAL

oylama haftasıymıs fragmana kavga bile koydunuz ayoll ab alsın bir zahmet ama survivor ara sıra ab gruplarını zaten alır ben toteli takip ediyorum cuma gününüde atlatırsak bu haftada 0 ile uğurlayacaz sizi :A :A :A @EFE UYSAL
Perşembe de yayınlansak keşke, Vatanım Sensin ve Cesur ve Güzel totalde pek iyi durumda değiller, rahat geçeriz :A Seni de susturmuş oluruz biraz :A