hhahaha sen zaten çarpılmıssın çoktan beee oyüzden boyun böylesus kız sen aha da Kur'an'a el bastım @mrt-06 @Aserat şahit olun siz de meryoşa 7 den aşağı point verirse oyları geçersizdir çikinellanın
Ekli dosyayı görüntüle 53797
sen kendine bak be duyan da çağla şikel boyundasın sanacak da laf ediyor bana hem bodur hem sıskasın hem de evde kalmışsınhhahaha sen zaten çarpılmıssın çoktan beee oyüzden boyun böyle
Listendeki hataları bildirim sana şimdi gece ona göre oylayacam ayoll çıkarıcağım ekleyeceğim kişiler varsen kendine bak be duyan da çağla şikel boyundasın sanacak da laf ediyor bana hem bodur hem sıskasın hem de evde kalmışsın
ben diyeceğimi dedim
ona sen karar veremezsin hadsizal sana kudurListendeki hataları bildirim sana şimdi gece ona göre oylayacam ayoll çıkarıcağım ekleyeceğim kişiler var
53. sırada 1.08 reyting gayet iyi asıl haftaya 1.50 - 2'ye çıkarız bence ki çok güzel izlediniz değil mi sizde artık?! @mrt-06 @sokak sanati
oh oh FOCUS FİLM - FOX yine oh oh
Zirveyi kaybetmiş dizi daha ne olsun, başarısız bir algı operasyonu yürütüyorsun bunları ben yemem. Geçen sezon EDHO Survivor'u geçip tüm kategorilerde zirvede yer alıyordu tam da bu zamanlarda.Meryoşum sayesinde edho, anne gibi çökmemiş survivor karşısında elime düştünüz @Çiğdem- @batuhankaralar arada @mrt-06 ya da nanik yaparım sokak totoşuna biş idemeye gerek yok etkisiz eleman o konusu bile elinden alınabliyor @denizz19 tarafından
neyse anne dün son sahnede coştu haftaya yükselmezse bir kere daha tühh o şikeci tns nin kalıbına derim
hayat şarkısı yükselmiş zaten @Çiğdem- yeni oğlanı beğenmişti barış arduç gibi kalıplı diyordu @vadikızı ve@dosimosi ile o diziyi izlemiştir bence çiğdem türü
geçen hafta 3 grubun 3ünde de zirvedeyd bu hafta 3te 2 survivorın anneye, pazar dizilerine etkisi ortadayken edho hala zirvede nanik sanaZirveyi kaybetmiş dizi daha ne olsun, başarısız bir algı operasyonu yürütüyorsun bunları ben yemem. Geçen sezon EDHO Survivor'u geçip tüm kategorilerde zirvede yer alıyordu tam da bu zamanlarda.
Ben geçen sezona bakarım öyle ya da böyle bahaneleri kenara bırakırsak bu sezon EDHO da düşüş var.geçen hafta 3 grubun 3ünde de zirvedeyd bu hafta 3te 2 survivorın anneye, pazar dizilerine etkisi ortadayken edho hala zirvede nanik sana
geçen seneki sonuçlara bakmam lazım gçeen sene de salı mıydı eleme macun tüm haftaya yaydığı için sürekli dğeişiyordur herhalde
o senin kıymetli tns nin sorunun her diziyi 2.sezon düşürüyorBen geçen sezona bakarım öyle ya da böyle bahaneleri kenara bırakırsak bu sezon EDHO da düşüş var.
Survivor, Anne ve Hayat Şarkısı'na karşı savaşan EDHO 1-2 reyting kaybediversin çok da önemli değilBen geçen sezona bakarım öyle ya da böyle bahaneleri kenara bırakırsak bu sezon EDHO da düşüş var.
Ab grubunda daha ikinci haftadan aldık liderliği Eşkıya'danAcun bey totelde bu haftada 0 çekecek görünüyor cuma günüde rıza babadan tokatı yiyecek inş ayoll @EFE UYSAL @Bully
oylama haftasıymıs fragmana kavga bile koydunuz ayoll ab alsın bir zahmet ama survivor ara sıra ab gruplarını zaten alır ben toteli takip ediyorum cuma gününüde atlatırsak bu haftada 0 ile uğurlayacaz sizi @EFE UYSALAb grubunda daha ikinci haftadan aldık liderliği Eşkıya'dan
Arka Sokaklar da yaza doğru düşüyor, Acun illa ki totali de alır zamanı gelince
Perşembe de yayınlansak keşke, Vatanım Sensin ve Cesur ve Güzel totalde pek iyi durumda değiller, rahat geçeriz Seni de susturmuş oluruz birazoylama haftasıymıs fragmana kavga bile koydunuz ayoll ab alsın bir zahmet ama survivor ara sıra ab gruplarını zaten alır ben toteli takip ediyorum cuma gününüde atlatırsak bu haftada 0 ile uğurlayacaz sizi @EFE UYSAL
hhahaha ben başka bir bahane bulur oradan yürürüm ayollPerşembe de yayınlansak keşke, Vatanım Sensin ve Cesur ve Güzel totalde pek iyi durumda değiller, rahat geçeriz Seni de susturmuş oluruz biraz