Çılgın Dersane'nin o saatte iyi gitme şansı 0'dı maalesef.Med Cezir ile kitlesi bir doğal.
Çılgın Dersane'nin o saatte iyi gitme şansı 0'dı maalesef.Med Cezir ile kitlesi bir doğal.
görüldüğü üzere medcezir-şefkat tepe-küçük gelin-karagül hepiciği maşallah reklam nedir unutiyi vadi geçen sene intikam ve acun geldiğinde 90 dk reklamsız gidiyidi karadayı da reklamsızlıkla bugünlere geldi demek ki neymiş çarşambanın boşluğuna laf eden bundan sonra hürrem teyzenin dekoltesine maruz kalıyormuş @destere @Forumdash @Bully @sokak sanati @yatutarsa @mrt-06 @yakup09
Farkı merhametgörüldüğü üzere medcezir-şefkat tepe-küçük gelin-karagül hepiciği maşallah reklam nedir unutiyi vadi geçen sene intikam ve acun geldiğinde 90 dk reklamsız gidiyidi karadayı da reklamsızlıkla bugünlere geldi demek ki neymiş çarşambanın boşluğuna laf eden bundan sonra hürrem teyzenin dekoltesine maruz kalıyormuş @destere @Forumdash @Bully @sokak sanati @yatutarsa @mrt-06 @yakup09
Vay izliyor musunKaragül'de bence Baran ile Ayşe'yi Murat kurtardı
Giderdi ama Med Cezir olmasa.Çılgın Dersane'nin o saatte iyi gitme şansı 0'dı maalesef.
Karagül içinde ben itiraz ediyorum öbürleri ilgilendirmezkaradayıda bir saat reklam izliyoruz orayı sallamışsın geç onu
diğerleri konusunda itirazım yok istedğini söyle
Show da ki film kötü gitmiş
Elem keder vakti.Karagül boşlukta yelkenlenir şimdi
Karagül içinde ben itiraz ediyorum öbürleri ilgilendirmez
desdesderonik bakış açısı 😱Farkı merhamet
üçün ikisi sende kalsın anca yeter sana
Aynen. Neyse ki Medcezir'im 105 dakika reklamsız giderek Karagül'e rahat yüzü göstermedi.Karagül boşlukta yelkenlenir şimdi
Karagül'de bence Baran ile Ayşe'yi Murat kurtardı