31 Mayıs 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Yorum konusu yok ki yapayım.
Örneğin siz dün İntikamın yorum konusu yok diye perşembe reytinglerine yazmıştınız.benim de hakkım buraya yazmak

Oyyş!!!! Feyzoşuma bak :D

Tamam o zaman, bundan sonra konu olan sayfalara girip, orda yorum yazarsın..
Burda da her dakika yorum yapma, biraz daha kısıtlı gidebilirsin.. Sonuçta reytinglere bakmak için giriyoruz ama senin tonlarca yorumlarından herşey birbirine karışıyor.

Karagül 20.45 - 21.00 anlığında bakalım kaç reyting alacak? :)

Murat Yıldırım niye bu kadar sinirli anlayamadım..

20:45 - 21:00 <s>#</s>sbt<s>#</s>reyting'leri 1) ATV: 5.1 2) FOX: 4.83 3) KANALD: 4.29 4) SHOW: 3.24 5) STAR: 3.19

İşte budur FOX daha özetteyken döktürmüş. Diğer kanallar korksun Karagül gümbür gümbür geliyor! De hayde hayde!

Son düzenleme:
Oha lan Selim fotoğrafları bulmuş.O fotoğraflar ile Kerim Emeli tehdit ediyodu şimdi Selim tehdit ediyo

- - - Ekleme - - -

#Düğüngün kesin bişey olacak düğünde bu şeyden belli

- - - Ekleme - - -

ben her dakika yorum yapma diyorum sen her dakika nerdeyse yapıyosun intikamcılarda yaptılar evet ama bukadarda değil ki

Tamam o zaman azaltırız

Of düğün salonuna geldiler :D
Kuaföre gidiyo Feyzoşum :D

Durun durun siz evlenemezsiniz siz kardeşsiniz (Akasya Durağı terk :kiki::kiki::kiki)

- - - Ekleme - - -

21:27 dede azaltırız diyor 21.30 da sıradaki olay yok artık biri ya şu konuyu çd canlı anlataım olarak değiştirsin ya da yorumları hs konusuna taşısın @Prncss.. @xdragxx

Düşüncemi söyledim sadece 😉

Of düğün salonuna geldiler :D
Kuaföre gidiyo Feyzoşum :D

Durun durun siz evlenemezsiniz siz kardeşsiniz (Akasya Durağı terk :kiki::kiki::kiki)

- - - Ekleme - - -

Düşüncemi söyledim sadece 😉

Kadir her şeyi anlatmazsan sevinirim ben diziyi avrupa'dan takip ediyorum ve doğal olarak geriden geliyoruz..