31 Mayıs 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

geçen seneki güzellik yarışması kaç reyting aldı ordan bir tahmin yürütebilirsin geçmesi zor .. saat 20 ila 21 arası geçebilirde fatmagül başladıktan sonra epey düşer
)

gecmesi önemli değil düsürse bile hafta vadinin sezon finaliyle fatma gül ucusabilir

gecmesi önemli değil düsürse bile hafta vadinin sezon finaliyle fatma gül ucusabilir

yine imkansızlardasın
)

vadi finaliyle geçerse normal olur çünkü sezon finali bu 2 yıldır geçemiyor finaliyle geçmesi gerekiyorki alay konusu olmasın
) ama geçemezse o zaman sizin için çok moral bozucu olur finaliniz fatmagülün normal bölümüne yenilmiş olurki bundan sonra iddianız sıfırlanır
)

- - - Ekleme - - -

Fatmagül her hafta oldugu gibi bu hafta da açik ara zirvede yer alacaktir. Miss Turkey pek basarili gitmez bence.

kimse uzun süre miss turkeyi zilemeye katlanamaz son kısmına bakan olursa olur yoksa pek başarılı olmaz suskunlardan atak bekliyorum

SUSKUNLAR ATAK YAPACAK HE
YOK ARTIK MİSS TURKEY FARK ATAR GİBİ TÜRKİYE ÇAPINDA ÖLÇÜLSE

güzellik yarışmasındaki kızlara baktım beren in tırnağı etmezler beren dururken niye onlara bakayımki
)

artık kizlara mi bakanı başka şeye mı bılemıyecem
))) buse varol var. kız hafif kilolu belki birinci yapmazlar ama berenın tahtına bu perşembeden el koyacak
)))) bir iki tane daha kız var onlarda idare eder

artık kizlara mi bakanı başka şeye mı bılemıyecem
))) buse varol var. kız hafif kilolu belki birinci yapmazlar ama berenın tahtına bu perşembeden el koyacak
)))) bir iki tane daha kız var onlarda idare eder

dün eyvah düşüyorumda takip ettim biraz son düşen kız düşmekten korkan kız ismini hatırlamıyorum pembe pabuçları vardı sempatik kızdı juri olsam onu kendime alırım
)) pardon birinci yaparım diyecektim
)))

- - - Ekleme - - -

SUSKUNLAR ATAK YAPACAK HE
YOK ARTIK MİSS TURKEY FARK ATAR GİBİ TÜRKİYE ÇAPINDA ÖLÇÜLSE

kreys sende takas gibi türkiye çapına geçtin
bunlar hayali rakamlar ona bakarsan bende atarım kafadan, türkiye çapında ölçüm yapılsa koyu kırmısı 45 reyting alırdı yazık oldu derim hadi kanıtla kanıtlayabiliyorsan olandan hareket et olmayan hayali şeyleri geçin
)

tamam suskunlar 10 çıkmazda 6 ya çıkar o tarz düşünürsen mantıklı gelmiyormu sanada???

o kız (çağla) dediğim güzel olan diğer kismindan
))). ama buse varol sanırım yarısmaya katılmamış 20 kız var toplamda onu almamışlar
)))) gorememen normal bende dedim desterenın gözünden nasıl kaçtı
))))))

Farmagul yine yine yine her aylar haftalarda olduğu gibi herkezi gerilere fırlatip 1. Olacak totelde 12 yada 13 lerde bişeyler alacaktır.. Ab de de 12

miss turkey hiçbir zaman izlenmediki paris hilton jüri olmuştu oryantel yapmıştı 26.olmuştu reytinglerde

Fatmagul'un Sucu Ne? tabikide izlicem mutis bir bolum olacak yine bence her 2 gruptada yukselir , total:12 civari , a/b:yine 12 civari bekilyorum.

Vadi nin tekrari oldugu icin oranlari cok düsünce sbt ne yapacagini sasirmistir