Ortalık çok karışık bu aralar Sherlock Bey. Hangisi gerçek, hangisi goygoy algılayamıyorum.Goygoy da mı yapmayalım.
Ortalık çok karışık bu aralar Sherlock Bey. Hangisi gerçek, hangisi goygoy algılayamıyorum.Goygoy da mı yapmayalım.
Kuuzz ne kadar da çok sana benziyor kardeşlerin falan mı
Kizilcik serbeti dini kullanirken boykot yemiyorsa
Dün Yıldız De Bana'ya biraz göz attım da aşırı amatör bir program olmuş. Bir kere yazılan skeçler rezaletti, aynı zamanda seçilen kişilerde bir o kadar kötüydü. Zafer Algöz ve Büşra Pekin haftaya düzelir diyerek durumu toparlamaya çalıştılar ama Hülya Avşar hem Hamdi Alkan'a, hem skeç yazarlarına, hem de arkadaki oyuncu koçlarına fena giydirdi ilk bölümden.
------
Dönme dolap bile bu kadar hızlı dönmüyor be. 😱
Goygoy da mı yapmayalım.
Maalesef gördüm, görmez olaydım.Bu @Sherlock beyden ṣüpheleniyorum ben Nursema konusu bile açtı.
+1Maalesef gördüm, görmez olaydım.
Senin hikayene çok benziyor sen de herkesle yattın yatmadıklarına da söz verdin
Senaristler bir yurt disi havasi almali
iyiki yurt disindayimKızılcık Şerbeti'ne tebrikler. Yalı Çapkını özetimizle yarışıyor.
Ben bu yaşımda bu rakamı ikiye katladım ayol.
Senin hikayene çok benziyor sen de herkesle yattın yatmadıklarına da söz verdin
Biriniz kabul ediyor diğeri inkarediyor vay çarpık Sisterlar. SsBen bu yaşımda bu rakamı ikiye katladım ayol.
Aşko ben türk değilim, türkçeyi ise sonradan öğrendim ve forum dışında kullanmıyorum. Benimle kıyaslıyorsan, birşey demiyorum.En azından benimki oluşmuş seninki oluşmamış bile
Türkçe olarak kıyaslamadım yalnız o yönden kıyasladığım nereden çıktı?Aşko ben türk değilim, türkçeyi ise sonradan öğrendim ve forum dışında kullanmıyorum. Benimle kıyaslıyorsan, birşey demiyorum.
Dil dağarcığından konuşuyorduk yalnız.Türkçe olarak kıyaslamadım yalnız o yönden kıyasladığım nereden çıktı?
Her zaman benim sözüme inan sen.Biriniz kabul ediyor diğeri inkarediyor vay çarpık Sisterlar. Ss
Türkçe için konuşmuyoruz yalnız. Konuşuyor olsakta aşko, erko diyip duruyorsunDil dağarcığından konuşuyorduk yalnız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?