Aaaa hortlayıp kaos çıkarmaya gelmiş 😱Kızılcık Şerbeti müthiş oranlar almış. Tebrikler.
Total (dolayı yolla C/D/E grubu) her hafta Feritle Seyran öpüşecek mi diye bekliyor. Bu şeye benzemiyor mu? Polat ölecek mi?
Kelime dağarcığın rezil / rezalet sözlerinden mi oluşuyor sadece?Rezillik Şerbeti yükselişini sürdürmüş 2,3 sezon bu beter diziyi görücez anlaşılan
Yalı rezili ne oldu da yükselişe geçti ne güzel düşüyordu
Ateş Kuşları düşüşe geçmiş sonu ne olucak bakalım.
Survivor iki çöp dizinin karşısında berbat gitmiş
Barbaros Hayreddin rezalet gidiyor ısrarla devam etmesi sinirimi bozuyor.
Yıldız De Bana'ya yayından kaldırıldı diyeceğiz bence
Tuzak az daha N/A görücekmiş
Dönme dolap bile bu kadar hızlı dönmüyor be. 😱Ekli dosyayı görüntüle 120856
Anlatsana sultanım… İlk bölümlerinde başrolü dahi olmadığın diziyi Nisan ayında nasıl 13 reytinglere çıkardın… RTÜK denen kuruluşu nasıl kudurttun… Anlat sultanım, anlat…
Kraliçe bile diziyi izliyorken sen de aramıza katılsan fena olmaz.Dün Yıldız De Bana'ya biraz göz attım da aşırı amatör bir program olmuş. Bir kere yazılan skeçler rezaletti, aynı zamanda seçilen kişilerde bir o kadar kötüydü. Zafer Algöz ve Büşra Pekin haftaya düzelir diyerek durumu toparlamaya çalıştılar ama Hülya Avşar hem Hamdi Alkan'a, hem skeç yazarlarına, hem de arkadaki oyuncu koçlarına fena giydirdi ilk bölümden.
------
Dönme dolap bile bu kadar hızlı dönmüyor be. 😱
Geldi haset, çatlayın bakalım yakamoz'la 13 reytingimize 😎😎😎😎😎😎😎😎😎------
Dizinin üzerindeki baskılardan dolayı destek beğenisidir o, izlediğini düşünmüyorum.Kraliçe bile diziyi izliyorken sen de aramıza katılsan fena olmaz.
Dediğinin olması için benim Cuma günü rakip dizilerden birini izlemem lazım ki bu dizinin reytingleri ile ilgileneyim. Reytingi beni çok alakadar etmiyor yani, daha yükseklerini de alsın benlik bir durum yok. Dizinin kendisini sevmiyorum ben.Geldi haset, çatlayın bakalım yakamoz'la 13 reytingimize 😎😎😎😎😎😎😎😎😎
Yo illa rakip diziyi izlemek şart değil, kendin söyledin sadece bir diziyi sevmemek yeterliDizinin üzerindeki baskılardan dolayı destek beğenisidir o, izlediğini düşünmüyorum.
Dediğinin olması için benim Cuma günü rakip dizilerden birini izlemem lazım ki bu dizinin reytingleri ile ilgileneyim. Reytingi beni çok alakadar etmiyor yani, daha yükseklerini de alsın benlik bir durum yok. Dizinin kendisini sevmiyorum ben.
Show TV'nin dün diziyle ilgili yaptığı tüm paylaşımlara fav atmış ama sen bilirsin.Dizinin üzerindeki baskılardan dolayı destek beğenisidir o, izlediğini düşünmüyorum.
Dediğinin olması için benim Cuma günü rakip dizilerden birini izlemem lazım ki bu dizinin reytingleri ile ilgileneyim. Reytingi beni çok alakadar etmiyor yani, daha yükseklerini de alsın benlik bir durum yok. Dizinin kendisini sevmiyorum ben.
Geldi haset, çatlayın bakalım yakamoz'la 13 reytingimize 😎😎😎😎😎😎😎😎😎
Kizilcik serbetinin din konusun isleyipHaftaya Hülya yayından kalkar
En azından benimki oluşmuş seninki oluşmamış bileKelime dağarcığın rezil / rezalet sözlerinden mi oluşuyor sadece?
Goygoy da mı yapmayalım.Dün Yıldız De Bana'ya biraz göz attım da aşırı amatör bir program olmuş. Bir kere yazılan skeçler rezaletti, aynı zamanda seçilen kişilerde bir o kadar kötüydü. Zafer Algöz ve Büşra Pekin haftaya düzelir diyerek durumu toparlamaya çalıştılar ama Hülya Avşar hem Hamdi Alkan'a, hem skeç yazarlarına, hem de arkadaki oyuncu koçlarına fena giydirdi ilk bölümden.
------
Rezillik Şerbeti yükselişini sürdürmüş 2,3 sezon bu beter diziyi görücez anlaşılan
Yalı rezili ne oldu da yükselişe geçti ne güzel düşüyordu
Ateş Kuşları düşüşe geçmiş sonu ne olucak bakalım.
Survivor iki çöp dizinin karşısında berbat gitmiş
Barbaros Hayreddin rezalet gidiyor ısrarla devam etmesi sinirimi bozuyor.
Yıldız De Bana'ya yayından kaldırıldı diyeceğiz bence
Tuzak az daha N/A görücekmiş
Cuma günleri yorum yaparken alosKelime dağarcığın rezil / rezalet sözlerinden mi oluşuyor sadece?