31 Mart 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Ateş Kuşları | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı | TRT 1

• Tuzak | TV8

• Yıldız De Bana (Yeni Program) | Kanal D

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    11
Yıldız De Bana meraktan bile izlenmemiş, Türkiye'nin Yıldızları dışında bu tarz tutan iş yokken bu kaçıncı deneme ve yine karavana...

Son düzenleme:
Kızılcık Şerbeti müthiş oranlar almış. Tebrikler.

Total (dolayı yolla C/D/E grubu) her hafta Feritle Seyran öpüşecek mi diye bekliyor. Bu şeye benzemiyor mu? Polat ölecek mi?
Aaaa hortlayıp kaos çıkarmaya gelmiş 😱

Reactions: DR
Kızılcık Şerbeti yine şovunu yapıp RTÜK'ü zortlatmış.
Zaten ceza almasının bir diğer nedeni de bu kadar çok izlenmeye başlamış olması. Yoksa hali hazırda da muhafazakarların duyar kasacağı çok fazla şey vardı ama 5-6 reyting alırken değil şimdi gözlerine battı. Eğer ceza onaylanır da dizi 5 hafta araya giderse dönüşü 15 reytingle falan olur benden söylemesi.

Yalı Çapkını son çırpınışlarını yaşıyor. Rakibi olmazsa diğer iki grupta da boşluktan zirveyi almasıyla falan övünülecek o kadar komiğime gidiyor ki.

Barbaros'un o berbat reytinglerle hala devam ettiğini görünce TRT'nin düştüğü içler acısı durum beni daha çok sinirlendiriyor.

Yıldız De Bana'nın 2. bölümü olmaz artık geçmiş olsun.

Rezillik Şerbeti yükselişini sürdürmüş 2,3 sezon bu beter diziyi görücez anlaşılan

Yalı rezili ne oldu da yükselişe geçti ne güzel düşüyordu

Ateş Kuşları düşüşe geçmiş sonu ne olucak bakalım.

Survivor iki çöp dizinin karşısında berbat gitmiş

Barbaros Hayreddin rezalet gidiyor ısrarla devam etmesi sinirimi bozuyor.

Yıldız De Bana'ya yayından kaldırıldı diyeceğiz bence

Tuzak az daha N/A görücekmiş

Kelime dağarcığın rezil / rezalet sözlerinden mi oluşuyor sadece?

Dün Yıldız De Bana'ya biraz göz attım da aşırı amatör bir program olmuş. Bir kere yazılan skeçler rezaletti, aynı zamanda seçilen kişilerde bir o kadar kötüydü. Zafer Algöz ve Büşra Pekin haftaya düzelir diyerek durumu toparlamaya çalıştılar ama Hülya Avşar hem Hamdi Alkan'a, hem skeç yazarlarına, hem de arkadaki oyuncu koçlarına fena giydirdi ilk bölümden.
------

Dönme dolap bile bu kadar hızlı dönmüyor be. 😱

Son düzenleme:
Kraliçe bile diziyi izliyorken sen de aramıza katılsan fena olmaz.

Kraliçe bile diziyi izliyorken sen de aramıza katılsan fena olmaz.

Dizinin üzerindeki baskılardan dolayı destek beğenisidir o, izlediğini düşünmüyorum.

Geldi haset, çatlayın bakalım yakamoz'la 13 reytingimize
😎😎😎😎😎😎😎😎😎
Dediğinin olması için benim Cuma günü rakip dizilerden birini izlemem lazım ki bu dizinin reytingleri ile ilgileneyim.
Reytingi beni çok alakadar etmiyor yani, daha yükseklerini de alsın benlik bir durum yok. Dizinin kendisini sevmiyorum ben.

Reactions: Aserat
Yo illa rakip diziyi izlemek şart değil, kendin söyledin sadece bir diziyi sevmemek yeterli

Show TV'nin dün diziyle ilgili yaptığı tüm paylaşımlara fav atmış ama sen bilirsin.

Reactions: Cervantes
Haftaya Hülya yayından kalkar
Kizilcik serbetinin din konusun isleyip
Yükselmesi sinirimi bozuyor
Arka sokaklar imam ve cemaati covid vaccine a karsi diye isledi basina bela aldi
Dogru söyleyeni Dokuz köyden kovarlar
Kanal d farkinda Neden kaynaklandigini
Sagolsun Erler filmden yapim hakkini aldi Arka sokaklarin

Goygoy da mı yapmayalım.

Kelime dağarcığın rezil / rezalet sözlerinden mi oluşuyor sadece?
Cuma günleri yorum yaparken alos