Etiket gelmemiş.
Kuruluş Osman, TOTAL VE ABC1 gruplarında zirvenin sahibi olurken AB grubunda ise 2. sırada yer aldı.
Sadakatsiz AB grubunda zirvenin sahibi olurken, TOTAL ve ABC'de ise 2. sırada yer aldı. Dizi bu hafta düşüş yaşadı.
Başrol oyuncusu veda edan Doğduğun Ev Kaderindir bu hafta yükseliş yaşadı ve tekrar 5 bandına çıktı. Dizi sırasıyla 9, 5 ve 6. oldu.
Masumiyet bu hafta düşüş yaşadı. Dizi Total'de 12, AB'de 7, ABC1'de ise 9. oldu.
Geçtiğimiz hafta yükseliş yaşayan Benim Adım Melek, bu hafta AB ve ABC1 gruplarında düşüş yaşarken, Total'de ise yükseldi.
Show TV'nin yeni dizisi Kırmızı Kamyon beklentilerin altında bir açılış yaparak üç grupta da ilk 10 dışında kaldı.
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19@emreemreu @serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @xdragxx @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @soo@haluk792 @Veteran @ozmoturk @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso @Zeyno45 @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey@xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey@Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @yigit_00 @thekinqlord @Ege Bartu ve ilgili herkes
Nasıl gelmedi ya hep de reyting konusuna denk geliyor.Etiket gelmemiş.
Kırmızı Kamyon dizisinin yeterli reklamı yapıldımı bilmem hiç denk gelmedim
Show TV gitsin Arıza'yı bitirsin ne diyelim.
Yeni sezonda işi zor kanalın.
Bazı işler: Sadece Sedef'in dizisi.Kırmızı Kamyon'un 2-3 bandında alacağını düşünmüştüm. Dün çok bile verdim tahminlerde. Kalemini bildiğim ve bazı işlerde çok beğendiğim senarist Sevgi Yılmaz için tutmasını isterdim ama en başından beri uzun ömürlü görünmüyordu zaten.
Masumiyet ve DEK kitlelerinin aynı olduğunu görmüş olduk. Doğduğun Ev Kaderindir, başrolün ölümüyle iyi bir yükseliş yaşamış ve Masumiyet'i etkilemiş. Umarım Masumiyet daha fazla düşmez dün akşamki bölüm de çok iyiydi.
Sadakatsiz'in dün akşamki bölümünü gerçekten beğenmedim. En başından tahmin ettiğim gibi olayı Gone Girl filmine bağladılar. Orijinal hikayeniz bitti anlarım da, bir filmin tüm hikayesini ve sahnelerini birebir izinsiz kopyalamak büyük ayıp. Üstelik Gone Girl'deki kadın zeki bir kadındı bu hamleleri yapabilecek biri ama Derin'i biz hep aptal olarak izledik. İzleyicide ters tepip düşmesi çok normal.
Yani evet Mazi Kalbimde Yaradır'la tanıdım ve en çok da orada sevdim kalemini ama Çalıkuşu (her ne kadar romanın içine etse de) ve Ölene Kadar'da da çok güzel replikler, şiirler ve sahneler yazmıştı.Bazı işler: Sadece Sedef'in dizisi.