Polat Şaşmaz
Favori Üye
şikeli reytinglerle mutlu olacak kadar basit olmayı becerebilse keşke herkes lakin biz kullarımız kadar basit şeylere sevinemiyoruz bu yüzden yalanlar bizleri mutlu etmez
şikeli reytinglerle mutlu olacak kadar basit olmayı becerebilse keşke herkes lakin biz kullarımız kadar basit şeylere sevinemiyoruz bu yüzden yalanlar bizleri mutlu etmez
Üç sezonluk anlaşmanız var kanal d nin sözleşmeyi fesh etmesi lazım barış tünay herkesi patlattı rüyamda tabuta koydu götürdü ve bölümün sonu yazdıkösem benim tahminimce ne olursun olsun 2.sezonu yapacaklar gibi aa ama star tv kanalıyla bu sezon ayrılıcaklar vadide kanald kanalından gidiyor bereni tekrar kanal d ile buluşturucaklar gibi ben kösemin 2.sezonunu kanal d kanalında olucağını düşünüyorum🙂🙂🙂
iyice saçmaladın ya ne yiyip içiyorsun merak ediyorum noldu vadi ocaktan sonra kanal d de olmayak diyodun artık şu boş tahminleri geçsen iyi olur o diziyi izleyenler bile kabul etmiş bi hiç olduğunu dizinin bu gelmiş transfer diyor yav he he 2 reytinglekösem benim tahminimce ne olursun olsun 2.sezonu yapacaklar gibi aa ama star tv kanalıyla bu sezon ayrılıcaklar vadide kanald kanalından gidiyor bereni tekrar kanal d ile buluşturucaklar gibi ben kösemin 2.sezonunu kanal d kanalında olucağını düşünüyorum🙂🙂🙂
iyice saçmaladın ya ne yiyip içiyorsun merak ediyorum noldu vadi ocaktan sonra kanal d de olmayak diyodun artık şu boş tahminleri geçsen iyi olur o diziyi izleyenler bile kabul etmiş bi hiç olduğunu dizinin bu gelmiş transfer diyor yav he he 2 reytinglekösem benim tahminimce ne olursun olsun 2.sezonu yapacaklar gibi aa ama star tv kanalıyla bu sezon ayrılıcaklar vadide kanald kanalından gidiyor bereni tekrar kanal d ile buluşturucaklar gibi ben kösemin 2.sezonunu kanal d kanalında olucağını düşünüyorum🙂🙂🙂
nisan ayını buldumu tamamdı bu saatten sonra yayından kalkamaz yanı yeni sezon olmasada en azından bu sezon biticek final biletini kaptılar diyebilirim yalanlanmış daha önceden final olucak haberleri vardı o zamanlar biticekti bitseydi nisandan sonra daha yayından kaldırılmaz tuba büyükütüstün hatrına kara para aşk süründü reytinglerde tuba var diye yayından kaldıramadılar son 10 hafta reytingleri rezaletti final yapıp bitirdiler şimdide bu saatten sonra nisan ayı gelmiş beren saatin olduğu diziyi yayaından kaldırmazlar 2 ay kaldı şurada zaten hazirana ite kaka ilk sezon gidicek belliki benim tahminimce star ile yolları ayırıp başka kanala geçecekler kanal d bu durumda en güçlü aday bereni kırmızı halıyla isterler zaten yuvaya döndü haberleri bile yeter kanal d ye aa bitersede haziranda final olur daha yayından kalkmasını beklemeyin o tren kaçtı ite kaka gidicekler yurt dısı başarısı falan bahane edilip aynısını geçen yıl kara para aşkta yaşadıkiyice saçmaladın ya ne yiyip içiyorsun merak ediyorum noldu vadi ocaktan sonra kanal d de olmayak diyodun artık şu boş tahminleri geçsen iyi olur o diziyi izleyenler bile kabul etmiş bi hiç olduğunu dizinin bu gelmiş transfer diyor yav he he 2 reytingle
iyice saçmaladın ya ne yiyip içiyorsun merak ediyorum noldu vadi ocaktan sonra kanal d de olmayak diyodun artık şu boş tahminleri geçsen iyi olur o diziyi izleyenler bile kabul etmiş bi hiç olduğunu dizinin bu gelmiş transfer diyor yav he he 2 reytingle
boş konuşuyorsun boş o kadar boş konuşuyorsun ki sinirleniyorum kusura bakma yaninisan ayını buldumu tamamdı bu saatten sonra yayından kalkamaz yanı yeni sezon olmasada en azından bu sezon biticek final biletini kaptılar diyebilirim yalanlanmış daha önceden final olucak haberleri vardı o zamanlar biticekti bitseydi nisandan sonra daha yayından kaldırılmaz tuba büyükütüstün hatrına kara para aşk süründü reytinglerde tuba var diye yayından kaldıramadılar son 10 hafta reytingleri rezaletti final yapıp bitirdiler şimdide bu saatten sonra nisan ayı gelmiş beren saatin olduğu diziyi yayaından kaldırmazlar 2 ay kaldı şurada zaten hazirana ite kaka ilk sezon gidicek belliki benim tahminimce star ile yolları ayırıp başka kanala geçecekler kanal d bu durumda en güçlü aday bereni kırmızı halıyla isterler zaten yuvaya döndü haberleri bile yeter kanal d ye aa bitersede haziranda final olur daha yayından kalkmasını beklemeyin o tren kaçtı ite kaka gidicekler yurt dısı başarısı falan bahane edilip aynısını geçen yıl kara para aşkta yaşadık
final yapan erken final yapan yayından kaldırırlır aralıkta falan haziranda normal şekilde final yapıp 1.sezonu tamamlamıslar türkiyede zaten fazla uzun diziler vadi hariç olmuyor en kabadayısı bile 2 sezonda bırakıyor ezel gibi kösem haziranda yapar finalini daha 2.sezon olmasada onalra yeter daha nisandan sonra bu diziyi kimse yayından kaldıramaz koskoca ay yapım bence oyunculuğu berbat olan tubadan korkusuna diziyi yayından kaldıramadı bizim bunları sevip sevmemizin önemi yok ünlüler dünyasında bunalra tapıyorlar beren saatin dizisini nisandan sonra kaldıramazlar ama kösem 2.sezonu mutlaka başka kanalda denemek isticekler bekleyip görelim 🙂🙂🙂boş konuşuyorsun boş o kadar boş konuşuyorsun ki sinirleniyorum kusura bakma yani
haziranda final yapsa bile yayından kaldırılmıştır zaten bu dizi bu sezon mu bitecekti hayır bu da ne demek yayından kaldırıldı demek 2 reytingli bi ton masrafı olan diziyi kimse olmaz beren mi kalmış beren diyor hala dostmusun düşman mı adamlar umudu kesmiş ne diyorsun sen ya
yav he he başka kanala geçecek 2 reytingciklefinal yapan erken final yapan yayından kaldırırlır aralıkta falan haziranda normal şekilde final yapıp 1.sezonu tamamlamıslar türkiyede zaten fazla uzun diziler vadi hariç olmuyor en kabadayısı bile 2 sezonda bırakıyor ezel gibi kösem haziranda yapar finalini daha 2.sezon olmasada onalra yeter daha nisandan sonra bu diziyi kimse yayından kaldıramaz koskoca ay yapım bence oyunculuğu berbat olan tubadan korkusuna diziyi yayından kaldıramadı bizim bunları sevip sevmemizin önemi yok ünlüler dünyasında bunalra tapıyorlar beren saatin dizisini nisandan sonra kaldıramazlar ama kösem 2.sezonu mutlaka başka kanalda denemek isticekler bekleyip görelim 🙂🙂🙂
vlla adamlar halinden memnun bize ab reytingi yetiyor yurt dısı reytingimizde iyi diyorlar onlar halinden memnunsa ben ne yapayım daha yeni açıklama yaptılar hallerinden memnunlaryav he he başka kanala geçecek 2 reytingcikle
ne memnunu 2 ryting alıyolar kanal şutlamaya çalışıyodur bunlar belki üstüne para veriyodur rezil olmamak için ama böyle daha iyi her hafta rezil oluyolar İnşallah bitmez ya böyle rakibi nerden bulacazvlla adamlar halinden memnun bize ab reytingi yetiyor yurt dısı reytingimizde iyi diyorlar onlar halinden memnunsa ben ne yapayım daha yeni açıklama yaptılar hallerinden memnunlar
ıyyy hep o hatuncuk yüzünden .ssKösem dün o kadar sıkıcıydı ki itiraz da edemiyorum şu reytinglere. Zaman atlamasıyla birlikte tempo artar umarım ama umutlar tükeniyor tabii..
Bence sende bırakKösem dün o kadar sıkıcıydı ki itiraz da edemiyorum şu reytinglere. Zaman atlamasıyla birlikte tempo artar umarım ama umutlar tükeniyor tabii..
Ne alaka be Yılmaz Şahin yazamıyor işte Allah'tan Meral Okay varmış da Muhteşem Yüzyıl'ın ilk sezonu onun eline düşmemiş.ıyyy hep o hatuncuk yüzünden .ss
Beren'im için katlanıyorum, sezon sonuna kadar da katlanmaya devam edecez artık bir şekilde.Bence sende bırak
hatuncuk da oynayamıyor şimdi hatta dedikodular var vilkdan atasever güzelliğ ive asaletiyle hatucnuğu gölgeledi diye gönderildi diyeNe alaka be Yılmaz Şahin yazamıyor işte Allah'tan Meral Okay varmış da Muhteşem Yüzyıl'ın ilk sezonu onun eline düşmemiş.
Beren'im için katlanıyorum, sezon sonuna kadar da katlanmaya devam edecez artık bir şekilde.