ben sandım beni etiketlemeden yorum yaptın öyle bişey olursa hemen selamı sabahı keseyim )foruma yeni girdim birazdan yapıcam 🙂🙂🙂
ben sandım beni etiketlemeden yorum yaptın öyle bişey olursa hemen selamı sabahı keseyim )foruma yeni girdim birazdan yapıcam 🙂🙂🙂
arrow ve forever izledim son olarakta dünyada son kalan erkek dizisinin 8.bölümünü izledim süpernatural izleyerek güne noktayı koyucam akşama vadi var zaten
kız çiğdem avatarım seni çat5latıyor mu?nerde forever yorumun ?
şikayet edeyimde görkız çiğdem avatarım seni çat5latıyor mu?
the royals ın türü pembe diziymiş )))kız çiğdem avatarım seni çat5latıyor mu?
Dram, Pembe dizişikayet edeyimde gör
şikayet edeyimde gör
neresi pembiş arkadaş .ss drama dışında kaç ingiliz dizisi var doctor who var bi) ayrıca onlar çiğdem gibi e.hurley i kıskananların uydurması çekemiyorlar kadını oyuncu değil diyolla kadın 49 yaşında böyle pozlar veriyor çiğdem veremez bu pozları zati üzerinden düşer o kıyafetler sıskalıktan )the royals ın türü pembe diziymiş )))
hahah ayoll ben bayan olarak pembe dizi izlemiyorum emre napıyorsun senkız çiğdem avatarım seni çat5latıyor mu?
neresi pembiş arkadaş .ss drama dışında kaç ingiliz dizisi var doctor who var bi) ayrıca onlar çiğdem gibi e.hurley i kıskananların uydurması çekemiyorlar kadını oyuncu değil diyolla kadın 49 yaşında böyle pozlar veriyor çiğdem veremez bu pozları zati üzerinden düşer o kıyafetler sıskalıktan )
pembiş değil ki o senin gibi çirkin kızların uydurması .sshahah ayoll ben bayan olarak pembe dizi izlemiyorum emre napıyorsun sen
yalnız kızın pembeleği insanı baştan çıkaracak cinstenmiş yani resim bayağı etkili oldu üstümde )hahah ayoll ben bayan olarak pembe dizi izlemiyorum emre napıyorsun sen
çiğdeme qapaqyalnız kızın pembeleği insanı baştan çıkaracak cinstenmiş yani resim bayağı etkili oldu üstümde )
@Çiğdem- pembeli kadını görünce forumu terketti eminim şimdi aynı elbiseyi kendisi denemeye çalışıyordur )çiğdeme qapaq
çiğdem bir deri bir kemik olduğu için o elbise üstünden düşer bence sen de çiğdemin peşinden git@Çiğdem- pembeli kadını görünce forumu terketti eminim şimdi aynı elbiseyi kendisi denemeye çalışıyordur )
@Çiğdem- pembeli kadını görünce forumu terketti eminim şimdi aynı elbiseyi kendisi denemeye çalışıyordur )
hahahah hayırr be annanem yaşındakı kadınla bir tutacak değilim kendimiçiğdeme qapaq
ama o kadın senin hayalindeki parlakları götürüyor naberhahahah hayırr be annanem yaşındakı kadınla bir tutacak değilim kendimi
yalnız anneannelere hürmetimiz sevgimiz var öyle kadını yerden yere vuracak değiliz )hahahah hayırr be annanem yaşındakı kadınla bir tutacak değilim kendimi