31 Mart 2013 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ama dün cidden istanbulda sanki haziran sonunu yaşıyoduk.. Çok sıcaktı. İşin garibi acun iyi giderken bbeb niye bu kadar kötü gitmiş. 4'e düşmüş resmen. Tozlu yollar çokçok kötü. Survivor iyi durumda :)

Ben bilmem eşim bilir'i iki gündür izleyemiyorum,yarışmacılar pek komik değil,normal düşmesi,aslında ara verilebilir,program biraz tekrara düşmeye başladı,heyecanı eksildi,yarışmacı seçimine daha çok özen göstermeliler.

Tozlu Yollar yakında bitirilir diye düşünüyorum.Yağmurdan Kaçarken gelecek haftaya bağlı olarak şekillenecek ama keşke yazın başlatsalardı diziyi.

Bugün a/b'ciyim ahali. :D Artık ben de nabza göre şerbet verecem. :)))

Survivor 2 grupta da fark atmış. :) Kaliteli bulduğunuz a/b grubunda Survivor farkın farkını atmış. :D

Yalnız tns denekleri eve girmiyor kaç gündür haftasonunun tadını çıkarmışlar. :D

1 SURVIVOR STAR TV 31.03.2013 20:37:26 23:25:43 9,62 28,38

2 BEN BILMEM ESIM BILIR KANAL D 31.03.2013 19:45:13 23:19:09 4,81 15,1

5 reyting fark var dile kolay. :F

Son düzenleme:
şu hale bak yarışma prog. birincilik alıyor hafta sonları komedi :D

Acun gelen dizileri birer birer yiyor aga. :D

Bbeb'ciler de bugün kaçıştılar Survivor'ın fark attığını görünce. :F

Pazartesi ve Perşembe günleri gözümüze sokulan a/b grubu reytiglerine bakmaya cesaret edebilen yok bugün. :)))))))))

Ben Bilmem Eşim Bilir artık sezon finali yapıp yazın devam etmeli..

Ahmet Bayram (Tozlu Yollar'ın yapımcısı) dizinin 4.bölümden itibaren başlayacağını duyurdu, inşallah haftaya yükseliş yaşar dizi..

- - - Ekleme - - -

Ahmet Bayram (Tozlu Yollar'ın yapımcısı) dizinin 4.bölümden itibaren başlayacağını duyurdu, inşallah haftaya yükseliş yaşar dizi..

bbeb çok düştü artık

Aga bbeb önceden bir başta bir de sonda reklam veriyordu. 21.00-22.00 arası reklam vermiyordu ve Acun o dilimde reklam girince Bbeb coşuyordu.

Ben haftalarca söyledim Bbeb 21-22 arası reklam verse çok düşer diye. "Admin" başta olmak üzere birkaç kişi bana karşı çıkmıştı, o kadar çok düşmez demişlerdi... Demek ki çok düşüyormuş. :)))

Ama haftaya eski sisteme geçip bir başta bir sonda reklam verir, Acun reklama girince koşturur rahat rahat. :))) Arada reklam verince çöküveriyor bbeb. :))))))))))))))))))))))))))))

Aga bbeb önceden bir başta bir de sonda reklam veriyordu. 21.00-22.00 arası reklam vermiyordu ve Acun o dilimde reklam girince Bbeb coşuyordu.

Ben haftalarca söyledim Bbeb 21-22 arası reklam verse çok düşer diye. "Admin" başta olmak üzere birkaç kişi bana karşı çıkmıştı, o kadar çok düşmez demişlerdi... Demek ki çok düşüyormuş. :)))

Ama haftaya eski sisteme geçip bir başta bir sonda reklam verir, Acun reklama girince koşturur. :))) Arada reklam verince çöküveriyor bbeb. :)))

aga bence alakası yok pek zaten düşmeye başlamıştı yaz geliyo falan iyice düştü :D hep aynı şeyler millet sıkıldı :D

Para var abicim tv'ye haps olmak yok:X Reytingler çok erken düşmeye başlamiş 😕

[TABLE="class: cms_table, width: 625"]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]BEN BILMEM ESIM BILIR[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]31.03.2013[/TD]
[TD="align: center"]19:45:13[/TD]
[TD="align: center"]23:19:09[/TD]
[TD="align: center"]4,81[/TD]
[TD="align: center"]15,1[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu TNS'ciler ne gezgin çıktı be daha durun Nisan'a yeni girdik Nisan'da böyle olursa Haziran'ı Temmuz'u düşünemiyorum. :)