- Reaksiyon puanı
- 58,902
- Puanı
- 1,060
hahah ahh sorma şu şarkı dizi yarışmalarıda olmasa morgtan beter olurdu burası şuan yarışmalar ayakta tutuyor forumu millet artık gündüzleri yok gece saatleri aktif oluyor forum ben bile bu saatlerde burdayım yanı düşün eskiden yatardım hemen ama forum gece aktif olunca bende uydum modaya92 mesajla 60 kişiyi geçmişim nerdeyse? bir zamanlar bu mesajla 16. olmak imkansızdı forum bayağı sessiz sanırım
Az yazmama rağmen hep ilk 3 e giriyorum ilginç .ss
hahah ahh sorma şu şarkı dizi yarışmalarıda olmasa morgtan beter olurdu burası şuan yarışmalar ayakta tutuyor forumu millet artık gündüzleri yok gece saatleri aktif oluyor forum ben bile bu saatlerde burdayım yanı düşün eskiden yatardım hemen ama forum gece aktif olunca bende uydum modaya
hahah aa onun okulu bitmiş @xemrexxx mezun olmuş sonunda ayoll ama şuan yatacak kendi evi yokmuş galiba her akşam birisine misafir olup orda kalıyorum diyordu nerde yattığı belli değilmiş360 mesajın 300 ünde kırgınları savunurken harcamışsın yani onlar mesajdan sayılmaznet sayı 60 olmalı @Bully yanlış hesaplamış gereksiz olanları düşmeliydi
gecede kimse yok @xemrexxx nin pili bitti okulla birlikteeskiden motor gibi çene vardı yetişmek imkansızdı şimdi arada bir damlayan arızalı musluklar gibi bir şey yapıp kaçıyor cevabı bile beklemiyor tosbağa
hahah aa onun okulu bitmiş @xemrexxx mezun olmuş sonunda ayoll ama şuan yatacak kendi evi yokmuş galiba her akşam birisine misafir olup orda kalıyorum diyordu nerde yattığı belli değilmiş
Doğruya senaryo yok ama pazartesi yayınlıcamDüsüse devam
suan bu yazdigim mesaj gibimi ? bumu mesaj ?Mesaj yazma
suan bu yazdigim mesaj gibimi ? bumu mesaj ?
listede olmadigima göre iyi demekki okadar aktif degilmisim. kendimi cok fazla kaptirdim diye dusunuyordum. daha riskli bölgede degilim demek
Beni de aşıyor şu an, boş vakit lazım.Valla bilmiyorum, sistemde görünmemiş ismi, @OzaN'ın bakması gereken bir durum, beni aşıyor
Hesapladim. 159 mesaj yazmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?