31 Ekim 2025 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,826
Puanı
1,060
dsp9nwk.png

1762184535210.png

1715241908945-png.126797

Ben Onun Annesiyim'ime TV'den. ❤️
İnternetten ise Aşk ve Gözyaşı.

Ben Onun Annesiyim'im artmış. ❤️
Kızılcık Şerbeti artmış ama eski oranlarına uzakta.
Taşacak Bu Deniz en az 11 alır diyordu herkes, alamamış.
Aşk ve Gözyaşı bitmiş resmen.
Arka Sokaklar çok iyi halen, tebrikler.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Ben Onun Annesiyim'den yükseliş beklemiyordum zira ne tekrarları aman aman izlenmişti ne Youtube'da yüksek izlenme almıştı ne de fısıltı gazetesini çalıştırmış görünüyordu. Hala parlak oranlar sayılmaz ama bütçesinin düşük olduğunu düşünürsek biraz daha yükselirse hiç değilse 5 bölümde final yapmaktan kurtulur.

Aşk ve Gözyaşı zaten umut vermiyordu ama ülkenin elini attığını kurutan en flop senaristiyle iyice dibe çökmüş. :A Gerçi biz burada ne kadar eleştirsek de her hafta dünyanın parasını cebe indiren başrolleri için hava hoş.

Kızılcık Şerbeti seyir zevki vermeyen haliyle bile 5-6 reytinglik kitleyi ekrana çekiyor. Doğa'nın ayrıldığı bölümde muhtemelen biraz daha yükselecektir.

Taşacak Bu Deniz yine 10 reytingi geçememiş. Haftalar boyunca etrafında gezip gezip çift haneleri görmeyi başaramasın istiyorum çok mu. :A

Kızılcık Şerbeti AB'yi toparlamış ama çok sıkıcı ilerliyor.
Arka Sokaklar Total'de güzel gidiyor.
Taşacak Bu Deniz yine yükselmiş ama frene basmış hafiften.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Ben Onun Annesiyim'den yükseliş beklemiyordum zira ne tekrarları aman aman izlenmişti ne Youtube'da yüksek izlenme almıştı ne de fısıltı gazetesini çalıştırmış görünüyordu. Hala parlak oranlar sayılmaz ama bütçesinin düşük olduğunu düşünürsek biraz daha yükselirse hiç değilse 5 bölümde final yapmaktan kurtulur.

Aşk ve Gözyaşı zaten umut vermiyordu ama ülkenin elini attığını kurutan en flop senaristiyle iyice dibe çökmüş. :A Gerçi biz burada ne kadar eleştirsek de her hafta dünyanın parasını cebe indiren başrolleri için hava hoş.

Kızılcık Şerbeti seyir zevki vermeyen haliyle bile 5-6 reytinglik kitleyi ekrana çekiyor. Doğa'nın ayrıldığı bölümde muhtemelen biraz daha yükselecektir.

Taşacak Bu Deniz yine 10 reytingi geçememiş. Haftalar boyunca etrafında gezip gezip çift haneleri görmeyi başaramasın istiyorum çok mu. :A
taşacak bu deniz daha 4. bölümde 9.75 reyting almış kaç dizi var bu kadar bölümde reyting alan sen reytingi artmasın istiyorsun ama geç bunları seninki züğürt tesellisi

Deniz Baysal ile Burak Yörük'ün X hesapları gerçek mi? Bana parodi gibi geldi. 😂

Deniz Baysal ile Burak Yörük'ün X hesapları gerçek mi? Bana parodi gibi geldi. 😂
ornek goster :) . bende X yok / kullanmiyorum .

bu arada ,

burak yoruk'un onceki dizisi - ates kuslari - kadrosun dan bir oyuncu da , bizim dizimiz -tasacak bu deniz- kadrosun da yer aliyor .

ozellikle karsilikli ve bir arada olduklari sahneler baglaminda
bence her ikisi adina da bu buyuk avantaj . en taze ornk ;
son bolum de saglik ocagi sahnesin de hem duygusal, hem komik karsilikli performanslari bence izlemesi keyifliydi .

• Okudum
Reactions: TenTen