Arka Sokaklar 725.Bölüm
Taşacak Bu Deniz (netten)
+ 1Arka Sokaklar
taşacak bu deniz daha 4. bölümde 9.75 reyting almış kaç dizi var bu kadar bölümde reyting alan sen reytingi artmasın istiyorsun ama geç bunları seninki züğürt tesellisiBen Onun Annesiyim'den yükseliş beklemiyordum zira ne tekrarları aman aman izlenmişti ne Youtube'da yüksek izlenme almıştı ne de fısıltı gazetesini çalıştırmış görünüyordu. Hala parlak oranlar sayılmaz ama bütçesinin düşük olduğunu düşünürsek biraz daha yükselirse hiç değilse 5 bölümde final yapmaktan kurtulur.
Aşk ve Gözyaşı zaten umut vermiyordu ama ülkenin elini attığını kurutan en flop senaristiyle iyice dibe çökmüş.Gerçi biz burada ne kadar eleştirsek de her hafta dünyanın parasını cebe indiren başrolleri için hava hoş.
Kızılcık Şerbeti seyir zevki vermeyen haliyle bile 5-6 reytinglik kitleyi ekrana çekiyor. Doğa'nın ayrıldığı bölümde muhtemelen biraz daha yükselecektir.
Taşacak Bu Deniz yine 10 reytingi geçememiş. Haftalar boyunca etrafında gezip gezip çift haneleri görmeyi başaramasın istiyorum çok mu.
ornek gosterDeniz Baysal ile Burak Yörük'ün X hesapları gerçek mi? Bana parodi gibi geldi. 😂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?