Hangi bölümü izledin ?İnci Taneleri geçmişim 1.bölüm 42 dakikadan ibaret. Gram sonrasına hiç bakmadım. Baktığında 1 saat bile geçmişim yokmuş. Yılmaz Erdoğan benim adıma büyük hayal kırıklığı oldu.
Hepsi de durgun bölümümüzle zort olma şoku 😂
Gelecek hafta diziler maçlarla daha da düşer 😂
İşte dedim ya 1.bölüm, 1. dakika ile 42. dakikalar arası.Hangi bölümü izledin ?
Yılmaz Erdoğan senaristliği bıraksın benceİşte dedim ya 1.bölüm, 1. dakika ile 42. dakikalar arası.
Çok Güzel Hareketlere devam etsin.Yılmaz Erdoğan senaristliği bıraksın bence
Çok Güzel Hareketlere devam etsin.
Hudutsuz'da hikaye rayına oturursa, 7'yi görebilir ki bu kış sezonunda olacak gibi özellikle Aralık ayında Siyah Kalp'e ise yazık oldu, tam da İnci Taneleri'nin kitlesini çekebilecek ikenYayın akışı değişikliği olmasa ve gelecek hafta yayınlanacak bölüm dün akşam yayınlansaydı haftaya daha da yüksek reytingleri görebilirdi Hudutsuz Sevda. Entrikayı azaltıp (hala daha can sıkıcı derecede) aksiyona yönelince kaçan izleyici geri geldi, gelmeye de devam ediyor. Yeni katılan oyuncuların karakterleri de izleyicide bir karşılık bulur.
Siyah Kalp'in yönetmeni yerine senaristi değişmeliydi bence. Üçgen yapılıyor ama o bile doğru düzgün yazılmıyor. Sırma Yanık'lık bir hikaye tam, Zalim İstanbul zamanı yarattığı etkiyi yaratırdı.
Eklediğin için teşekkür ederim ben Burak'ın filmini unutmuştum iyi izlenmişMasterchef Türkiye
Total | (10) | 3,76
AB | (4) | 3,86
ABC1 | (5) | 4,27
Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı (TV'de İlk)
Total | (9) | 3,76
AB | (5) | 3,71 (Burak Sevinç'in dizisini geçmiş )
ABC1 | (7) | 4,05
Kaynak: TİAK
Bu kadar durgun bir dizinin 8 reyting alabilmesi Yılmaz Erdoğan'ın başarısıdırİnci Taneleri geçmişim 1.bölüm 42 dakikadan ibaret. Gram sonrasına hiç bakmadım. Baktığında 1 saat bile geçmişim yokmuş. Yılmaz Erdoğan benim adıma büyük hayal kırıklığı oldu.
Gelecek hafta gör sen 😂Bu kadar durgun bir dizinin 8 reyting alabilmesi Yılmaz Erdoğan'ın başarısıdır
Görüşelim gelecek hafta AB ve ABC1 rahat bizde zaten, TOTAL savaşımız çekişmeli gidiyorGelecek hafta gör sen 😂
Ara ara diziye göz atıyorum 20 bölümde daha sadece Piraye ve ağabeyi öğrendi Azem'ın gerçek kimliğini 😂 Baya yavaş ilerliyor 😂Görüşelim gelecek hafta AB ve ABC1 rahat bizde zaten, TOTAL savaşımız çekişmeli gidiyor
İşte o yavaşlığa rağmen bu reyting büyük başarıAra ara diziye göz atıyorum 20 bölümde daha sadece Piraye ve ağabeyi öğrendi Azem'ın gerçek kimliğini 😂 Baya yavaş ilerliyor 😂
Ooooo sıkı takipçisi çıktın.İşte o yavaşlığa rağmen bu reyting büyük başarı
Azem'in eşini kimin öldürdüğü de sezon sonunda anca ortaya çıkar ortak O ortaya çıkınca konu bitiyor çünkü