31 Ekim 2024 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • This poll will close: .
İnci Taneleri geçmişim 1.bölüm 42 dakikadan ibaret. Gram sonrasına hiç bakmadım. Baktığında 1 saat bile geçmişim yokmuş. Yılmaz Erdoğan benim adıma büyük hayal kırıklığı oldu.

Siyah Kalp her hafta geriye gidiyor, Show TV'nin dolu sezonuna denk geldiği için gidecek farklı gün de yok. Düşüş devam ederse erken final gelebilir.

Yayın akışı değişikliği olmasa ve gelecek hafta yayınlanacak bölüm dün akşam yayınlansaydı haftaya daha da yüksek reytingleri görebilirdi Hudutsuz Sevda. Entrikayı azaltıp (hala daha can sıkıcı derecede) aksiyona yönelince kaçan izleyici geri geldi, gelmeye de devam ediyor. Yeni katılan oyuncuların karakterleri de izleyicide bir karşılık bulur.

Siyah Kalp'in yönetmeni yerine senaristi değişmeliydi bence. Üçgen yapılıyor ama o bile doğru düzgün yazılmıyor. Sırma Yanık'lık bir hikaye tam, Zalim İstanbul zamanı yarattığı etkiyi yaratırdı. :(

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Masterchef Türkiye
Total | (10) | 3,76
AB | (4) | 3,86
ABC1 | (5) | 4,27

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı (TV'de İlk)
Total | (9) | 3,76
AB | (5) | 3,71 (Burak Sevinç'in dizisini geçmiş :A )
ABC1 | (7) | 4,05

Kaynak: TİAK

Total'de zirve farkı 0,01 reyting olmuş,
Siyah Kalp için tehlike çanları çalıyor, show tv'nin başka boş günü de yok, böyle giderse 2025'i görmeyebilir...

Çok Güzel Hareketlere devam etsin.
:F:F

Yayın akışı değişikliği olmasa ve gelecek hafta yayınlanacak bölüm dün akşam yayınlansaydı haftaya daha da yüksek reytingleri görebilirdi Hudutsuz Sevda. Entrikayı azaltıp (hala daha can sıkıcı derecede) aksiyona yönelince kaçan izleyici geri geldi, gelmeye de devam ediyor. Yeni katılan oyuncuların karakterleri de izleyicide bir karşılık bulur.

Siyah Kalp'in yönetmeni yerine senaristi değişmeliydi bence. Üçgen yapılıyor ama o bile doğru düzgün yazılmıyor. Sırma Yanık'lık bir hikaye tam, Zalim İstanbul zamanı yarattığı etkiyi yaratırdı. :(
Hudutsuz'da hikaye rayına oturursa, 7'yi görebilir ki bu kış sezonunda olacak gibi özellikle Aralık ayında :) Siyah Kalp'e ise yazık oldu, tam da İnci Taneleri'nin kitlesini çekebilecek iken :(
Masterchef Türkiye
Total | (10) | 3,76
AB | (4) | 3,86
ABC1 | (5) | 4,27

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı (TV'de İlk)
Total | (9) | 3,76
AB | (5) | 3,71 (Burak Sevinç'in dizisini geçmiş :A )
ABC1 | (7) | 4,05

Kaynak: TİAK
Eklediğin için teşekkür ederim ben Burak'ın filmini unutmuştum iyi izlenmiş :Z

İnci Taneleri geçmişim 1.bölüm 42 dakikadan ibaret. Gram sonrasına hiç bakmadım. Baktığında 1 saat bile geçmişim yokmuş. Yılmaz Erdoğan benim adıma büyük hayal kırıklığı oldu.
Bu kadar durgun bir dizinin 8 reyting alabilmesi Yılmaz Erdoğan'ın başarısıdır :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Alemdar
Ara ara diziye göz atıyorum 20 bölümde daha sadece Piraye ve ağabeyi öğrendi Azem'ın gerçek kimliğini 😂 Baya yavaş ilerliyor 😂
İşte o yavaşlığa rağmen bu reyting büyük başarı :A

Azem'in eşini kimin öldürdüğü de sezon sonunda anca ortaya çıkar ortak :A O ortaya çıkınca konu bitiyor çünkü :D

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam