Merak etmeyin soguga karsi önlemlerimizi almaya basladik yani sorun olmazYaza doğru dışarıda izleyebilirim belki ama bu soğukta hayatta izlemem dışarıda falan içerisi güzel doğalgazlı falan böyle sıcacık
Merak etmeyin soguga karsi önlemlerimizi almaya basladik yani sorun olmazYaza doğru dışarıda izleyebilirim belki ama bu soğukta hayatta izlemem dışarıda falan içerisi güzel doğalgazlı falan böyle sıcacık
Senin paramparça önce kırgınları geçsin 3.sezonla 1.sezon dizilerini karşilaştıracakcak İçerde ile Paramparça senin mantıgına cok uygun en azından KARADAYIM her hafta listede şeref madalyasını takarak kanalını onurlandırıyordu. Paramparça 3.sezonda kanalı rezil ediyor@Forumdash la @sürgünüm de paramparça karadayiyi geçince tek bir gruba bakmaya başlamişti bu pazartesileri hep ayni dram yaşaniyor forumda
ayol karadayı garantici dizi başrol öldürmeden finale gitti turgut cancağızın öldü dediler hortladı geldi ayrıca demek sen karadayı ile paramparçayı seviye oalrak bir tutuyorsun o zaman neyeydi itirazınSenin paramparça önce kırgınları geçsin 3.sezonla 1.sezon dizilerini karşilaştıracakcak İçerde ile Paramparça senin mantıgına cok uygun en azından KARADAYIM her hafta listede şeref madalyasını takarak kanalını onurlandırıyordu. Paramparça 3.sezonda kanalı rezil ediyor
Hangi dizide başrol ölüp dizi devam edevilmiş Saçamalayacaksan konuşmalayaımayol karadayı garantici dizi başrol öldürmeden finale gitti turgut cancağızın öldü dediler hortladı geldi ayrıca demek sen karadayı ile paramparçayı seviye oalrak bir tutuyorsun o zaman neyeydi itirazın
muhteşem yüzyıl-valide ve pargalıHangi dizide başrol ölüp dizi devam edevilmiş Saçamalayacaksan konuşmalayaım
Sen benim yaptiğim karşilaşmayı seviye olarak algıladıysan gördüğün gibi KARADAYIM parparçayla bir tutulmaz
Ben Anne'yi izlemeye
Muhteşemi ciddi ciddi örnek mi verdin?muhteşem yüzyıl-valide ve pargalı
kurtlar vadisi-çakır-aslan bey
lale devri- lale (diziye adını veren karakter)
çok örnek var yani
ayol o dizilerin çoğu 40-90 dk arasıydı akradayı gibi 140 dk değillerdi neyse ekim ayının en iyi oyuncuları açıklandı yorum yapMuhteşemi ciddi ciddi örnek mi verdin?
Ben de sana FGSN Kuzey Guney Bir İstanbul Masalı Binbir gece gibi dizileri örnek mi vereyim ölmeyen karakter diye
Fatmagul kuzey guney 40-90 arasındamıydı Tamam kısa kes bence deayol o dizilerin çoğu 40-90 dk arasıydı akradayı gibi 140 dk değillerdi neyse ekim ayının en iyi oyuncuları açıklandı yorum yap
Evet kuzey guney pt 2 de 90 dk sürüyordu kendi dizuni bilmiyonFatmagul kuzey guney 40-90 arasındamıydı Tamam kısa kes bence de
Kanalın taktiğidir ona karışmam ben ama özetle de girsek aynı oranları alırdıkKırgınlar'ın 50 küsür bölümü geçmesine rağmen özetsiz yayınlanması biraz komik. Sonuçta izleyicini sağlamlaştırmışsın, özetli yayınlayınca kaçacak değiller. Doğal olarak İçerde'den korktu yorumlarının yapılmaması için hiçbir sebep kalmamış oluyor. Sanırım ATV hala tam güvenemiyor. @denizz19
İçerde'ye tebrikler.
Babam ve Ailesi düşüşünü sürdürürse sezon ortasında bitebilir. Paramparça kendi yağında kavruluyor, Hangimiz Sevmedik de iyi.
aa içerde ve kırgın çiçekler izliyorum içerde özellikle yeni bir soluk getirdi harika bir dizi olmuş minik karakteri favorimizbabalara gelmişiz reytingde
pazartesi sen ne izledin izlediğin bişey yok sanırım ben üç diziye bakıyorum toplasan üç diziyi reytingde içerdeyi geçiyoruz her türlü
bugün annelerle senin eşkıyayı dağıtacağız kolla kendini
Nereden bakıyorsun?Kırgın Çiçeklerde kaliteli ki hala da kaliteli işler izliyorum ben. Kaliteye nereden baktığına bağlı
muhteşem yüzyıl-valide ve pargalı
kurtlar vadisi-çakır-aslan bey
lale devri- lale (diziye adını veren karakter)
çok örnek var yani
Paramparçada öyle 2 başrol öldürdülerHangi dizide başrol ölüp dizi devam edevilmiş Saçamalayacaksan konuşmalayaım
Sen benim yaptiğim karşilaşmayı seviye olarak algıladıysan gördüğün gibi KARADAYIM parparçayla bir tutulmaz
Ben Anne'yi izlemeye
anıların depreşsinParamparçada öyle 2 başrol öldürdüler