31 Ekim 2015 Cumartesi Reyting Sonuçları

onlara zamanında başlayamadım yeni başlayacak dizi yokmu cumartesi günü için ?
Ben bilemem ama aralığa kadar bekle istersen.Meryemin dizisi bugüne gelebilir

Fox ta mecbur yeni dizi koycak bugüne.

Star tv final yaptirmak istiyormus goldda devam etdirmek istiyor hayirlisi star tv icin 3 reyting yetersiz ama showda 3.30 falan alsa mays haziran ayini gorur ama tabiki dogru gunde star hata yapti cumartesiye koyarak pazara koysaydi 4 rahat alirdi @cookies

meryemin dizisi çarşambaya gelecekmiş ? o kadının jinekoloğu @xemrexxx , öyle diyor
Star tutan kara sevdanın yerini değiştirmez

@xemrexxx kara sevdanın tutmayacağınu düşünmüştür
şu anda cumartesi en uygun gün dizi için
belki salıyada koyabilirler

Aa inşallah o reytingi alır o zaman showda ve devam eder
Mine tugay için devam etmesini isterim

InsAllah evet sezon sonu gormeyi hakediyor dizi Show golda yeni dizi yaptiriyor ocak icin gold showa sundu cilek kokusun teklif degerlendiriliyor buyuk ihtimal showda devam edecek 2016 da @cookies

Hayır geçemez Aldığı reytinge asla Show para ödemez 8-9alsa ister kanal ama şuan aldığı reytinge transfer yakışık kalmaz @Harunnn60

Hayır geçemez Aldığı reytinge asla Show para ödemez 8-9alsa ister kanal ama şuan aldığı reytinge transfer yakışık kalmaz @Harunnn60
Hiç sanmıyorum @Harunnn60

2.5 - 3 reytingili diziyi Show ne yapsın, o da artık barındırmaz. Dizi için tehlike çanları çalıyor, gerçek bu.

Gold Film zaten Ocak'da yeni 'Faruk Teber' projesiyle Show'da olacak. @Sinan119

Gold Film sadee sunmuş Show TV düşünüyor daha Evet Ocak icin dizi hazırlığı var gold filmden Gizem Karaca düşünülüyor @Yiğitt