Ben bilemem ama aralığa kadar bekle istersen.Meryemin dizisi bugüne gelebilironlara zamanında başlayamadım yeni başlayacak dizi yokmu cumartesi günü için ?
Fox ta mecbur yeni dizi koycak bugüne.
Ben bilemem ama aralığa kadar bekle istersen.Meryemin dizisi bugüne gelebilironlara zamanında başlayamadım yeni başlayacak dizi yokmu cumartesi günü için ?
meryemin dizisi çarşambaya gelecekmiş ? o kadının jinekoloğu @xemrexxx , öyle diyorBen bilemem ama aralığa kadar bekle istersen.Meryemin dizisi bugüne gelebilir
Fox ta mecbur yeni dizi koycak bugüne.
Star tutan kara sevdanın yerini değiştirmezmeryemin dizisi çarşambaya gelecekmiş ? o kadının jinekoloğu @xemrexxx , öyle diyor
Aa inşallah o reytingi alır o zaman showda ve devam ederStar tv final yaptirmak istiyormus goldda devam etdirmek istiyor hayirlisi star tv icin 3 reyting yetersiz ama showda 3.30 falan alsa mays haziran ayini gorur ama tabiki dogru gunde star hata yapti cumartesiye koyarak pazara koysaydi 4 rahat alirdi @cookies
Kurtlar Vadisi Pusu, Show TV'ye geçer mi sence?InsAllah evet sezon sonu gormeyi hakediyor dizi Show golda yeni dizi yaptiriyor ocak icin gold showa sundu cilek kokusun teklif degerlendiriliyor buyuk ihtimal showda devam edecek 2016 da @cookies
Tamam Sağol.Hayır geçemez Aldığı reytinge asla Show para ödemez 8-9alsa ister kanal ama şuan aldığı reytinge transfer yakışık kalmaz @Harunnn60
bu arkadaş kim de karar veriyor
Hiç sanmıyorum @Harunnn60Hayır geçemez Aldığı reytinge asla Show para ödemez 8-9alsa ister kanal ama şuan aldığı reytinge transfer yakışık kalmaz @Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?