31 Ekim 2015 Cumartesi Reyting Sonuçları

onlara zamanında başlayamadım yeni başlayacak dizi yokmu cumartesi günü için ? :)
Ben bilemem ama aralığa kadar bekle istersen.Meryemin dizisi bugüne gelebilir :bhr:

Fox ta mecbur yeni dizi koycak bugüne. :)

Star tv final yaptirmak istiyormus goldda devam etdirmek istiyor hayirlisi star tv icin 3 reyting yetersiz ama showda 3.30 falan alsa mays haziran ayini gorur ama tabiki dogru gunde star hata yapti cumartesiye koyarak pazara koysaydi 4 rahat alirdi @cookies

meryemin dizisi çarşambaya gelecekmiş ? o kadının jinekoloğu @xemrexxx , öyle diyor :)
Star tutan kara sevdanın yerini değiştirmez :)
@xemrexxx kara sevdanın tutmayacağınu düşünmüştür :) şu anda cumartesi en uygun gün dizi için :) belki salıyada koyabilirler :)
Star tv final yaptirmak istiyormus goldda devam etdirmek istiyor hayirlisi star tv icin 3 reyting yetersiz ama showda 3.30 falan alsa mays haziran ayini gorur ama tabiki dogru gunde star hata yapti cumartesiye koyarak pazara koysaydi 4 rahat alirdi @cookies
Aa inşallah o reytingi alır o zaman showda ve devam eder :) Mine tugay için devam etmesini isterim :)

InsAllah evet sezon sonu gormeyi hakediyor dizi Show golda yeni dizi yaptiriyor ocak icin gold showa sundu cilek kokusun teklif degerlendiriliyor buyuk ihtimal showda devam edecek 2016 da @cookies

Hayır geçemez Aldığı reytinge asla Show para ödemez 8-9alsa ister kanal ama şuan aldığı reytinge transfer yakışık kalmaz @Harunnn60

Hayır geçemez Aldığı reytinge asla Show para ödemez 8-9alsa ister kanal ama şuan aldığı reytinge transfer yakışık kalmaz @Harunnn60
Hiç sanmıyorum @Harunnn60 :D
2.5 - 3 reytingili diziyi Show ne yapsın, o da artık barındırmaz. Dizi için tehlike çanları çalıyor, gerçek bu.

Gold Film zaten Ocak'da yeni 'Faruk Teber' projesiyle Show'da olacak. @Sinan119 :)

Gold Film sadee sunmuş Show TV düşünüyor daha Evet Ocak icin dizi hazırlığı var gold filmden Gizem Karaca düşünülüyor @Yiğitt