yd ka değilVadi de maçalrı geçiyordu panpa
yd ka değilVadi de maçalrı geçiyordu panpa
Milli maçları da geçiyordu panpayd ka değilayrıca milli maçı geçti mi hatirlamiyim
Aynen biraz sıkıcı olmaya başladı.Fragman süper Emine(başarılı bir oyuncu )'yi coşturacaklar..(daha önceki bir sahnesi de süperdi.KADIN dediğin 2 türlü ölürmüş...!!!!Karagül'ün şuan yayınlanan bölümleri izleyiciyi sıkıyor tabi beni de. Çünkü asıl üzerinde durulması gereken Özlem, Emine vs oyuncular varken senaristler Ada üzerinden oynuyorlar sürekli ama izleyiciyi sıktı bu. Bak haftaya Emine ön plana çıkacak fragmanlara göre o zaman yükselişi gör. Çünkü genel izleyicinin ortak eleştirisi bu.
Seninle ilgisi yok bölüm durağandı zaten
kesin öyledir inanıyorumYeşil Deniz yükselmiş .Tebrikler (Herhalde ben izlemedim diyedir)
7 güzel Adam'ın değerini bilemedi bu seyirciler😡Yedi Güzel Adam'ın AB'sini de tebrik ederim
Bu arada Atv'ye çok teşekkür ederim.Bayağı Kertenkele'nin tekrarını yayınladı.Yarın yükselecektir.
Kertenkele'ni baya eleştirmişlerBu arada Atv'ye çok teşekkür ederim.Bayağı Kertenkele'nin tekrarını yayınladı.Yarın yükselecektir.
Aynen ya çok sinir oldum.Kertenkele'ni baya eleştirmişler
OF yani Hükümet taraflısı bu AB ve total ve ABC1 Grubu arka sokakların anlıklarını twitterdan televizyon dünyası Arka sokaklar AB grubunda 4 .diyorduKaragül totalde çift hanenin altına düşse de rahat zirvede tebrikler. Abc1'de de iyi baya.
Medcezir'im niye düşmüş ya ab'yi almalı en azından.
Arka Sokaklar totalde fena değil ama ab'de büyük hayal kırıklığı. Yalan Dünya ile yer değişebilirler aslında. Ya da Şeref Meselesi Cuma'ya gelsin. Güldür Güldür'ün özeti 1.olduğuna göre ab boşluğu var demektir bu günde.
Beyaz Karanfil yakında kalkar.
bir sürü konu varda Süreç engelliyor diziyi ve bu işin içinde Aşırı dinci AKP derneği varmillet artık baydı karagül hep aynı konularla diziler geliyor zaten
güldür güldür özetinin birinci olmasıysa millet izlediği dizilerin özetini izlemek istemiyor zaten önceki bölümü izledikleri için herkez komik bişe arıyor güldür güldürü açıyolar sonra dizileri başlayınca oraya geçiyolar
arkasokaklar düşüşe geçmesi oyunculardan kaynaklı herkez ısınamadı konu kalmadı eskileri ısıtıp ısıtıp koyuyolar
medcezir de ise mira ile yaman ayrı olması insanları kızdırıyor mira ile yaman barışırlarsa reytingler düzeleceğine inanıyorum
öte yandan beyaz karanfil bana göre iyi dizi ama sanırım cuma günü kumanda bayanların elinde olduğu için beyaz karanfilde erkeklere hitap ettiği için reytingler bi hayli düşük
ütopya zaten türkiyede iyi reyting almasını bekleyemezdik ama zamanla yükseleceğe benziyor
yane bu reytinglerden şunları çıkartmalıyız show tv tekrar eski günlerine dönüyor ama 2 dizisi var sadece dizi sayısını acilen arttırmalı
Scream öyle arka sokaklar isimden kaybediyor bence ...@gözlemci hani maskeli katil ab di
Yandaş Tns
Scream ab reytinglerde de gördük bunu arka sokaklar taklitten kaybettibide senaryosuna Ab diyordu resmen ağır totalmiş zaten yaptım dünkü senaryomda
neresi taklit tecavüzcüleri öldürüyor bu katilScream öyle arka sokaklar isimden kaybediyor bence ...
Scream ab reytinglerde de gördük bunu arka sokaklar taklitten kaybetti
O kadar değil , olmayacak şey için endişelenme )))
polatın kız kardeşiydi cnm
@CengoÖncelikle Karagül'ü tebrik ederim
Güldür Güldür yine coşturmuş
Medcezir'in AB'si azıcık daha yükselse süper olacak da.
Arka Sokaklar AB'de çökmüş.Kanal D ARTIK BİTİRSİN şu diziyi.Hicran'a Gültepe'ye yazık etmeyi biliyor buna da yazık etsin.
Beyaz Karanfil'den daha iyi sonuçlar beklerdim.
Yeşil Deniz yükselmiş .Tebrikler (Herhalde ben izlemedim diyedir)
Ütopya çökmüş.Herkes ilk bölüme merak ederek baktım ama isteklerimiz karşılanmadı.
Yedi Güzel Adam'ın AB'sini de tebrik ederim
Bu arada Atv'ye çok teşekkür ederim.Bayağı Kertenkele'nin tekrarını yayınladı.Yarın yükselecektir.
şuan polatın kız kardeşi hala vadide oynuyor cnm ama başka bir kız oynuyor şuan 🙂🙂Aaa sonra noldu kıza 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?