31 Ekim 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Karagül'e tebrikler..
[HASHTAG]#medcozur[/HASHTAG] AB grubundan iyice elini eteğini çekecek gibi
Güldür güldür'e tebrikler AB grubunda zirveyi aldığı için

Aynen biraz sıkıcı olmaya başladı.Fragman süper Emine(başarılı bir oyuncu )'yi coşturacaklar..(daha önceki bir sahnesi de süperdi.KADIN dediğin 2 türlü ölürmüş...!!!!
)
Emine o taşı Gendal'ın kafasına geçirdimi tamamdırr

Ada-Serdar sıkmaya başladı 😕

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yeşil Deniz yükselmiş .Tebrikler (Herhalde ben izlemedim diyedir
)
kesin öyledir inanıyorum

Yedi Güzel Adam'ın AB'sini de tebrik ederim

Bu arada Atv'ye çok teşekkür ederim.Bayağı Kertenkele'nin tekrarını yayınladı.Yarın yükselecektir.
7 güzel Adam'ın değerini bilemedi bu seyirciler😡

Bu arada Atv'ye çok teşekkür ederim.Bayağı Kertenkele'nin tekrarını yayınladı.Yarın yükselecektir.
Kertenkele'ni baya eleştirmişler

Güldür Güldür Show çok iyi gitmiş. Özeti A/B'de 1. olarak şaşırtmış.

Bu Tarz Benim yine çok başarılı.

Karagül totalde çift hanenin altına düşse de rahat zirvede tebrikler. Abc1'de de iyi baya.

Medcezir'im niye düşmüş ya ab'yi almalı en azından.

Arka Sokaklar totalde fena değil ama ab'de büyük hayal kırıklığı. Yalan Dünya ile yer değişebilirler aslında. Ya da Şeref Meselesi Cuma'ya gelsin. Güldür Güldür'ün özeti 1.olduğuna göre ab boşluğu var demektir bu günde.

Beyaz Karanfil yakında kalkar.

OF yani Hükümet taraflısı bu AB ve total ve ABC1 Grubu arka sokakların anlıklarını twitterdan televizyon dünyası Arka sokaklar AB grubunda 4 .diyordu

millet artık baydı karagül hep aynı konularla diziler geliyor zaten

güldür güldür özetinin birinci olmasıysa millet izlediği dizilerin özetini izlemek istemiyor zaten önceki bölümü izledikleri için herkez komik bişe arıyor güldür güldürü açıyolar sonra dizileri başlayınca oraya geçiyolar

arkasokaklar düşüşe geçmesi oyunculardan kaynaklı herkez ısınamadı konu kalmadı eskileri ısıtıp ısıtıp koyuyolar

medcezir de ise mira ile yaman ayrı olması insanları kızdırıyor mira ile yaman barışırlarsa reytingler düzeleceğine inanıyorum

öte yandan beyaz karanfil bana göre iyi dizi ama sanırım cuma günü kumanda bayanların elinde olduğu için beyaz karanfilde erkeklere hitap ettiği için reytingler bi hayli düşük

ütopya zaten türkiyede iyi reyting almasını bekleyemezdik ama zamanla yükseleceğe benziyor

yane bu reytinglerden şunları çıkartmalıyız show tv tekrar eski günlerine dönüyor ama 2 dizisi var sadece dizi sayısını acilen arttırmalı

bir sürü konu varda Süreç engelliyor diziyi ve bu işin içinde Aşırı dinci AKP derneği var

@Cengo
Arka sokaklar Atatürkçü bir dizi oyüzden bulaşıyorlar diziye AB ve total de