ozetin 30 dakikası reklamdır.Arka sokaklar abde 5 share almis kanal d baska bir dizi olsa coktan kaldirmisti diziyi
Beni affetin yeni bolumu 50 dakika ozeti ise 65 dakika surmus
ozetin 30 dakikası reklamdır.Arka sokaklar abde 5 share almis kanal d baska bir dizi olsa coktan kaldirmisti diziyi
Beni affetin yeni bolumu 50 dakika ozeti ise 65 dakika surmus
O eleştiri mi? Benim dediğimi demiş dedim sadece.Yeni hikayeler yaratmak zor değildir. Ayrıca Özcan diziye dahil olduğu zamanda Karagül 10 reyting civarındaydı yani çok bir etkisi olduğu söylenemez. Daha Sibel ve Ayşe'nin durumları var. Baran'ın Ebru'nun oğlu olduğunun öğrenilmesi ve akabinde kopacak fırtınalar.
Kendal'ın söylediği uçurum kardaşım
Aynen öyle oldu aga Vadi yine en çok izlenen dizi olduSanırım bu hafta hem TOTAL'de hem AB'de hem ABC1'de haftanın 1.si Vadi oldu.
Deniz niye israrla anlamamaya çalışıyon @xemrexxx ve @destere nin tahtını ele aldin))) yorumum özcan denizle alakası yok. Özcan denizin gelecek olması gelmesi vs. Konu oluşturyordu. o gidince dizi hikaye olarak boşluğa düştüğünü boş uçurum sahnesiyle gösterdi diyorum.Yeni hikayeler yaratmak zor değildir. Ayrıca Özcan diziye dahil olduğu zamanda Karagül 10 reyting civarındaydı yani çok bir etkisi olduğu söylenemez. Daha Sibel ve Ayşe'nin durumları var. Baran'ın Ebru'nun oğlu olduğunun öğrenilmesi ve akabinde kopacak fırtınalar.
Kendal'ın söylediği uçurum kardaşım
Aga Vadi bu hafta 1. açık ara tüm gruplardaVadi bu hafta Total,Ab,Abc1 de 1.sanirim Pazartesi ve Salidan supheliyim ama.
Beyaz Karanfile gerekli cevab verdik Vadiyi satanlarin sonu budur
Ender rastlanan bir olay)))