31 Ekim 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Sanırım bu hafta hem TOTAL'de hem AB'de hem ABC1'de haftanın 1.si Vadi oldu. :)

Yeni hikayeler yaratmak zor değildir. :) Ayrıca Özcan diziye dahil olduğu zamanda Karagül 10 reyting civarındaydı yani çok bir etkisi olduğu söylenemez. Daha Sibel ve Ayşe'nin durumları var. Baran'ın Ebru'nun oğlu olduğunun öğrenilmesi ve akabinde kopacak fırtınalar. :)

Kendal'ın söylediği uçurum kardaşım :F
O eleştiri mi? Benim dediğimi demiş dedim sadece. :F

Karagül süper gitmis ama sıktı artik bu aksam bölümü 30 dkde bitiririm :kiki
Medcezir düşüyor halbuki gecen bölüm superdi :)
@Çiğdem- gibi baya kisi varki beyaz karanfil 22. Oluyor :)

Yeni hikayeler yaratmak zor değildir. :) Ayrıca Özcan diziye dahil olduğu zamanda Karagül 10 reyting civarındaydı yani çok bir etkisi olduğu söylenemez. Daha Sibel ve Ayşe'nin durumları var. Baran'ın Ebru'nun oğlu olduğunun öğrenilmesi ve akabinde kopacak fırtınalar. :)

Kendal'ın söylediği uçurum kardaşım :F
Deniz niye israrla anlamamaya çalışıyon @xemrexxx ve @destere nin tahtını ele aldin))) yorumum özcan denizle alakası yok. Özcan denizin gelecek olması gelmesi vs. Konu oluşturyordu. o gidince dizi hikaye olarak boşluğa düştüğünü boş uçurum sahnesiyle gösterdi diyorum.

ozetin 30 dakikası reklamdır.​
Hayir dun izledim diziyi özet 65 dakika sürdü

Karagül geçen haftata göre düşmüş
medcezir çok vasat

Haftanın en izleneni Vadi olacak!!

Karagül 10 reytingle çok iyi oranlar almış her zaman ki gibi. Dün izleyicileri sıkmış olabilir ama daha asıl sahneler gelmedi haftaya çok daha iyi oranlar alacaktır.

güldür güldür çok iyi gitmiş yine show tv altın buldu resmen :X

ve vadi totalde de zirveyi aldı tebrikler

Medcezir sanki 20. olmuş gibi konuşmuyorlar mı bir de :F Tüm programlar da düşüş var gözle görülür bir şekilde.
Güldür Güldür'ü tebrik etmek lazım, özetiyle zirveyi almış :)

Yalan Dünya A/B ve ABC1'de Arka Sokakları geçiyor ama Cumadan gitti. Arka Sokakların aldığı reyting Kanal D`ye ders olsun. :) Cuma A/B boşluğu vardı bu sene. Güldür Güldür kaptı zirveyi helal.

Zaten Yalan Dünya hangi güne gidiyorsa nedense o günün dizileri bir anda fırlıyor. Normalde 5 alıp zirvede olunan Çaşambada da bu hafta 7 alındı. Cumadan gitti Cuma dizileri düştü.

Karagül biraz düşmüş, ama hala başarılı performansına devam ediyor. Yine de bu sezon son olacak gibi...

Güldür Güldür Show özetiyle daha fazla izlenerek şaşırtmış. Yeni bölüm ise geçen haftaya oranla azıcık düşüş yaşamış...

Medcezir'in bu sezon sona ereceği kesin gibi. Bu reytingler Haziran'a kadar ancak yeter. Ayrıca Ay Yapım da bazı istisnalar haricinde dizilerini 2 sezonda bitiriyor. Medcezir de öyle olacak gibi...

Arka Sokaklar'ın yerinde başka bir dizi olsaydı çoktan biterdi. Ama Kanal D iyi dayanıyor. Yerine başka bir dizi gelse iyi olur...

Beyaz Karanfil çok kötü gidiyor. En azından Diğer Yarım o günde daha iyiydi, iki diziye de yazık edilmiş oldu...

Yeşil Deniz, AB'de iyi gidiyor. TRT'ye bu sonuçlar yeter herhalde...

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk iyi gitmiş, Kim O iyice çökmüş, Kel Alaka tam da tahmin ettiğim gibi çok gerilemiş, Bu Tarz Benim de yine başarılı sonuçlar almış... :)

karagül iyi gitmiş yine ama ufak bi düşüş söz konusu

medcezir olmayan senaryosuyla bu oranları alıyor bana göre bu bile çok fazladır
güldür güldür iyi gitmiş
beyaz karanfil fiyasko oranlar almış yine dizi tutmadı geçmiş olsun :))) hakan boyav geçen hafta isyan etmişti bu haftada kenan isyan etsin :kiki: