31 Ekim 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Karagül süper gitmis ama sıktı artik bu aksam bölümü 30 dkde bitiririm :kiki
Medcezir düşüyor halbuki gecen bölüm superdi

@Çiğdem- gibi baya kisi varki beyaz karanfil 22. Oluyor
cnm bende hiç merak uyandırmadı bu dizi ben aksiyon seviyorum biliyorsun ama beyaz karanfil bende eheycan uyandırmıyor henüz dün akşamkı bölümünü izlemedim bugün netten bakacam
kaçak dizisinin verdiği heyecanı bana veremedi malesef 2.bölümüne netten bakıcam bugün🙂

Zaten bitecek gibi duruyor
bide bakmisinki haftaya yayindan kaldırmış atv

Reaksiyon da tutmadı ya halbuki super diziydi oda yakinda final yapar

Zaten bitecek gibi duruyor
bide bakmisinki haftaya yayindan kaldırmış atv

Reaksiyon da tutmadı ya halbuki super diziydi oda yakinda final yapar
reaksiyonada ilk bölümde ısınamamıştım ama son 3 bölümdür zevkle izliyorum cnm bence düşük reytingi hak etmiyor 🙂🙂🙂

reaksiyonada ilk bölümde ısınamamıştım ama son 3 bölümdür zevkle izliyorum cnm bence düşük reytingi hak etmiyor 🙂🙂🙂
Reaksiyonu hala anlayamadim ama güzel dizi

Bir dakika bile kacirinca insan bisey anlamiyor o yüzden bu kadar düşük

Arka sokaklar Amerikanın çığlıkın sinemasına gönderme yaptı

Sanırım TNS bizle dalga geçiyor.

Karagül'e tebrikler. Totalde 9.99 alması değişikmiş. Çift haneliyi görememiş ve haftalıklarda zirveyi kaybetti ama çok başarılı. Abc1'ide çok iyi. Ab'side güzel her ne kadar özete geçilsede.

Günün bir diğer enteresanı tabi ki Güldür Güldür Özet. Çok anlamsız bir şekilde zirvede. Yeni bölümü özeti sadece Abc1'de geçebilmiş.
Tebrikler Güldür Güldür.

Medcezir ortalama devam ediyor. Ne düşüyor ne şaha kalkıyor.

Beyaz Karanfil berbat devam ediyor. Elime koluma sağlık.

Kel Alaka bir anda dip yaptı. Ütopyada çok berbat gidiyor. Yeni işlerden Acun'a hayır yok.

Arka SOkaklar kötü gitmiş. Mandıra filozofu ehh işte dedirtmiş.

karagül 9.99
bimde satılan ürün gibi
güldür güldür ab de damgasını vurmuş
as totalde iyi
beyaz karanfil kötü gidiyor yine vadi ekibi yine kötü reyting

Zafer Ergin Oktay Kaynarca Özgü Namal Selçuk Yöntem Gürkan Uygun Begüm Kütük Güven Hokna Atilla Olgaç vs

Daha sayayım mı
vadi ekibi dedim lo tek tek oyuncu demiyom
panayı kastediyorum bir de bir sürü vadi oyuncusu olan dizileri

ayrıca o saydıklarının çoğuu vadi ile var olmadı

vadi ekibi dedim lo tek tek oyuncu demiyom
panayı kastediyorum bir de bir sürü vadi oyuncusu olan dizileri

ayrıca o saydıklarının çoğuu vadi ile var olmadı
Beyaz Karanfili yapan dizi şirketi Pana değil yalnız
O saydıklarımın çoğu Vadiyle var oldu aksine sokakta istediğine sor akıllarına anında Vadide ki isimleri gelir

Beyaz Karanfili yapan dizi şirketi Pana değil yalnız
O saydıklarımın çoğu Vadiyle var oldu aksine sokakta istediğine sor akıllarına anında Vadide ki isimleri gelir
panadan türemedi mi adamlar
)))

yok artık
misal güven hokna ikinci bahar,zerda,yaprak dökümünde başşşroldü çoğu vadiden reytingli işler
))) selçuk yöntem deliyürek filmlerinde varidi
zafer ergin zati rıza babadır

Vadiden reytingli işler mi panpa git ilk Vadinin reytinglerine bak hele gel konuşalım.Selçuk Yöntemi dışarı da sor direk Aslan Akbey gelir akla Zafer Ergin de direk Mehmet Karahanlı gelir akla

Vadiden reytingli işler mi panpa git ilk Vadinin reytinglerine bak hele gel konuşalım.Selçuk Yöntemi dışarı da sor direk Aslan Akbey gelir akla Zafer Ergin de direk Mehmet Karahanlı gelir akla
sana göre öyle

var tabi ikinci baharın reytinglere bak vadiden iyi
zerda yüzünden vadi uzun bölüm uzun özet çıkardı geçemedikleri için bizzat osman sınav söyledi
yaprak dökümünü herkes biliyi milli maçları geçiyordu