cnm bende hiç merak uyandırmadı bu dizi ben aksiyon seviyorum biliyorsun ama beyaz karanfil bende eheycan uyandırmıyor henüz dün akşamkı bölümünü izlemedim bugün netten bakacamKaragül süper gitmis ama sıktı artik bu aksam bölümü 30 dkde bitiririm :kiki
Medcezir düşüyor halbuki gecen bölüm superdi
@Çiğdem- gibi baya kisi varki beyaz karanfil 22. Oluyor
Zaten bitecek gibi duruyorcnm bende hiç merak uyandırmadı bu dizi ben aksiyon seviyorum biliyorsun ama beyaz karanfil bende eheycan uyandırmıyor henüz dün akşamkı bölümünü izlemedim bugün netten bakacam
kaçak dizisinin verdiği heyecanı bana veremedi malesef 2.bölümüne netten bakıcam bugün🙂
reaksiyonada ilk bölümde ısınamamıştım ama son 3 bölümdür zevkle izliyorum cnm bence düşük reytingi hak etmiyor 🙂🙂🙂Zaten bitecek gibi duruyorbide bakmisinki haftaya yayindan kaldırmış atv
Reaksiyon da tutmadı ya halbuki super diziydi oda yakinda final yapar
Reaksiyonu hala anlayamadim ama güzel dizireaksiyonada ilk bölümde ısınamamıştım ama son 3 bölümdür zevkle izliyorum cnm bence düşük reytingi hak etmiyor 🙂🙂🙂
Arka sokaklar Amerikanın çığlıkın sinemasına gönderme yaptıcnm bende hiç merak uyandırmadı bu dizi ben aksiyon seviyorum biliyorsun ama beyaz karanfil bende eheycan uyandırmıyor henüz dün akşamkı bölümünü izlemedim bugün netten bakacam
kaçak dizisinin verdiği heyecanı bana veremedi malesef 2.bölümüne netten
bakıcam bugün🙂
aaa sen oyüzdenmi @gözlemci nin çığlığına gönderme yapıcaksın cnmArka sokaklar Amerikanın çığlıkın sinemasına gönderme yaptı
bide senaryosuna Ab diyordu resmen ağır totalmiş zaten yaptım dünkü senaryomda
Vadi ekibinin en kötü reytingini söylesene panpa bu dizinin tutmasını bende istemiyorumkaragül 9.99bimde satılan ürün gibi
güldür güldür ab de damgasını vurmuş
as totalde iyi
beyaz karanfil kötü gidiyor yine vadi ekibi yine kötü reyting
vadi dışında tüm dizileri tutmadı hangisini söyleyeyimVadi ekibinin en kötü reytingini söylesene panpa bu dizinin tutmasını bende istemiyorum
Zafer Ergin Oktay Kaynarca Özgü Namal Selçuk Yöntem Gürkan Uygun Begüm Kütük Güven Hokna Atilla Olgaç vsvadi dışında tüm dizileri tutmadı hangisini söyleyeyim
vadi ekibi dedim lo tek tek oyuncu demiyomZafer Ergin Oktay Kaynarca Özgü Namal Selçuk Yöntem Gürkan Uygun Begüm Kütük Güven Hokna Atilla Olgaç vs
Daha sayayım mı
Beyaz Karanfili yapan dizi şirketi Pana değil yalnızvadi ekibi dedim lo tek tek oyuncu demiyompanayı kastediyorum bir de bir sürü vadi oyuncusu olan dizileri
ayrıca o saydıklarının çoğuu vadi ile var olmadı
panadan türemedi mi adamlarBeyaz Karanfili yapan dizi şirketi Pana değil yalnızO saydıklarımın çoğu Vadiyle var oldu aksine sokakta istediğine sor akıllarına anında Vadide ki isimleri gelir
Vadiden reytingli işler mi panpa git ilk Vadinin reytinglerine bak hele gel konuşalım.Selçuk Yöntemi dışarı da sor direk Aslan Akbey gelir akla Zafer Ergin de direk Mehmet Karahanlı gelir aklapanadan türemedi mi adamlar)))
yok artıkmisal güven hokna ikinci bahar,zerda,yaprak dökümünde başşşroldü çoğu vadiden reytingli işler))) selçuk yöntem deliyürek filmlerinde varidizafer ergin zati rıza babadır
sana göre öyleVadiden reytingli işler mi panpa git ilk Vadinin reytinglerine bak hele gel konuşalım.Selçuk Yöntemi dışarı da sor direk Aslan Akbey gelir akla Zafer Ergin de direk Mehmet Karahanlı gelir akla
Vadi de maçalrı geçiyordu panpasana göre öyle
var tabi ikinci baharın reytinglere bak vadiden iyizerda yüzünden vadi uzun bölüm uzun özet çıkardı geçemedikleri için bizzat osman sınav söylediyaprak dökümünü herkes biliyi milli maçları geçiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?