Galip hakkında böyle konuşma!Yerer artık, bi bitmedi şu galip!
Galip hakkında böyle konuşma!Yerer artık, bi bitmedi şu galip!
Ben iyi ki değiştirmedimBu ne saçmalık bu ne biçim bir kanaldır ya ilk 5 dakikayı kaçırdım hey Allahım..
OHHHHAA VADİ 12'YE KADAR UZAYACAK OFFFNİHAT HATİPOĞLU @nihatipoglu
Bugeceki proğramımız saat 24.10 da yayınlanacak.bilginiz olsun diledim.ilginize teşekkür ederim .
ben bu atv'nin yaptığı işten hiçbirşey anlamadım
offffffffffffffff..özete bak özete..... yemede kışlık turşu yap bu reytingleriiiiiiii..bu showla kanald falan nerlerdeeeeeee...
Yanlız o özet değil yeni bölümoffffffffffffffff..özete bak özete..... yemede kışlık turşu yap bu reytingleriiiiiiii..bu showla kanald falan nerlerdeeeeeee...
Hiç sanmıyorumGalip hakkında böyle konuşma!Pt-2'ye geçsin İntikam'ı geçer rahatlıkla.
ulusa sesleniş var vadi ondan erken başladı zaten )))OHHHHAA VADİ 12'YE KADAR UZAYACAK OFFF
Adam akıllı tanıtımla yeni sezonda saat 23:00'da başlasaydı şu an totalde 4+, ab'de 6-7 alıyordu ama Kanal D ne yaptı. Çat diye haber vermeden Galip'i hiç olmayacak bir saatte başlattı. Müstahak bunlar Kanal D'ye. Hiç iyi yönetilmiyor gerçekten..Yanlız o özet değil yeni bölüm
Hiç sanmıyorum
Başbakanın ulusa seslenişi varmış aga yine 22:40 gibi bitecek herhalde yineVadi 12 de mi bitecek inanmam
NİHAT HATİPOĞLU @nihatipoglu 9 sa Bu gece saatb23.20 de ATV deyiz inşaallah. Paylaşalım.Bu bilgiyi.Henüz bilmeyen kardeşlerimiz var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?