Galip hakkında böyle konuşma! Pt-2'ye geçsin İntikam'ı geçer rahatlıkla.Yerer artık, bi bitmedi şu galip!
Galip hakkında böyle konuşma! Pt-2'ye geçsin İntikam'ı geçer rahatlıkla.Yerer artık, bi bitmedi şu galip!
Ben iyi ki değiştirmedimBu ne saçmalık bu ne biçim bir kanaldır ya ilk 5 dakikayı kaçırdım hey Allahım..
OHHHHAA VADİ 12'YE KADAR UZAYACAK OFFFNİHAT HATİPOĞLU @nihatipoglu
Bugeceki proğramımız saat 24.10 da yayınlanacak.bilginiz olsun diledim.ilginize teşekkür ederim .
ben bu atv'nin yaptığı işten hiçbirşey anlamadım
offffffffffffffff..özete bak özete..... yemede kışlık turşu yap bu reytingleriiiiiiii..bu showla kanald falan nerlerdeeeeeee...
Yanlız o özet değil yeni bölümoffffffffffffffff..özete bak özete..... yemede kışlık turşu yap bu reytingleriiiiiiii..bu showla kanald falan nerlerdeeeeeee...
Hiç sanmıyorumGalip hakkında böyle konuşma! Pt-2'ye geçsin İntikam'ı geçer rahatlıkla.
ulusa sesleniş var vadi ondan erken başladı zaten )))OHHHHAA VADİ 12'YE KADAR UZAYACAK OFFF
Adam akıllı tanıtımla yeni sezonda saat 23:00'da başlasaydı şu an totalde 4+, ab'de 6-7 alıyordu ama Kanal D ne yaptı. Çat diye haber vermeden Galip'i hiç olmayacak bir saatte başlattı. Müstahak bunlar Kanal D'ye. Hiç iyi yönetilmiyor gerçekten..Yanlız o özet değil yeni bölüm
Hiç sanmıyorum
Başbakanın ulusa seslenişi varmış aga yine 22:40 gibi bitecek herhalde yineVadi 12 de mi bitecek inanmam
NİHAT HATİPOĞLU @nihatipoglu 9 sa Bu gece saatb23.20 de ATV deyiz inşaallah. Paylaşalım.Bu bilgiyi.Henüz bilmeyen kardeşlerimiz var..