- Reaksiyon puanı
- 36,122
- Puanı
- 1,061
aynı haber sitelerinden başka haberler paylaşıyoruz ama neyse öyle olsun bakalımzaten bir fb bir tuba bizim forumda oldukça korunuyorlar
Where is the alaka? 😱
aynı haber sitelerinden başka haberler paylaşıyoruz ama neyse öyle olsun bakalımzaten bir fb bir tuba bizim forumda oldukça korunuyorlar
o iş için tercümana ihtiyaç varhaci @pompy nin ne dedigine degil genelde ne demek istedigine bak ona gore oku. yoksa anlamazsin
kvp geçen haftaki gbi almış reytingi
intikam sbt anlıklarına göre değişik bir onuç almış
aramızda kalsın ab de nasıl düşüyor anlamak müün değil
esra erol ve beni affet formunda unutma beni de hikmet in çapkınlıkları olumsuz etki etmiş@mrt-06 @xBUGRAx
sihirli değnek değdi zaar
tuba büyüküstün rrolünü cansu deereye kaptırdı haberleri var ama @Yakamoz-Asi nin gazabından korkuyom haberi açamıyom
bence deReyting olarak yükselişte ama sıralama olarak yakışmıyor UB'ye.
diğer diziler 5 saatte reklamsız gitse 3 alırlar değişen bişey olmazKvp 1 saat reklamsız gitmesine rağmen düşmüş, yükselir diyodum..))
Diğer diziler ne yaparda ne olur değil konumuz, vadi 1 saat reklamsız gitti ve her zaman ki süresinde bitti, yine yükselemedi.diğer diziler 5 saatte reklamsız gitse 3 alırlar değişen bişey olmaz)) ama vadi reklama girdi her zamanki gibi 15 dk sandık 2 dk sonra başladı ve o anlık 7 aldı yani reklama girseydi bugün 13 alabilirdik
Sonuç olarak 12 reyting aldı ya intikam 4 bile alamadıDiğer diziler ne yaparda ne olur değil konumuz, vadi 1 saat reklamsız gitti ve her zaman ki süresinde bitti, yine yükselemedi.)))))
reklamsız reklamlı yarı reklamlı yarı reklamsız her şekilde özetimizin yanına yaklaşamıyolar gerisi teferruattırDiğer diziler ne yaparda ne olur değil konumuz, vadi 1 saat reklamsız gitti ve her zaman ki süresinde bitti, yine yükselemedi.)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?