Kazanıyor ki kanal tutuyor.
bilmeden konuşma yazıyorsun da,izlemeden görmeden konuşmuyorum
aynı şeyi atv içinde söylüyorum
Kazanıyor ki kanal tutuyor.
@Fks14 şimdi biraz bakıyorumda beren annesine değil ninesiyle konuşuyor gibi ))) ve diyaloglar çok kötü. annesine benim kimiliğimi açıklama sana istediğin kadar para veririm diyor ya ))) annesini paragöz olarak tanımlıyor ve anneden çıt yok. yani ben onun annesi olsam suratına tokadı basardım ben para peşinde dğilim diye .. furkan yeni senaristin iyi oldugunu hala düşünüyormusun )))
çok kolay o işİmaj hiçbir şeydir susuzluk her şey diyorsunValla ben onu bunu bilmem Kanal D'nin Aşk-ı Memnu ve FSN ile destan yazdığı "Perşembelerin fatihi" imajı yerle bir oldu mu; oldu. İstediği kadar para kazansın, Fatih dizisi gibi yanlış ata oynayacağı X bir dizi ile o kazandığı paralar anında çöp olur. Ama Perşembenin fatihi Kanal D imajını biraz zor kazanır artık...
Yorumsuzum.
Sen çok biliyosun, tamam bizim bildiğimiz bi şey yok.bilmeden konuşma yazıyorsun da,izlemeden görmeden konuşmuyorum
aynı şeyi atv içinde söylüyorum
@Fks14 şimdi biraz bakıyorumda beren annesine değil ninesiyle konuşuyor gibi ))) ve diyaloglar çok kötü. annesine benim kimiliğimi açıklama sana istediğin kadar para veririm diyor ya ))) annesini paragöz olarak tanımlıyor ve anneden çıt yok. yani ben onun annesi olsam suratına tokadı basardım ben para peşinde dğilim diye .. furkan yeni senaristin iyi oldugunu hala düşünüyormusun )))
ana senaryoda şaşmıyorlar hala panpa sadece aradaki oalylar değişiyibide hani yagmura duygu katılacaktı. sen anneni yıllardır görme ölü bil sonra onu bu ama yurt dışına yolla olmadı türk kızı böyle yapmaz. yagmur hala amerikalı
bide hani yagmura duygu katılacaktı. sen anneni yıllardır görme ölü bil sonra onu bu ama yurt dışına yolla olmadı türk kızı böyle yapmaz. yagmur hala amerikalı
olabilirKanal D İntikam yerine reklam şov yapsa.@xemrexxx
O Kanal D'nin başına ben geçecektim varya Kanal nasıl oluyor fırsat verilmiyor ki.olabilirzaten bridgestone çıkıyor hep alttan hakan la
dur lo berenin deli anası silahı çekti 😱O Kanal D'nin başına ben geçecektim varya Kanal nasıl oluyor fırsat verilmiyor ki.
O Kanal D'nin başına ben geçecektim varya Kanal nasıl oluyor fırsat verilmiyor ki.
Olur drama kordinatörü olsamda olur bak gör ne konaklı agalı diziler yapardım.Gel beraber yönetelim Kanal D'yi ne dersin? Hatta @beyazsoy da gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?