Onur_35
Favori Üye
Vadi daha çok izleniyoözetle yeni bölüm arasında fark az her saniyesini izlettiriyor demek kifanatik izleyicisi daha çok ki hem özet hem yenisi izleniyor
Vadi daha çok izleniyoözetle yeni bölüm arasında fark az her saniyesini izlettiriyor demek kifanatik izleyicisi daha çok ki hem özet hem yenisi izleniyor
Vadi daha çok izleniyo
muhteşemin özetide muhteşemmiş 10 reytingi aşmış hemde tns de .. cimri tns bile özeti 10 un üstüne çıkarıyorsa demekki muhteşemin gerçek rakamı 25 falandır
bence 55 tir7D mod on
bence 55 tir7D mod on
aynen muhteşem ab de zirvede yer alarak en kaliteli olduğunu kanıtladımeryemin saçlarını koysan gene de en kaliteli muhtşemdir neyse yarın vize var ben çalışmaya gidiyom yarın görüşürüzü ya da görüşmeyiz sınav iyi gitmezse
Gani ab sürünüyo totalde de artık geçemez sınavlar başlıyor çocuklara yasak tv
Senin bu obgzk dusmanligin nedir?? Takas ve mahoni bile obgzk sevmemesine ragmen her lafina obgzk kotulemiyolar! Senin her lafinda bi obgzk'yi cekemezlik yatiyo..obgzk 2 sene boyunca en yakin rakibini 8 - 10 reytng fark atiyodu varsin simdi 8 alsin..surekli her lafinda takinilmislar gibi obgzkyi araya katman yas sinirini dusundurtuyo bana!
ab özeti 10 alamaz muhtesem hariçmuhtesem absi çok çok iyi rahat bir sekilde iki gruptada zirvede özeti de çok rahat bir sekilde ikinci
Yakup ben ÖBGZKyi kötülemiyorum sadece bu MYın ve KGin oranlarını görünce az geldi MYın özeti 10 alıyo , KG 7 alıyo , ÖBGZKnin karşısında 5 reytinglik bile rakip yokken 8 aldığını söylemek istiyorum gelecek haftada BİÜnin gelişiyle 6-7lere düşerse abde KGin de gerisinde kalır abde , totalde ise çok iyi asıl senin bu ÖBGZKye bi şey diyemiyoruz hemen atlıyosun bi laf edemiyoruz ÖBGZden ötürü hemen karşılık veriyosun
Ben haksiz yere bi laf soylendiginde dayanamayip karsilik veriyorum ama hepsi bu! Cogu kisi yok soyle oldu bolumde yok surasi sacmaydi falan deniliyo ve ben bi cvp bile yazmiyorum cunku kisiye ozel bi durum bu.. Yeri geliyo ben bile demisimdir obgzk nin su sahnesi pek iyi degildi, gereksizdi diye.. Ama senin her dakka obgzk nin nedense eksik yada kotu yanlarini mirildanman can sikici oluyo.. Dizinin karsisinda.. Seksenler diye bi faktor var ab de guclu olan o dizi en aZ 7 aliyodur tns ab de de.. 2 hafta oncesine bak sbt de mac 12 , seksenler 7 almisti ve obgzk bunlara karsi 11 reyting almisti burda da mi rakipsizlikten dustu?? Ama hic kimsenin agzindan bu durumun degerlendirilmesi cikmiyo neden ? Cunku obgzk bu durumda istikrarli diye... Ama kucuk bi dusus yada baksa bisey oldugunda diziye elestri yagmuru tutuluyo! Ben durup dururken kimseye eglence olsun diye satasacak yada hic bi seyi kabullenemeyen ergenlerden degilim.ama pek cok kiside var ne yazikki.. O da benim sorunum degil, kisinin bu yaslara kadar kendini gelistirememis olmasina baglidir!
Maç 12 seksenler 7 demişsinn bu dediğin oranları SBTde mi yoksa ben TNSyi diyorum bakmamız gereken o çünki , hem Seksenlerin kaç aldığını bilemeyiz madem o kada iyi yani 7lerde alsaydı TRT1de TNSde olurdu neyse ben daha fazla bisey demem ÖBGZKye laf attığımda yok sadece KGbile 7 alıyoken ÖBGZK 8 reyting bence az bu benim düşüncem ayrıca her yorumunada ÖBZGKyi kötülemiyorum.Ben haksiz yere bi laf soylendiginde dayanamayip karsilik veriyorum ama hepsi bu! Cogu kisi yok soyle oldu bolumde yok surasi sacmaydi falan deniliyo ve ben bi cvp bile yazmiyorum cunku kisiye ozel bi durum bu.. Yeri geliyo ben bile demisimdir obgzk nin su sahnesi pek iyi degildi, gereksizdi diye.. Ama senin her dakka obgzk nin nedense eksik yada kotu yanlarini mirildanman can sikici oluyo.. Dizinin karsisinda.. Seksenler diye bi faktor var ab de guclu olan o dizi en aZ 7 aliyodur tns ab de de.. 2 hafta oncesine bak sbt de mac 12 , seksenler 7 almisti ve obgzk bunlara karsi 11 reyting almisti burda da mi rakipsizlikten dustu?? Ama hic kimsenin agzindan bu durumun degerlendirilmesi cikmiyo neden ? Cunku obgzk bu durumda istikrarli diye... Ama kucuk bi dusus yada baksa bisey oldugunda diziye elestri yagmuru tutuluyo! Ben durup dururken kimseye eglence olsun diye satasacak yada hic bi seyi kabullenemeyen ergenlerden degilim.ama pek cok kiside var ne yazikki.. O da benim sorunum degil, kisinin bu yaslara kadar kendini gelistirememis olmasina baglidir!
atv`yi yöneteni merak ediyorum. Bu nasıl yönetimdir? Diziyi bi Perşembe PT2`ye koymadılar. Güzelim diziyi önü güçsüz günlere attılar. Vadi ile izleyici kitlesi aynıydı. Perşembe 23.00 olsaydı kesinlikle yükselirdiUçurum nerdeyse 1 reyting artmiş.Az biraz medya önem verseydi bu diziye Yine PT-2 için iyi oranlar alırdı.
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table, width: 600"]
[TR]
[TD]Uçurum[/TD]
[TD]1.21[/TD]
[TD]1.92[/TD]
[TD]+0.71[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Mügen'nin reyting iyi gelmiş.İyiydi ama dünkü program.
[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD="align: center"]MUGE ANLI ILE TATLI SERT[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]31.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]10:00:10[/TD]
[TD="align: center"]13:02:04[/TD]
[TD="align: center"]3,28[/TD]
[TD="align: center"]26,37[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?