31 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beni Affet'in durumu gerçekten ilginç... Fakat aynı tuhaflık uzun süredir Müge Anlı, Unutma Beni gibi diğer Total yapımlarında da görülüyor.

Müge Anlı eskiden hiç A/B'de bu kadar yüksek reyting almıyordu ama TNS'nin ilk gününden beri uçuyor...

TNS total'de pek bir yenilik getirmedi ama A/B'siyle hayli şaşırtıyor.

Neyse yakında, TNS kırsala açılınca A/B bilindik haline döner...

Bana Her Şey Yakışır A/B'de 17 share almış, bir ara program çok düşmüştü ama toparladı biraz bu sezon...

- - - Ekleme - - -

Bu arada sanırım dün darağacı sahnesi varmış MY'de, fotoğrafını gördüm, o sahne 23:00'den önce miydi, sonra mıydı ? Kaç dakikaydı ?

Ceza gelir mi diye düşünüyorum da, hayli açık saçık duruyor fotoğrafta...

Bana Her Şey Yakışır A/B'de 17 share almış, bir ara program çok düşmüştü ama toparladı biraz bu sezon...

- - - Ekleme - - -

Bu arada sanırım dün darağacı sahnesi varmış MY'de, fotoğrafını gördüm, o sahne 23:00'den önce miydi, sonra mıydı ? Kaç dakikaydı ?

Ceza gelir mi diye düşünüyorum da, hayli açık saçık duruyor fotoğrafta...

son sahne +7 yazdi ve 23 den sonra yayınlandı firuzenin asıldıgı sahne

522354_10151328833788968_1556080836_n.jpg

muhteşem yüzyıl herzamanki gibi süper oranlar almış..

tek ciddi rakibi kuzey güney bu hafta müthiş yükselmiş sonuna kadar hakediyor bu reytingleri..

başkada değerlendirmeye değecek proğram yoktu zaten..

Muhteşem Yüzyıl yine iki grubtada rakiplerine fark atarak zirvenin acik ara sahibi olmuş. Dizi bu hafta hem güçlü rakiplerine hemde BJK macina ragmen yükselmiş. AB de kesinlikle haftanın 1. Olacaktır. Bu arada sakarya Fırat tan sonra son 1 saatini izledim baya heyecanlıydı ama şunuda belirtmek isterim ben bu diziyi sadece dizi olarak izliyorum osmanlı tarihi ile alakası yok.

Kuzeg Güney bu hafta iki grubtada yükselişe geçmiş ve Total de de MY den sonra en fazla izlenen dizi olmuş. Sateb fragmanı baya etkileyiciydi ve Kanal D uyanıklık yaparak Star Tv ile ayni zamanda reklama girmedi.

Pis Yedili yi ne kadar saçma bulsamda dizi hala Show tv nin en fazla izlenen işi. Bu ekonomik kriz show tv de devam ederse Ocak dan sonr diziyi Fox tv de takip edebilir hayranları.

Uçurum yine iki grubtada 2 reytingi görememiş. Saten Final yapacağı açıklandi. İnşallah Pana akıllılık yaparda Yaman karakterini oynayan oyuncuyu vadiye kazandırır.

BJK maçı baya heyecanlı geçmesine rağmen beklenen ilgiyi görmemiş.

Sakarya Fıra Total de 5.6 AB de 4.2 Reytingle büyük kanallardaki güclü rakiplerine rağmen cok iyi gitmiş dizi heyecanlı bir Bölümle ekrandaydi ve cok heyecanli bir yerde bitti

Muhteşem'in özeti a/b'de 10 almış vay be.

Kuzey total'de zorlansa da a/b'de 7 reytingle çok iyi gitmiş.

Pis Yedili total'de düşmüş. A/b'de kaçıncı olduğunu göremedim bile. :D

Eyvah Düşüyorum olmuş Eyvah Düştüm. :D Bu sene iyi gitmiyor.

Gündüz kuşağı aynı. Atv ve Kanal D iyi giderken en batık yine Star olmuş. :D Star yönetimi bu reytinglere nasıl dayanıyor acaba.

star tv pt kesin birinci bakalım tüm günde nolcak muhtesem oranlari yükseltmesi etkiliyor toplamı total ve ab grubunda çok yükselmis gecen hafta pazartesi o ses salı gs maçı çarsamba muhtesem persembe bjk maçı cumartesi pazar acun full birinci oldu

7-6 pt de SU gündüz kusagindaki müge star'da olsa çok çok iyi olacakti star haber de 1 HAFTADİR AB GRUBUNDA AÇIK ARA 2.SIRADA

Gerçekten Muhteşem Yüzyıl abde çok çok başarılı , ÖBGZKgibi 27 reytingleri görmüş dizi bile TNSde ab grubunda 8alıyo , MYın özeti ise 10u geçiyo , KG bile 7 almış BİÜnin gelişiyle ÖBGZK abde 6-7lere düşerse haftalıkta abde KGe bile geçilebilir , MY totaldede kendisi 11 özeti 7 reytingleri geçerek bunca rakibe rağmen Kuzey Güney,Pis Yedili,Sakarya Fırat,Beşiktaş maçına rağmen bu oranları almış.

muhteşemin ab de rakibi kalmadı vadi bile my nin özetiyle kapışacak bu akşam:d
kg ferhat ölücek iddaası ile yükseldi tüm dizilerde aynısı olur önemli bir karakter için aynı iddaaada bulunulursa
gani bu hgafta geçildi ama haftaya totalde kg yi geçer
sakarya fırat oranları ne kadar gerçek bilmiyorum ama süper
maç beklentilerin çok altında

Gerçekten Muhteşem Yüzyıl abde çok çok başarılı , ÖBGZKgibi 27 reytingleri görmüş dizi bile TNSde ab grubunda 8alıyo , MYın özeti ise 10u geçiyo , KG bile 7 almış BİÜnin gelişiyle ÖBGZK abde 6-7lere düşerse haftalıkta abde KGe bile geçilebilir , MY totaldede kendisi 11 özeti 7 reytingleri geçerek bunca rakibe rağmen Kuzey Güney,Pis Yedili,Sakarya Fırat,Beşiktaş maçına rağmen bu oranları almış.

Senin bu obgzk dusmanligin nedir?? Takas ve mahoni bile obgzk sevmemesine ragmen her lafina obgzk kotulemiyolar! Senin her lafinda bi obgzk'yi cekemezlik yatiyo..obgzk 2 sene boyunca en yakin rakibini 8 - 10 reytng fark atiyodu varsin simdi 8 alsin..surekli her lafinda takinilmislar gibi obgzkyi araya katman yas sinirini dusundurtuyo bana!

muhteşem yüzyıl yine açık ara farkla zirvede a/b'de özeti 10 reytingi geçmiş çok güzel bi bölümdü..

west görüce bundan önce geçtiği gibi gen geçicek gani haftaya demiyorum dikat et kuzey en büyük kozlarını oynadı:D-

​Muhteşem güzel gitmiş North South süper bir bölümdü beklediğim reytingi almış :) temiz yedili totalde beklediğimden fazla reyting almış

görüldüğü gibi dizi güçlü hürrem ve entrikalı nigar üzerinden giderse özetini bile geçen olmuyor senaristler bunu görmeli artık ona göre düzenlemeli:D

Sanki kendisi 20 alıyo özetle arasında 3 fark var güldürmeyin :D

özetle yeni bölüm arasında fark az her saniyesini izlettiriyor demek ki :D fanatik izleyicisi daha çok ki hem özet hem yenisi izleniyor :D