31 Aralık - 6 Ocak Haftanın En Çok Beğenilen Mesajları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
darksaal ın konuyu banlı olduğumdan beğenemedim şimdi bende beğendim 11 oldu :D

2 Haftadır ele geçirdiğim zirvemi bıraktım :D Tebrikler darksaal :)

- - - Ekleme - - -

2 Haftadır ele geçirdiğim zirvemi bıraktım :D Tebrikler darksaal :)

3 mesajla birden listeye giren Fks14'e tebrikler. (Biri biraz anlamsız bir şekilde girmiş olsa da diğer ikisi gerçekten haketmiş.)

xdragxx bu hafta iki tane muhteşem konu açtı. Henüz vakit bulup okuyamadım ama ikisi de +10 beğeniyi hakediyor diye düşünüyorum ama tanıtımını iyi yapamadı galiba. :)

Benim bir mesajımı da beğenileriyle listeye sokan arkadaşlara teşekkürler.

Bol beğenili bir hafta olması dileğiyle. :)

Tanıtım neyse de sporla ilgilenen pek üyemiz yok genellikle reyting forumu bizimkisi herkesi tebrik ederim.

3 mesajla birden listeye giren Fks14'e tebrikler. (Biri biraz anlamsız bir şekilde girmiş olsa da diğer ikisi gerçekten haketmiş.)

xdragxx bu hafta iki tane muhteşem konu açtı. Henüz vakit bulup okuyamadım ama ikisi de +10 beğeniyi hakediyor diye düşünüyorum ama tanıtımını iyi yapamadı galiba. :)

Benim bir mesajımı da beğenileriyle listeye sokan arkadaşlara teşekkürler.

Bol beğenili bir hafta olması dileğiyle. :)

5 leri niye koymadın :bağır::bağır::bağır::bağır::bağır:
furkanın bir tasnesi harbiden bana da garip geldi
aykut un konuları burak ve alex se burak ın yer çekimi etkisini koymayarak ciddi hava yaratmış konularda ama gene beğendim :)

5 leri niye koymadın :bağır::bağır::bağır::bağır::bağır:
furkanın bir tasnesi harbiden bana da garip geldi
aykut un konuları burak ve alex se burak ın yer çekimi etkisini koymayarak ciddi hava yaratmış konularda ama gene beğendim :)

5'ler çok fazlaydı 30 mesaj falan olacaktı toplamda bu sefer kimse bakmayacaktı o mesajlara. :):)