31 Aralık 2023 Pazar (Yılbaşı) Reyting Sonuçları | Yılın Son Reytingleri

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kim Milyoner Olmak İster? - Yılbaşı Özel | ATV

Oy: 0 0.0%
  • İbo Show - Yılbaşı Özel | Star TV

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
O Ses Türkiye Yılbaşı
Total | (1) | 8,57
AB | (1) | 11,26
ABC1 | (1) | 10,91

Güldür Güldür Show (Yılbaşı Özel)
Total | (6) | 4,11
AB | (2) | 4,79
ABC1 | (3) | 5,02

Şarkılar Bizi Söyler (Yılbaşı Özel)
Total | (5) | 4,21
AB | (5) | 3,61
ABC1 | (4) | 4,44

İbo Show Yılbaşı
Total | (4) | 4,36
AB | (8) | 3,17
ABC1 | (6) | 3,75

Yıldızlar Bana Uzak 1. Bölüm
Total | (14) | 2,30
AB | (23) | 1,19
ABC1 | (18) | 1,57

Lingo Türkiye (Yılbaşı Özel)
Total | (26) | 1,50
AB | (20) | 1,36
ABC1 | (26) | 1,31

Kaynak: Deniz Tural / Twitter (@DTural)

O ses türkiye showunu Yapmis

GGS TEBRIKLER

Fox & atv yarisda yok

YILDIZLAR BANA UZAK FELAKET

IBO SHOW BEKLENTILERIN COK ALTINDA
------

Cevap ver Türkiye reytingleri paylaşırmısıniz
#LingoTürkiye Yılbaşı Özel reyting sonuçları..

Total | (26) | 1,50
AB | (20) | 1,36
ABC1 | (26) | 1,31
------

O ses türkiye showunu Yapmis

GGS TEBRIKLER

Fox & atv yarisda yok

YILDIZLAR BANA UZAK FELAKET

IBO SHOW BEKLENTILERIN COK ALTINDA
------

#LingoTürkiye Yılbaşı Özel reyting sonuçları..

Total | (26) | 1,50
AB | (20) | 1,36
ABC1 | (26) | 1,31
Daha aciklanmadi onun reytingi Lingo Turkiye gibi oran alir muhtemel

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Yıldızlar Bana Uzak yılbaşı özel programlarına rağmen beklediğimden iyi gitmiş. Kanalın yayın akışı bu hafta boş olduğundan doğru tekrarlar ile yükselme ihtimali yüksek.

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
O Ses Türkiye geçtiğimiz iki seneye göre çok daha iyi oranlar alarak rahatlıkla zirvede yer almış. :Z

Diğer 3 program yine kendi aralarında yarışmışlar.

Atv nin dizisi yılbaşı savar guruları sayesinde totalde 2 almış.. Yılbaşı olmasaydı 1 alırdı 🤪

Acun Ilıcalı gene paraya Acun demiş..
Bu akşamda aynı oranları alacakdır.
Haftaya da Masterchef den dolayı alacakdır..

Ohhhh adam Survivorın 1 yıllık maliyetini 2 haftada çıkarır, kalanı ile 2 transfer yapar 😅🤪🤣

Atv nin dizisi yılbaşı savar guruları sayesinde totalde 2 almış.. Yılbaşı olmasaydı 1 alırdı 🤪

Acun Ilıcalı gene paraya Acun demiş..
Bu akşamda aynı oranları alacakdır.
Haftaya da Masterchef den dolayı alacakdır..

Ohhhh adam Survivorın 1 yıllık maliyetini 2 haftada çıkarır, kalanı ile 2 transfer yapar 😅🤪🤣
survivor izlenecek. 1 bölüm için 5 üstü bekliyorum.

O Ses'e normalde düşkün değilim, bölümün bir kısmını da izlemedim ama bu yıl daha eğlenceliydi ya da Meryem Uzerli o kadar büyük bir renk kattı ki onun sayesinde de böyle düşünüyor olabilirim. Saf tepkileri ve neşesinin yanı sıra son dönemde yüzüne yaptırdığı kötü operasyonlardan da iz yoktu umarım her yıl çağırılır. :bhr:

Yıldızlar Bana Uzak AB'de Altın Kafes'in ilk bölümüyle aynı reytingi almış kaderi de onun gibi olursa kimse şaşırmaz. :A

Şarkılar Bizi Söyler ve İbo Show her yıl aynı konuklar olduğu için bu sefer ilgi çekmemiş üstüne İbo Show'daki filtre faciası da gelince bu sonuçlar bile çok. :A

Güldür Güldür Show ve Rafadan Tayfa iyi gitmiş. FOX ise elinde Yılbaşı Gecesi gibi iddialı bir koz varken dizi tekrarıyla günü geçiştirmekle büyük hata etti zira bu boşlukta üst sıralara yerleşebilirdi. :(

Kelime Oyunu yılbaşı özel ve Filenin Sultanları final maçı tekrarının sonuçlarını merak ediyorum tablo bana ulaşınca buraya da yazarım. :A

Yılbaşının kazananı tahmin edilebileceği üzere O Ses olmuş. Karşısında ciddi bir rakip olmayınca 10+ reytingi görmesi sürpriz olmadı :A

Güldür Güldür ve Şarkılar Bizi Söyler ortalama gitmiş. Bir tık daha yüksek almalarını beklerdim ama bomba konuk olmayınca bu kadar çıkıyor.

Özel bir günde dizi yayınlayan ATV ve FOX'a diyecek bir şey yok, hak ettiklerini almışlar :F

Anlatsana sultanım (gerçek anlamda sultan) yılbaşı ekranını nasıl domine ettin… İnsanları doğallığınla, enerjinle nasıl ekran başına kilitledin… Hem Osmanlı İmparatorluğu hem de Türkiye Cumhuriyeti’nde sultan olmayı, farklı dönemlere damga vurmayı nasıl başardın… Anlat sultanım, anlat dinliyoruz…

IMG_5716.jpeg

O Ses yine en çok izlenen olmuş. Bi kaç yıldır izlemiyor olmama rağmen bu yıl dikkatimi çekti ve izledim. Oldukça keyifliydi. Zaten yıllardır daha iyi Bi yılbaşı programı hazırlayan bi kanalda olmayınca...

Güldür Güldür de gayet iyi oranlar almış.

İbo Show'un "2024 yılbaşı özel" yazısı olmasa binince kez davet edilen konularıyla 2024 yılbaşı özel programı olduğu bile belli anlaşılacak gibi değildi. Filtre faciası da cabası.

Atv ve Fox hakettikleri gibi dibi boylamış.

Cevap ver Türkiye reytingleri paylaşırmısıniz
CEVAP VER TÜRKÍYE 44. sırada. 1.08 4.36 o ses sonrası yayınlanan gece tekrar bölümü 18. sıraya yükselmiş 2.01 12,88
------

Cevap ver Türkiye TV8 reytingleri
Yazdım
------

Rafadan Tayfa’nın oranlarını merak ettim. :A Milli Piyango, KMOİ, O Ses Türkiye Özet bir de Cevap Ver Türkiye oranlarını da yazabilir misin sonra. :bhr:
Milli piyango yılbaşı özel 2.sırada 5,53 13,18
Rafadan tayfa galaktik tayfa 9.sırada 3,40 8,09
Milyoner 37.sırada 1,29 3,64
O ses Türkiye özet 16. sırada 2,22 6,82

Son düzenleme: