Forum da Türkiye gibi bu ara geriliyor sanırımYalnız kandil gecelerini genelde hatta dur dur daima ben açıyorum
Her sene açılıyordu yeni yıl konusu. Bu sene niye es geçildi bilmiyorum
Forum da Türkiye gibi bu ara geriliyor sanırımYalnız kandil gecelerini genelde hatta dur dur daima ben açıyorum
Her sene açılıyordu yeni yıl konusu. Bu sene niye es geçildi bilmiyorum
@Aserat cağrına uyup açtı geç te olsa Yeni Yıl konusunu. Yalnız cidden aklımda çok farklı bir konsept vardı yeni yıl konusu için ama enerjimi aldılar kaç gündür vazgeçtimForum da Türkiye gibi bu ara geriliyor sanırımAcilen laiklik gelmeli foruma aşk gelmeli şehvet gelmeli
Nasıl bir konsept@Aserat cağrına uyup açtı geç te olsa Yeni Yıl konusunu. Yalnız cidden aklımda çok farklı bir konsept vardı yeni yıl konusu için ama enerjimi aldılar kaç gündür vazgeçtimAslında ikinci kısmını açabilirim daha, düşüneceğim
De get, aklın fikrin neyde seninNasıl bir konseptForumun erkekleri şov yapsınlar konseptinde Victoria Secret Mankenleri gibi
Allah Allah forumdaki erkeklerden hayır mı var sankiDe get, aklın fikrin neyde seninForum zaten %99 erkek üyelerden oluşuyor. Kendiniz düşünün öyle şeyler
Ben yorum yapmayayım en iyisiAllah Allah forumdaki erkeklerden hayır mı var sankiHepsi yılan hepsi sinsi hepsi giyinikkk....
Senin hayatında boyfriendin var mıBen yorum yapmayayım en iyisi
14 Şubat'ta verebilirim belki bir cevapSenin hayatında boyfriendin var mı
Unutmam ama14 Şubat'ta verebilirim belki bir cevapHatırlat bana o gün
Bildirim gelmemiş buradanReytingler belli oldu. 2 grupta da O Ses Türkiye Yılbaşı Özel zirvede, Fatih Portakal ile FOX Ana Haber ilk 3'te.
@Çiğdem @mrt-06 @xBUGRAx @Aserat @ozgur2113 @Sherlock @xemrexxx @Yiğitt @denizz19 @vadikızı @MEnes @batuhankaralar @dreamy @mesmeso61 @Ahmed @S.G.A.T. @hayret bi şey @RevaN @serhatt @Emre Ozansoy @haluk792 @HachiKo @Polat Şaşmaz @Dosi @Forumdash @Turkuazz @Silinmiş Üye @ozmoturk @offensive @soo @12.Adam @ömer karataş @sherifbasha100 @The_Erinch @Gizmen @emrecnn @alperuz @Atlass @anniegrant @Nikos litas
Kısmet.Bildirim gelmemiş buradanGerçi bir önemi kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?