Forum da Türkiye gibi bu ara geriliyor sanırım Acilen laiklik gelmeli foruma aşk gelmeli şehvet gelmeliYalnız kandil gecelerini genelde hatta dur dur daima ben açıyorum
Her sene açılıyordu yeni yıl konusu. Bu sene niye es geçildi bilmiyorum
Forum da Türkiye gibi bu ara geriliyor sanırım Acilen laiklik gelmeli foruma aşk gelmeli şehvet gelmeliYalnız kandil gecelerini genelde hatta dur dur daima ben açıyorum
Her sene açılıyordu yeni yıl konusu. Bu sene niye es geçildi bilmiyorum
@Aserat cağrına uyup açtı geç te olsa Yeni Yıl konusunu. Yalnız cidden aklımda çok farklı bir konsept vardı yeni yıl konusu için ama enerjimi aldılar kaç gündür vazgeçtim Aslında ikinci kısmını açabilirim daha, düşüneceğimForum da Türkiye gibi bu ara geriliyor sanırım Acilen laiklik gelmeli foruma aşk gelmeli şehvet gelmeli
Nasıl bir konsept Forumun erkekleri şov yapsınlar konseptinde Victoria Secret Mankenleri gibi@Aserat cağrına uyup açtı geç te olsa Yeni Yıl konusunu. Yalnız cidden aklımda çok farklı bir konsept vardı yeni yıl konusu için ama enerjimi aldılar kaç gündür vazgeçtim Aslında ikinci kısmını açabilirim daha, düşüneceğim
De get, aklın fikrin neyde senin Forum zaten %99 erkek üyelerden oluşuyor. Kendiniz düşünün öyle şeylerNasıl bir konsept Forumun erkekleri şov yapsınlar konseptinde Victoria Secret Mankenleri gibi
Allah Allah forumdaki erkeklerden hayır mı var sanki Hepsi yılan hepsi sinsi hepsi giyinikkk....De get, aklın fikrin neyde senin Forum zaten %99 erkek üyelerden oluşuyor. Kendiniz düşünün öyle şeyler
Ben yorum yapmayayım en iyisiAllah Allah forumdaki erkeklerden hayır mı var sanki Hepsi yılan hepsi sinsi hepsi giyinikkk....
Senin hayatında boyfriendin var mıBen yorum yapmayayım en iyisi
14 Şubat'ta verebilirim belki bir cevap Hatırlat bana o günSenin hayatında boyfriendin var mı
Unutmam ama14 Şubat'ta verebilirim belki bir cevap Hatırlat bana o gün
Bildirim gelmemiş buradan Gerçi bir önemi kalmadıReytingler belli oldu. 2 grupta da O Ses Türkiye Yılbaşı Özel zirvede, Fatih Portakal ile FOX Ana Haber ilk 3'te.
@Çiğdem @mrt-06 @xBUGRAx @Aserat @ozgur2113 @Sherlock @xemrexxx @Yiğitt @denizz19 @vadikızı @MEnes @batuhankaralar @dreamy @mesmeso61 @Ahmed @S.G.A.T. @hayret bi şey @RevaN @serhatt @Emre Ozansoy @haluk792 @HachiKo @Polat Şaşmaz @Dosi @Forumdash @Turkuazz @Silinmiş Üye @ozmoturk @offensive @soo @12.Adam @ömer karataş @sherifbasha100 @The_Erinch @Gizmen @emrecnn @alperuz @Atlass @anniegrant @Nikos litas
Kısmet.Bildirim gelmemiş buradan Gerçi bir önemi kalmadı