31 Aralık 2019 Salı (Yılbaşı) Reyting Sonuçları

Yılbaşı Akşamı'nda ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Çok Güzel Hareketler 2 (Yılbaşı Özel) | KANAL D

Oy: 2 10.0%
  • O Ses Türkiye (Yılbaşı Özel) | TV8

Oy: 10 50.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (Yılbaşı Özel) | ATV

Oy: 3 15.0%
  • Kelime Oyunu (Yılbaşı Özel) | TEVE 2

Oy: 1 5.0%
  • Yaparsın Aşkım (Yılbaşı Özel) | FOX

• Güldür Güldür Show (Tekrar) | Show

• Organize İşler 2: Sazan Sarmalı (TV'de İlk) | STAR

• Kimler Geldi Kimler Geçti Fikret Şenses Şarkıları | STAR - NTV

• Seksenler (Yılbaşı Özel) | TRT 1

• Kalk Gidelim (Yılbaşı Özel) | TRT 1

• Diğer (Lütfen belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Oy: 8 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Yalnız kandil gecelerini genelde hatta dur dur daima ben açıyorum :A
Her sene açılıyordu yeni yıl konusu. Bu sene niye es geçildi bilmiyorum :A
Forum da Türkiye gibi bu ara geriliyor sanırım :A Acilen laiklik gelmeli foruma aşk gelmeli şehvet gelmeli :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Forum da Türkiye gibi bu ara geriliyor sanırım :A Acilen laiklik gelmeli foruma aşk gelmeli şehvet gelmeli :A
@Aserat cağrına uyup açtı geç te olsa Yeni Yıl konusunu. Yalnız cidden aklımda çok farklı bir konsept vardı yeni yıl konusu için ama enerjimi aldılar kaç gündür vazgeçtim :T: Aslında ikinci kısmını açabilirim daha, düşüneceğim :D

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Aserat and cookies
@Aserat cağrına uyup açtı geç te olsa Yeni Yıl konusunu. Yalnız cidden aklımda çok farklı bir konsept vardı yeni yıl konusu için ama enerjimi aldılar kaç gündür vazgeçtim :T: Aslında ikinci kısmını açabilirim daha, düşüneceğim :D
Nasıl bir konsept :A Forumun erkekleri şov yapsınlar konseptinde Victoria Secret Mankenleri gibi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Tartışmasız O Ses Türkiye... Çok ciddi bir oran alacaktır... Bazı kanallar sinema filmi veriyordu..iyice kopmuşuz olaydan..Yazık!

O Ses Türkiye geçen yıllara göre biraz düşük almış AB'de ama yinede reytingleri gayet iyi.

ÇGH2 başarılı oranlar almış.

Diğer kanallar pek iyi gitmemiş.

Son düzenleme:
Beklenildiği gibi yılbaşı Kanal D ve TV8’de yaşanmış. İki kanal emek vermişti, ikisi beklentisini almış.

O Ses Türkiye..tabikide beklenen buydu.Zap yaparken sinema filmi,belgesel,haber veren kanallar içinde ne izlerdiki evde eni yılını kutlayan insanlar... Emek veren iki kanalada teşekkürler. +10 üzeri rating ve 30 yakın share çok iyi Acun için;gene en iyi pasta dilimi onda kaldı.

3 araba verdik , 4 reytingi göremedik, millet yılbaşında da tuhaflığını sürdürmüş.😡
Demek ki 2020'de hep tuhaf olacak kitleler 😉😉

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Show'daki bu cimrilik nedir. Galiba cimrilik de değil başka bir sorun var. Güldür Güldür'e niye yılbaşı özel bölüm yaptırmazsin ki. Yazık oldu reytinglerine.

ÇGH-2 daha iyi reyting almasını beklerdim, ama ara skeçler iyi değildi, Demet Akbağ'lı bir demet tiyatro skeci de iyi değildi maalesef. Sağlık olsun o ses karşısında 7 rtg almak da iyidir.