ben istediğim adam için anlaşmam, ÖLDÜRÜRÜM
Benden de iyi Kendal olur
Gözünü oyarım seninBenden de iyi Kendal olurArtık tek eşlilğe karşıyım
![]()
![]()
Senden bahsetmiyoruzkı zaten ayollZaten hava buz gibi dışardaydımBirde sizinle uğraşıyorum az susun .ss
Umrumda değilsinizSenden bahsetmiyoruzkı zaten ayoll![]()
![]()
Ne o @ozgur2113 @serhatt çiftinimi kıskandın papucum dama atıldı gibisinden
![]()
![]()
Hiç gözün @xBUGRAx ı görmesin zaten
![]()
![]()
![]()
Gözü hep bende gözü kör olasıcaSenden bahsetmiyoruzkı zaten ayoll![]()
![]()
Ne o @ozgur2113 @serhatt çiftinimi kıskandın papucum dama atıldı gibisinden
![]()
![]()
Hiç gözün @xBUGRAx ı görmesin zaten
![]()
![]()
![]()
Umrumda değilsiniz![]()
Bully un emaneti ayoll bende @Maskeli Fedai yi Mazharın annesi gibi evlendirmeye çalısıyorum ama senle değil sen sevmediğim ruhsarsın oğluşumun peşini bırakmıyorsun geberince bileGözü hep bende gözü kör olasıca![]()
tam o paçoz oğluna layık bi gelin bulmuşsunBully un emaneti ayoll bende @Maskeli Fedai yi Mazharın annesi gibi evlendirmeye çalısıyorum ama senle değil sen sevmediğim ruhsarsın oğluşumun peşini bırakmıyorsun geberince bile![]()
![]()
![]()
Benim favorim @xBUGRAx her gün maskeli oyüzden kaçıyor bizden ama pes etmiyoruz![]()
![]()
@xemrexxx
![]()
Hhahaha senkli bir kız işte ömür güzel geçer sen kendi soğuk suratına baktam o paçoz oğluna layık bi gelin bulmuşsun![]()
Renkli değil o kız bildiğin zırmanyakHhahaha senkli bir kız işte ömür güzel geçer sen kendi soğuk suratına bak![]()
![]()
![]()
Niye @Maskeli Fedai yi bırakmıyorsun niye Maskeli @xBUGRAx ile bizden kaçıyor 2 fotoyla olayı özetledikRenkli değil o kız bildiğin zırmanyak![]()
Ben @ozgur2113 le birlkteyim, diğerleri umrumda değilNiye @Maskeli Fedai yi bırakmıyorsun niye Maskeli @xBUGRAx ile bizden kaçıyor 2 fotoyla olayı özetledik![]()
![]()
![]()
Benim işte o
Hayır biz ciddiyiz, 15 tatilde Diyarbakır'a gidiyoruz ailesiyle tanışmaya