F Forumdash Favori Üye Katılım 21 Temmuz 2012 Mesajlar 66,132 Reaksiyon puanı 40,355 Puanı 1,060 1 Ocak 2014 #301 Arkadaşım Hoşgeldin çok iyi gitmiş Gece indirip izledim, Volkan Konak ve Musti'li bölüm çok iyiydi
monacolu Üye Katılım 13 Ekim 2013 Mesajlar 394 Reaksiyon puanı 105 Puanı 124 1 Ocak 2014 #302 Kanal d'yi her iki grupta da zirvede gormek ne kadar da guzel ya. tebrikler... Tolga cevik cok iyi giris yapti gercekten, cok ozlemisiz kendisini...
Kanal d'yi her iki grupta da zirvede gormek ne kadar da guzel ya. tebrikler... Tolga cevik cok iyi giris yapti gercekten, cok ozlemisiz kendisini...
papuleoo Tecrübeli Üye Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 11,546 Reaksiyon puanı 11,287 Puanı 710 Konum İstanbul 1 Ocak 2014 #303 mrt-06' Alıntı: Komedi Dükkanı'nın Çarşamba olması imkansız aynı yapım şirketinin yani BKM Film'in Show TV'de ki Sevdaluk dizisi var. Arkadaşım Hoşgeldin ancak yayınlanırsa Çarşamba günü 23.00'dan sonra olabilir yani. Genişletmek için tıkla ... Ben onu hesaba katmamıştım. Daha çok kanal d nin boş günü diye ona bakmıştım.
mrt-06' Alıntı: Komedi Dükkanı'nın Çarşamba olması imkansız aynı yapım şirketinin yani BKM Film'in Show TV'de ki Sevdaluk dizisi var. Arkadaşım Hoşgeldin ancak yayınlanırsa Çarşamba günü 23.00'dan sonra olabilir yani. Genişletmek için tıkla ... Ben onu hesaba katmamıştım. Daha çok kanal d nin boş günü diye ona bakmıştım.
yakup09 Favori Üye Katılım 25 Kasım 2011 Mesajlar 20,822 Reaksiyon puanı 5,651 Puanı 1,049 Konum İstanbul 2 Ocak 2014 #304 EveN' Alıntı: Yalan Dünya her sene Ocakta ara verir. Geçen sene 19 Ocakta başlamıştı. Bence Pazartesiye geçsin. Siyah ekran Kayıp için geçerli. 2 reyting ya alıyor ya alamıyor. Yalan Dünyanın özeti Kayıpın yeni bölümünü 2ye katlıyor. Ya da Kanal D Pazartesi YD'nın kolajını versin Yeminle Kayıptan iyi gider. )) Genişletmek için tıkla ... İkiside aynı kaderi paylaşıyor anca boşlukta yükselebiliyolar, yoksa özete geçilenbi tablo çıkıyor meydana.
EveN' Alıntı: Yalan Dünya her sene Ocakta ara verir. Geçen sene 19 Ocakta başlamıştı. Bence Pazartesiye geçsin. Siyah ekran Kayıp için geçerli. 2 reyting ya alıyor ya alamıyor. Yalan Dünyanın özeti Kayıpın yeni bölümünü 2ye katlıyor. Ya da Kanal D Pazartesi YD'nın kolajını versin Yeminle Kayıptan iyi gider. )) Genişletmek için tıkla ... İkiside aynı kaderi paylaşıyor anca boşlukta yükselebiliyolar, yoksa özete geçilenbi tablo çıkıyor meydana.