31 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Teşekkürler :)

Açıkcası ben Yalan Dünyadan çok umutluyum. Çünkü, yıllardır Yılbaşı Akşamları 22.00 saatleri 20.00`den falan çok izleniyor. Özellikle totali artar diye düşünüyorum çünkü, A/B halkının çoğu evde olmayabilir. Ama olanlar da vardır elbet.

Ancak Acun yine biliyor işini. Muhtemelen 22.00 gibi ünlüler gelecek. Ve reytingi ciddi şekilde artacak. Yalan Dünya bitene kadar ensesinde olacak. Bu yüzden güzel bi kapışma olacak.

Ancak galip kim çıkar orası meçhul :)

puhahahha :d :d süper kapışma oluyo gerçekten :d :d

- - - Ekleme - - -

O reklam reytingi. Hem sen de çok iyi biliyorsun ki, normal total reytingi 4-5 arası.

Behzatın bütün grupta aldığı reytingleri toplasak Yalan Dünyanın total reytingine yetişmez :d

görende sancak yalan dünya 50 reyting alıyo aldığı 4 reyting :d :d

O reklam reytingi. Hem sen de çok iyi biliyorsun ki, normal total reytingi 4-5 arası.

Behzatın bütün grupta aldığı reytingleri toplasak Yalan Dünyanın total reytingine yetişmez :d

Moderatörün son düzenlenenleri:
millet ne kadar boş iş izliyosanki o sanatçıları hiç görmediler Kanal 7 de şuanda Mustafa Karataş peygamber efendimizin hayatını anlatıyo ama herkez biliyo demekki izleyen yok.

millet ne kadar boş iş izliyosanki o sanatçıları hiç görmediler Kanal 7 de şuanda Mustafa Karataş peygamber efendimizin hayatını anlatıyo ama herkez biliyo demekki izleyen yok.

aga yapacak bişey yok böyle malesef ben tv izlemiyom bugün 2 hafta boyunca da bi vadi izlerim zaten

SBT ‏<s style="text-decoration: initial; color: rgb(187, 187, 187);">@</s>sbtanaliz
23:00 - 23:15 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 11.97 , 2) ATV: 4.14 , 3) KANALD: 2.52 , 4) STV: 2.28 , 5) FOX: 1.9

Yalan dünya rekora koşuyor. Uçuyolarrrrrrrrr

- - - Ekleme - - -

Laaaaaaaaaağğğğğğğğğğnnnnnnnnnnnnnnn. Çalıntı yapma :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
oha yalan dünya tns rekoruna çok yaklaştı :d

yd den 1.lik bekliyorum neden olmasın yarın bi süpriz yapabilir sonuçta en çok izlenen dilimde yayınlanıyo :d :d

Yalan Dünya yine O Sesle aynı anda reklama girdi. Oha !

Korkaklık yapmıyor en azından :D