31 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Ak 2 çıkmış vay

22:00 - 22:15 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(196, 154, 129);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(196, 154, 129);">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 11.06 , 2) ATV: 3.61 , 3) KANALD: 2.84 , 4) SHOW: 2.36 , 5) FOX: 2.02

acun atları alip geliyor 11 le basladi :D off offf off 16 vuracak
11le başlamadı. 5le başladı. Tabii boşluk izlenir. BBEB devam etseydi görürdüm ben Macunu. Keşke BBEB 20.00`de başlasaydı da Acunu bi güzel tokatlasaydı :d

aga bu hafta yükse aldı diyelim ama o ses dip yapmış iyice haftaya karadayı ekmek arası yapacak yine :D

acun şimdi 20 alsa bile haftaya yine çökecek buna ne çare bulacak merak ediyorum

adama bak ünlüler çıkmadi ki basta
Ya kardeşim reklamda ne dedi?

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Bölümüyle Pazartesi 20.00`de!

Üçkağıtçının dibi 22.00`de başlattı Yılbaşını. Eeee tabii BBEB`e ezileceğini bildi. Eğer yarın TNS`de bu program bölünürse hem Acuna, hem TNS`ye yazıklar olsun diyeceğim

Ya kardeşim reklamda ne dedi?

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Bölümüyle Pazartesi 20.00`de!

Üçkağıtçının dibi 22.00`de başlattı Yılbaşını. Eeee tabii BBEB`e ezileceğini bildi. Eğer yarın TNS`de bu program bölünürse hem Acuna, hem TNS`ye yazıklar olsun diyeceğim

Çok garip. 12 reyting alan O Ses Türkiye geçilir deniliyor, ama 12 alan diğer dizileri kimse geçemez diyorlar. O Ses Türkiye çok kaliteli bir program. Kıskançlığa gerek yok. Bence iki grupta da kimse geçemez. En azından koltuk dönmelero bitene kadar

o zaman bölünce bişey yoktu söz konusu kanal d olunca nasıl da sinirleniyon ne güzel istanbul be

Acun en yakın rakibine 10 reyting fark atmış Yalan Dünya'nın durumu kötü ..

22:15 - 22:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
STAR: 13.25 , 2) KANALD:
3.11 , 3) ATV: 2.41 , 4) STV:
2.31 , 5) SHOW: 2.25

o zaman bölünce bişey yoktu söz konusu kanal d olunca nasıl da sinirleniyon ne güzel istanbul be
Of takas yahu ben O Ses Türkiyeyi hala seviyorum. Benim sinirim Acuna. O Ses benim severek izlediğim bi program. Ama Acun böyle yapınca yeminle programdan soğuyorum.

Koltuk Dönmelerinde aralıksız izlerdim. Duellolarda bıraktım izlemeyi.

Ben O Ses`i seviyorum. Acunu hiçbir zaman övmedim. Üçkağıtçı