31 Aralık 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Yılbaşı Gecesi Hangi Yapımları İzlediniz ?

• Arka Sokaklar - Yılbaşı Özel (Kanal D)

Oy: 1 5.3%
  • Bizim Yenge - Final (Kanal D)

• Çok Güzel Hareketler Bunlar - Yılbaşı Özel (Star)

Oy: 11 57.9%
  • Altın Düetler (Star)

Oy: 4 21.1%
  • Yahşi Cazibe - Yılbaşı Özel (ATV)

Oy: 2 10.5%
  • Çocuklar Duymasın - Yılbaşı Özel (ATV)

Oy: 6 31.6%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye - Özel (Show)

Oy: 9 47.4%
  • Hadise Yılbaşı Konseri (Show)

Oy: 3 15.8%
  • Buz Devri: Bir Yılbaşı Macerası - Y.S. (Fox)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Leyla ile Mecnun - Yılbaşı Özel (TRT 1)

• Yılbaşı Özel Programları (TRT 1)

Oy: 3 15.8%
  • Disko Kralı (TV 8)

• Çarkıfelek - Yılbaşı Özel (TNT)

• İsmail Baki Tuncer Yılbaşı Show (TNT)

• Kuzeyin Oğlu Volkan Konak - Yılbaşı Özel (TNT)

• Sen Harikasın - Yılbaşı Özel (Kanaltürk)

Oy: 0 0.0%
  • Yılbaşı Özel (Kanaltürk)

• Altın Düetler (NTV)

• 40 Yıllık Bir Akşam (NTV)

• Britney's Spears Konseri (CNBC-e)

• Lady Gaga Konseri (CNBC-e)

• Victoria's Secret (CNBC-e)

Oy: 4 21.1%
  • Not Defteri - Özel (NTV Spor)

• Şefkat Tepe (STV)

• Ayna (STV)

• Yılbaşı Özel (Habertürk)

• Yıldızı Parlayanlar (CNN Türk)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

İvana Sert geçen programlarda iç çamaşırsız çıkmıştı.Neye meraklı oldukları belli bizim milletin.

İç çamaşırsız değildi o. O konuda açıklama gelmişti. Magazin bölümünde var o konu

Bu reytinglerin onla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü farklı bir format vardı anladığım kadarıyla...

Her neyse burda kavgaya girmeye gerek yok.Bende sileyim yorumları konu kapansın.

kardes sen bu reyting isini pek anlamamissin herhalde. Sadece 10 kisi bile TV izlese reyting ölcümü yapabilirsin, 10 kisiden 5 i mesela acunu izlese yüzde 50% Eder.

Kardeş sanırım sen pek anlamamıssın reytingi. senin dediğin şeye share denir. ben reytingden yani kişilerden bahsediyorum. bu cumartesi tv karşındaki kişi sayısı artmış yani reytinglerde tüm kanallarda artış var

Yılbaşı akşamları normale göre daha çok izlenir TV bu çok normal

Yanılıyorsunuz agb verileri hep yılbasında reyting kaybı yaşandığını gösterir. zaten çevrenize baksanız tv si açık az insan olduğunu gorursunuz millet ya ev partilerinde (yakın akraba ,arkadaş) buluşur. yada dışarıda kutlar.

bu soğukta ne eğlenmesi hem yılbaşı eğlenmesi falan bize ters.hiçbi günden farkı yok.

Senin için öyle ama insanlar yılbaşını genelde toplu kutlar. ya dış mekânlarda kutlar yada aileler birlesip kutlar. yada 2-3 arkadaş birlesip birlikte girer. yani çoğu evde tv açık değil.

Çok Güzel Hareketler Bunlar, Altın Düetler ve Çocuklar Duymasın'ı izledim. Yani çoğunlukla Star TV kanalındaydım. Star TV güzel bir akşam yaşattı...

dogus grubu el atarsa ısler karısır ab kanalı olcak galba STAR

Kendine ve çevrene göre yorum yapıyorsun kardeş sen de. Bizde de özel bir kutlama olmaz. Çoğu kişi kutlamaz demek de yanlış olur. Herkes kendisi ve çevresine göre yorum yapıyor. Sonuçta reytingler tüm ülkeden alınan veriler. Bunu bilebilmen zor. Acunun programının iyi gideceği belliydi. Geceye renk katan, toplu izlenince herkesin bakabileceği bir yapısı var. Çok beğenmesem de izledim. Leyla ile Mecnunu tabii ki izledim.

100/6 olması bence cok ıyı 9ocak dan sonra onemsıcem star programları INS TUTAR

xdragxx ne izledi diye sorarsanız geniş aile yılbaşı özel 2010 süperdi ulvi komediydi

sonra da mecburiyetten çocuklar duymasını seyretim

yetenek sizsiniz türkiye yılbaşı özel izledim harikaydı

Bence bu sezonun siralamasi böyle olabilir .
1. Kanal D : Arka Sokaklar, Öyle Bir Gecer Zaman Ki ve Fatmagül' ün Sucu Ne ? zirvede. Diger begenilen ve
cok izlenen dizileri ise Kuzey Güney, Kesanli Ali Destani ve Umutsuz Ev Kadinlari. Kanit da
saatine göre özellikle AB'de cok iyi bir performans gösteriyor. Bir Cocuk Sevdim zaten Star
TV'ye geciyor. Bizim Yenge bekleneni karsilayamadigi icin final yapti. Gündüz kusaginda Irfan
Degirmenci cok iyi gidiyor. Doktorum eski performansindan uzak kalsada iyi gidiyor (Zamanini
tekrardan yükseltirlerse daha fazla share orani almasi büyük bir ihtimal). Bana Hersey Yakisir
düsmeye basladi. Yalan Dünya cuma günü yayinlanirsa AB'de Hayat'i ve Feriha'yi gecmesi
düsünebilir.

2. Show TV : Acun Ilicali'nin Yetenek Sizsiniz ve O Ses Türkiye programlari kanali hafta sonulari zirveye
tasiyor. Pis Yedili ve Adini Feriha Koydum zirve takibini sürdürüyorlar. Yok Böyle Dans AB'de
ortalama, Total'de ise vasat bir performans sergiliyor. M.U.C.K., Ustura Kemal ve Suskunlar'in
nasil bir baslangic yapacai ise merak konusu ?

3. Star TV : Muhtesem Yüzyil 'yeni Star'i carsamba günleri kurtaracaga benziyor. Iffet zirveden az da olsa
uzaklassada iyi gidiyor. Bir Ömür Yetmez ve Tek Basimiza'nin daha hala neden yayinlandiklari
sasirtici, cünkü cok gerilerde kaliyorlar. Firar toplanmaya yavas yavas basladi. Koyu Kirmizi,
Kalbim 4 Mevsim ve Bir Erkek Bir Kadin kanalin güvendikleri ve büyük umutlat besledigi
yapimlar. Behzat C. Twitter'da Trending Topic olsada reytinglerde isteneleni karsilayamiyor.
Gündüz kusaginda Bugün ve Melek 3 saatlik serüvenlerine iyi baslayabilirler. Bunlarin yaninda
Eyvah Düsüyorum ve Selcuk Yöntemi'in sunacagi programda katilacak.

4. Atv : Hayat Devam Ediyor kanala haftada bir günlük zirve yasatiyor. Cocuklar Duymasin ve Alemin
Kirali zorlu günlerde iyi sayilabilir oranlar aliyorlar. Al Yazmalim, Tövbeler Tövbesi ve Yahsi
Cazibe cok kötü gidiyorlar. SON ve Ucurum dizileri acaba nasil bir baslangic yapacaklar ?
Gündüz kusaginda kanal kötü durumda olan dizilerine ragmen müthis gidiyor denilebilir.
Kahvalti Haberleri, Müge Anli ve Esra Erol kanalini cogu zaman sevindiriyor.

5. Fox TV : Yer Gök Ask cok iyi reyting ve share oranlari almaya devam ediyor. Lale Devri gecen sezonun
sonlarina dogru yakaladigi basarisini coktan yitirmeye basladi. Babam Icin ise yükselmeye
basladi. Var Misin Yok Musun firtinasi 3, 4 sene önce bitti. Araf Zamani'nin cuma aksamlari
yayinlanmasi beklensede isi hic kolaya benzemiyor. Gündüz kusaginda Calar Saat, Su Gibi,
Unutma Beni ve Deniz Yildizi gibi programlar ve diziler iyi is cikartiyor. Bilsen Neler Oluyor ile
Dinle Sevgili bunlarin arasinda kayboluyor.

6. TNT : Kurtlar Vadisi Pusu kanala adeta ilac gibi geldi ve eski performansindan hicbirsey
kayebetmedi. Bir Kadin Tanidim, Dedektif Memoli ve Yildiz Masali beklenildigi gibi daha yeni
taninan bir kanal icin kötü. Gündüz kusagi bir sürü yildizlar ile dolu olan kanal ara sira
yükselmeye gecmeyi biliyor.

imza atarım

çok iyi bi yorum

Lütfen ilk mesajı yani konuyu beğenelim arkadaşlar...

OzaN her gün reytinglere ulaşmamızı sağlamakla kalmıyor bir de ne kadar uzun yorumlar yapmış... Yorum yapan arkadaşlarımızı da beğenelim...

Çok zor bir şey değil o butona tıklamak... Lütfen biraz emeğe saygı ve sağduyu...

Ben şahsen OzaN'a ve diğer tüm yorum yapan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum...

Yorumumu akşam yapacağım
Herkese iyi günler