31 Aralık 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Yılbaşı Gecesi Hangi Yapımları İzlediniz ?

• Arka Sokaklar - Yılbaşı Özel (Kanal D)

Oy: 1 5.3%
  • Bizim Yenge - Final (Kanal D)

• Çok Güzel Hareketler Bunlar - Yılbaşı Özel (Star)

Oy: 11 57.9%
  • Altın Düetler (Star)

Oy: 4 21.1%
  • Yahşi Cazibe - Yılbaşı Özel (ATV)

Oy: 2 10.5%
  • Çocuklar Duymasın - Yılbaşı Özel (ATV)

Oy: 6 31.6%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye - Özel (Show)

Oy: 9 47.4%
  • Hadise Yılbaşı Konseri (Show)

Oy: 3 15.8%
  • Buz Devri: Bir Yılbaşı Macerası - Y.S. (Fox)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Leyla ile Mecnun - Yılbaşı Özel (TRT 1)

• Yılbaşı Özel Programları (TRT 1)

Oy: 3 15.8%
  • Disko Kralı (TV 8)

• Çarkıfelek - Yılbaşı Özel (TNT)

• İsmail Baki Tuncer Yılbaşı Show (TNT)

• Kuzeyin Oğlu Volkan Konak - Yılbaşı Özel (TNT)

• Sen Harikasın - Yılbaşı Özel (Kanaltürk)

Oy: 0 0.0%
  • Yılbaşı Özel (Kanaltürk)

• Altın Düetler (NTV)

• 40 Yıllık Bir Akşam (NTV)

• Britney's Spears Konseri (CNBC-e)

• Lady Gaga Konseri (CNBC-e)

• Victoria's Secret (CNBC-e)

Oy: 4 21.1%
  • Not Defteri - Özel (NTV Spor)

• Şefkat Tepe (STV)

• Ayna (STV)

• Yılbaşı Özel (Habertürk)

• Yıldızı Parlayanlar (CNN Türk)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Kanal D bugün de kolaj yayınlayacak. Bence Kanal D'ninki yine daha fazla izlenir :)

Ama bugün dünkü rekor seviyeye ulaşamaz herhalde. Bir tekrar için rekor sayılabilir dördüncülük ,gerçi Arka Sokaklar hep bu seviyelerde oluyor.

Yılbaşına Show TV damgasını vurmuş.
ÇGHB'ın düşük olmasının nedeni haber öncesi Kanal D'de yayınlanan özel bölümü ve insanların yeni Star'a alışamamasıdır bence :)
Şefkat Tepe'nin 14. sıraya gerilemesi normal bence :) Çünkü TV'de çok fazla yapım vardı. Ama yinede 10 shareyi geçmeyi başarmış :)

ben demiştim yeni star hemen süper olamaz daha zamana ihtiyacı var diye:D

Arka Sokaklar Ve Yahşi Cazibeden daha yüksek oranlar beklerdim tabi yılbaşı etkisi büyük eğlence daha çok izlenir bu akşamlarda

yeteneksizsinizi izledim ve oranları çok çok normal çünkü 3 sezonun en iyileri vardı ve müthiş bi show sundular.arka sokaklar dökülmüş doğal olarak :D çghb da bana göre dökülmüş 5 reytingi geçememiş kötü bence.yahşi cazibe zaten çoktan bitmiş.çocuklar duymasın gerçekten iyi oranlar almış helal olsun diyorum.şefkat tepe bu çok çok zorlu günde bile yine iyi oranlar almış helal olsun.gelelim çarkıfeleğe bi daha ilk 100 e gireceğini pek sanmıyorum bu iş petek dinçözle olmaz gerçekten yapamıyor uzatmanın bi alemi yok.

Komedi sonuçlar. iki gün önce yazdım alemin kralı ve çocuklar duymasin ab de kötü sonuç alıyor olurmu böyle dedim. neyse sbt nin deneklerı olayı düzeltmiş :)))) resmen reytınglerle oynanıyor ..ne oldu da birden bire ab denekleri çocuklar duymasıni izledi... neyse

asıl bomba dün aklımdan geçti.. iffet ne kadar reyting almışsa çghb yeni bölümü okadar reyting almış. ama kanal d deki1000. tekrar çghb stardakını geçmiş . bravo yani ne diyeyim. insanlar bininci tekrar çghb yi daha fazla izlemiş oylemı... bu reytıngler ayarlı bence ortada denek menek yok..

13 BUGÜN NE GİYSEM? - FINAL SHOW TV 4,23 40,7

13 BUGÜN NE GİYSEM? - FINAL SHOW TV 4,61 40,33

Muhtesem. Tekrar tekrar Show Tv Iç Yapimlar ekibini tebrik etmek istiyorum.

bu sene kanalların izlenme payını öğrenemeyeceğiz galiba?

Show TV güne damgasini vurmus. Yetenek Sizsiniz Türkiye, Hadise Yilbasi Konseri, Bugün Ne Giysem, Ulusa Seslenis ve Fenerbahce - Galasaray Mac Özeti ucmus.

Kanal D gecen senelere ragmen cok kötü bir gece gecirmis. Beyaz Show'un yayinlanmamasi, Bizim Yenge'nin final bölümü ile gelmesi cok kötü bir tercihdi. Arka Sokaklar iyi gitmis sayilabilir, ama zirveden uzak kalmis. BKM Mutfak'in tekrarlari cok iyi gitmis.

Atv ise ne iyi ne kötü gitmis. Yahsi Cazibe'nin zamaninin doldugu bir kez daha kanitlandi. Cocuklar Duymasin gecen sene cok iyi gitmisdi bu senede basarili olmus (tabi saatine göre). Gündüz kusaginda yayinlanan dizi tekrarlari iyi gitmis sayilabilir.

Star TV tam bir hayal kirikligi yasiyordur. BKM Mutfak ve Altin Düetler hayal kirikligi olmus. Bunda Kanal D'de yayinlanan tekrarlarinda büyük bir etkisi var. Yeni yila, yeni Star bekledigi gibi baslamamis.

Fox TV Buz Devri ile iyi gitmis. Var Misin Yok Musun ise kaybolmus.

TRT'nin geleneksel milli piyango cekilisleri yine cok iyi gitmis ve 3. olmayi bilmis.

Bu reyting sonuçları tvnin bu cumartesi her cumartesine göre daha fazla izledigini gösteriyor. millet yani yılbaşında eğlenmeye gitmemis. bizim taksımde gordulerımız uydurma yani :)))))

Valla bnde yetenk sizisiniz ve hadise konserini izledim... tek kelimeyyle süperdi... bu arada showa teşkr etmek gerek reklam sayılrı çok azdı

Bu reyting sonuçları tvnin bu cumartesi her cumartesine göre daha fazla izledigini gösteriyor. millet yani yılbaşında eğlenmeye gitmemis. bizim taksımde gordulerımız uydurma yani :)))))

bu soğukta ne eğlenmesi hem yılbaşı eğlenmesi falan bize ters.hiçbi günden farkı yok.

kardes sen bu reyting isini pek anlamamissin herhalde. Sadece 10 kisi bile TV izlese reyting ölcümü yapabilirsin, 10 kisiden 5 i mesela acunu izlese yüzde 50% Eder.

Bugün Ne Giysem gerçekten çok şaşırtıcı, milletçe böyle şeylere bu kadar meraklı olduğumuzu bilmiyordum.

BKM Mutfak'ın Kanal D'deki tekrarının daha çok izlenmesinin sebebi daha önce yayınlanması bence. Haber öncesi zaten ÇGHB'yi izleyen izleyiciler PT'de de farklı bir şey izleyelim diye düşünmüşlerdir :)

Her neyse burda kavgaya girmeye gerek yok.Bende sileyim yorumları konu kapansın.

Son düzenleme:
star tv kotulemeye calısmamalıyız gayrı resmı sırkete gore yorumlama yapılamaz ayrica atv ÇOK KOTU PROGRAM GEÇİRMİS STARTV 19:00 BASLADİ YENİ STAR VE İLK İYİ BİR BASLANGIC SAYİLABİLİR DAHA PROGRAMLARİ GORMEDİK İÇ YAPIM GORMEDİM MİLLET SOKU ATLATAMADİ NİŞANTASİ EGLENCEYDİ CİHAZ OLANLARİN &80İ DİSARDAYDİ GAYRİ RESMİ SİRKETE GÖRE YORUM YAPILMASINI İSTEMİYORUM AÇIKCASİ

Son düzenleme:
Ben dün aslında Çarkıfeleği izlemek istemiştim. Sıkıldım, ÇGHB izledim ve reytingleri bence çok büyük hayal kırıklığı.