ilk çıktığında demiştim..saat değişikliği işe yaradı asuman yok bu seferdidem totalde 67. ab'de 75. olmuş saat değişikliği yaramış
ilk çıktığında demiştim..saat değişikliği işe yaradı asuman yok bu seferdidem totalde 67. ab'de 75. olmuş saat değişikliği yaramış
Ne dedin anlamadım ben öyle bir şey göremedim listede.
serrap ezgü..esra ve zuhalın arkasında geneSerap Paköz'le Gerçeğin Peşinde iyi gitmiş, tuttu yine.
Zahide iyi başlamış 40'larda.
AB
24 YAPRAK DOKUMU (TKR) TEVE2 0,87 4,38
26 YAPRAK DOKUMU (TKR) TEVE2 0,81 5,19
Olsun onları zaten geçemez ama durumu iyi.serrap ezgü..esra ve zuhalın arkasında gene
starı idare eder reytingleri..mügeyide kimse geçemiyorOlsun onları zaten geçemez ama durumu iyi.
Geçe seneki gibi o ses hafta sonu olur, masterchef pazartesi-salı olur, çarşamba DEK, Cuma Binnur Kaya.MasterChef neredeyse 12 reyting almış, inanılmaz başarılı gidiyor. Diziler geldiği zaman birçok günde zirveyi kaybedecektir doğal olarak ama ezileceğini veya çökeceğini de düşünmüyorum. Zaten hafta içi zirve yarışında olsa yeterli, hafta sonu zirvede yer almaya devam edecektir diye tahmin ediyorum. Sadece O Ses Türkiye'yi nereye sıkıştıracaklar, hangi günlerde yayınlayacaklar onu merak ediyorum.
Geçe seneki gibi o ses hafta sonu olur, masterchef pazartesi-salı olur, çarşamba DEK, Cuma Binnur Kaya.
Perşembe belki masterclass olur belki film yayınlarlar.
Tekrarıyla 2 reyting almış. Haftaya gümbür gümbür.
Ne dedin anlamadım ben öyle bir şey göremedim listede.
Şu üstteki kıskancın yazdığı mesaja bak (Aserat'a lafım)Tekrarıyla 2 reyting almış. Haftaya gümbür gümbür.
Hiç şaşırtmıyor beni artık. Kıskançlığından ne yapacağını bilemiyor resmen. Listede ilk 10’a girmiş tekrara göremedim diyor.Şu üstteki kıskancın yazdığı mesaja bak (Aserat'a lafım)
Onun 1 sıra üstündeki Aile Arasında onu görüyor amaHiç şaşırtmıyor beni artık. Kıskançlığından ne yapacağını bilemiyor resmen. Listede ilk 10’a girmiş tekrara göremedim diyor.
Hiç şaşırtmıyor beni artık. Kıskançlığından ne yapacağını bilemiyor resmen. Listede ilk 10’a girmiş tekrara göremedim diyor.
Çirkefleşmeyin be gerçekten öyle bir şey göremedim. 😱 Total'de Aile Arasında'dan sonra ATV Haber var bence siz sallıyorsunuz şu an.Onun 1 sıra üstündeki Aile Arasında onu görüyor ama
Üzülüyorum ona bir bakıma
Şuan senin yaptığınÇirkefleşmeyin be gerçekten öyle bir şey göremedim. 😱 Total'de Aile Arasında'dan sonra ATV Haber var bence siz sallıyorsunuz şu an.
Ben en son baktığımda total de 60. Mıydı ne ab de 75.müge anlı başarılı ama esra bir geldi..gelir gelmez esra ilk 10da.didembile ilk yuze giremedi bile
evet öyleydiBen en son baktığımda total de 60. Mıydı ne ab de 75.
Aile Arasında ne? Ben göremiyorum da listede. @DosiÇirkefleşmeyin be gerçekten öyle bir şey göremedim. 😱 Total'de Aile Arasında'dan sonra ATV Haber var bence siz sallıyorsunuz şu an.
Ben de çok üzülüyorum bu haline. İyice şaşırdı.Onun 1 sıra üstündeki Aile Arasında onu görüyor ama
Üzülüyorum ona bir bakıma